Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Здравейте, на някой да му се намира за Avira Internet Security за повече от 3 месеца? Давам 1 за Emsisoft Antimalware до 08.04.13

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, на някой да му се намира за Avira Internet Security за повече от 3 месеца?

Давам 1 за Emsisoft Antimalware до 08.04.13

Пратих ти за около 6 месеца на лични.

Мен ми трябва за нещо леко.Аваст,Есет,Панда клауд.Комодото не го знам колко е тежко.

Del

Мен ми трябва за нещо леко.Аваст,Есет,Панда клауд.Комодото не го знам колко е тежко.

6 версия на Комодо не се усеща на компютъра.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

6 версия на Комодо не се усеща на компютъра.

Абсолютно вярно !

Колеги търся промо ключ заTrend Micro internet security 2013.Благодаря предварително ако се намери :wink12:

На някого да му се намира регистрация за Emsisoft Anti-Malware 7. Не ми дава да ползвам траял ... Ъъъ... оправих се. Ако може някой да ми търне поста. Благодаря.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

моля ,ако някой случайно има ключ за нортън интернет секюрити 2012 ,ще съм много благодарен,ако го сподели с мен :) поздрави моля ,ако някой случайно има ключ за нортън интернет секюрити 2012 ,ще съм много благодарен,ако го сподели с мен :) поздрави

моля ,ако някой случайно има ключ за нортън интернет секюрити 2012 ,ще съм много благодарен,ако го сподели с мен :) поздрави

моля ,ако някой случайно има ключ за нортън интернет секюрити 2012 ,ще съм много благодарен,ако го сподели с мен :) поздрави

Ако те устройва 90 дни триал инсталатор - http://buy-download....F1587A_6382.exe

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Някой да има за Есет Антивирус лиценз? Мерси предварително :)

Някой да има за Есет Антивирус лиценз? Мерси предварително :)

:gift: Л.С

Някой да знае промоцийка за eset smart seurity 4?

Така не се и научихте, че промоциите на ЕСЕТ независимо от версиите предоставят лицензи, който активира всички продукти и версии... Или иначе казано влизате в промо за версия 5 на ЕСЕТ, лиценза можете да ползвате и за версия 4.. и обратното. Вече има тема за промота на ЕСЕТ научете се да използвате търсачката !

Така не се и научихте, че промоциите на ЕСЕТ независимо от версиите предоставят лицензи, който активира всички продукти и версии... Или иначе казано влизате в промо за версия 5 на ЕСЕТ, лиценза можете да ползвате и за версия 4.. и обратното. Вече има тема за промота на ЕСЕТ научете се да използвате търсачката !

ОК,моя грешка,но къде е това влизане "промо за версия 5 на ЕСЕТ,"?

ОК,моя грешка,но къде е това влизане "промо за версия 5 на ЕСЕТ,"?

Заповядай :):D

http://www.kaldata.com/forums/topic/186701-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-eset-nod32-%D0%B8-smart-security/

Здравейте! На някого да му се намира лиценз за NOD32? Благодаря предварително! Пробвах промотата които са дадени в отделната тема,но не ме огря!

Здравейте!

На някого да му се намира лиценз за NOD32?

Благодаря предварително!

Пробвах промотата които са дадени в отделната тема,но не ме огря!

Промоциите работят, само трябва да ползвате съответно прокси и пощенски адрес, който не сте ползвали за друга промоция

Искам да помоля някой ако има излишен лиценз за Kaspersky Pure, че аз още чакам от промото във Facebook ама до момента нищо. Предварително Благодаря.

Искам да помоля някой ако има излишен лиценз за Kaspersky Pure, че аз още чакам от промото във Facebook ама до момента нищо.

Предварително Благодаря.

Готово.

izvinqvam se moge li za avira internet security plus 2013 klu4e blagodarq

Този език тука , на който си писал не го знаем... пробвай пак.

търся лиценз за Avira Antivirus Premium мерси предварително

И аз бих бил много благодарен на един лиценз за Avira Premium,ако случайно на някого му се намира.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.