Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покана за www.hd-torrents.org или за hdbits.org

Препоръчан отговор

Колеги, може ли и на мен една покана за hd-torrents.org, ще съм Ви много задължен! Мейла ми е [email protected]! Благодаря предварително! :wors:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Колеги, може ли и на мен покана за за www.hd-torrents.org и за hdbits.org!ще съм Ви много задължен! Мейла ми е [email protected] ! Благодаря предварително!!!! Редактирано от Markus RUHL (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 седмици по-късно...

Колеги, може ли и на мен покана за за www.hd-torrents.org и ако имате за hdbits.org?

Ще съм ви благодарен доживот :)

[email protected]

Поздрави! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

малко off-topic: ае попада ми пред погледа тая тема и си мисля: някой от вас взима ли се насериозно с тия искания за покани? кой нормален потребител ще си рискува собствената регистрация за лицето "Х", като вие дори не давате свястна информация за себе си? най-малкото трябва да изпълнявате Минималните изисквания посочени в тая тема: http: //zamunda.net/forums.php?action=viewtopic&topicid=24849 имайте предвид че тракерите за които искате покани не са замунда и арена и там наказват за най-малкото провинение и нарушение на правилата в маймунка можете да си нарушите всичките правила по два пъти (освен тези за коментарите и аватара!!!) и пак няма да получите и предупреждение така че отнасяйте се по-сериозно към нещата, и току виж някой получил покана и от мен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

С удоволствие бих ти дал моята регистрация от HD, но за съжаление не помня само паролата. Така и не съм го ползвал и не искам.

Със сигурност вече я нямаш, от миналата година има правило което задължава всички потребители (освен тези които са VIP/Moderator и по-горни ранкове) да теглат (без значение дали ъплоадваш или не) по 15ГБ на всеки три месеца, инак регистрацията се деактивира. А пък ако наистина изобщо не си я ползвал, значи два три месеца след регистрацията са ти я затрили поради неактивност, което всъщност е във почти всеки един тракер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

абе какво се занимавате с тия калпави тракери...

казвам калпави щото генетично са предразположени към закриване поради липса на сийд:

1. торентите са големи и с малко сийдъри...

2. затворени са и това допълнително намаля сийдъртите, които пък трябва да сийдват дълго време...

ей по тия горните причини отдавна спрях да ползвам hd-torrens.org...

3. бъдещето е на магнет линковете http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51104

4, има пачнат DHT uttorent (и други торент клиенти), да обясня:

DHT (distributed hash table) - тази функция е забранена в повечето торенти от затворените тракери(тия с анонс)

local peer discovery - тази функция е забранена в повечето торенти от затворените тракери(тия с анонс)

това са фукнции на торент клиента, които позволяват да търси пиъри и сийдъри, както и да репортва намерените на останалите торент клиенти, а не да разчита на тия които му дава тракера. тоест на торент файл на който тези функции са забранени, няма да дръпне нищо ако няма връзка с тракера (offline). та пачнатите версии на торент клиентите не се съобразяват с private флага в торент файла и търсят допълнително клиенти, така обаче не репортват на тракера ъплоад, но пък и не репортват download... така рейтинга си срои 0, но пък дърпаш с максимална скорост.

Редактирано от the professor (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

абе какво се занимавате с тия калпави тракери...

казвам калпави щото генетично са предразположени към закриване поради липса на сийд:

1. торентите са големи и с малко сийдъри...

2. затворени са и това допълнително намаля сийдъртите, които пък трябва да сийдват дълго време...

ей по тия горните причини отдавна спрях да ползвам hd-torrens.org...

Проблема не е във сийда, има си достатъчен сийд, проблема е във лийча. Поради големината на повечето торенти, и някои така да се каже глупави правила = нисък коефициент и изтриване на акаунта. Защото ако някой дръпне 15-20+ГБ филм, за тръгне да тегли друг той трябва да ъплоадне поне 70% от големината му (а правилата са под 0.70 коефициент, да се деактивира акаунта) , желателно е 100%. Е то хубаво, ама като няма кой да дърпа от тебе защото всички се опитват да сийдват и трябва да разчиташ почти постоянно на сийд бонус точките - а максималното от тях което можеш да вземеш са 24 точки за 24 часа, и като сметнеш че за да вземеш от тях 10ГБ ъплоад ти трябват 350 точки........ Или да търсиш и да качваш постоянно торенти, които не са качени - ако си със по-бавна връзка, тази опция напълно отпада, защото винаги някой със по-бърза връзка ще те изпревари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблема не е във сийда, има си достатъчен сийд, проблема е във лийча. Поради големината на повечето торенти, и някои така да се каже глупави правила = нисък коефициент и изтриване на акаунта. Защото ако някой дръпне 15-20+ГБ филм, за тръгне да тегли друг той трябва да ъплоадне поне 70% от големината му (а правилата са под 0.70 коефициент, да се деактивира акаунта) , желателно е 100%. Е то хубаво, ама като няма кой да дърпа от тебе защото всички се опитват да сийдват и трябва да разчиташ почти постоянно на сийд бонус точките - а максималното от тях което можеш да вземеш са 24 точки за 24 часа, и като сметнеш че за да вземеш от тях 10ГБ ъплоад ти трябват 350 точки........ Или да търсиш и да качваш постоянно торенти, които не са качени - ако си със по-бавна връзка, тази опция напълно отпада, защото винаги някой със по-бърза връзка ще те изпревари.

ми цикъла е затворен... и да направиш торент и никой не се интересува от това да го дръпне, пак няма да си вдигнеш рейтинга... мислено от идиоти - това е измислено срешу клиенти дето дърпат, гледат и трият ама си е нож с 2 остриета. за това и няма да ги има дълго тия тракери а тракерите печелят от реклами... та за печелят трябва да има кой да ги гледа...

за да не става така както в хд торентс, в замунда са въвели "златен торент" - просто им е ясно че не всеки може да си позволи да сийдва цял месец торент от 20гб... аз също бях навит да си дърпам качествени торенти, но като видя за торента само 5-6 мнения и тях пише "seed pls" и ми става ясно че ще го дърпам цял месец, дали ще успея да го дръпна целия или ще се висим там 2ма-3ма на по 98%... ти може да имаш високи скорости, но пък тия дето имат целия файл да са на бтк с умрелите модеми... извън България много малко потребители се радват на големите скорости, които имаме в Бг - просто навън липсата на конкуренция и изискванията за кабелите под земята свалят скоростите и вдигат цената на нета...

Редактирано от the professor (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми не ми е ясно за какво хората се товарят на тия тракери,като в замунда си има всичко с HD качество и винаги сийда е на ниво? Аз Blu-Ray по 40 GB тегля много рядко,но другите HD рипове дето са 4-6 до 10 GB си ги дърпам и всеки един такъв торент го сийдвам докато кача 50 GB,така и добър коефициент си подържам и филми с добро качество си гледам и други торент тракери,почти не са ми нужни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

този сайт hd-torrents.org е невероятно уродлив и паразитен сайт,вече над 20-дена съм сложил торентите с най-много сиид,само и само да има нещо изтеглено за коефицент и нищо,нито 1МБ изтеглини,е..си шибаният сайт.

Редактирано от Markus RUHL (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

To регистрацията сега е отворена и там има доста яки и полезни филмчета.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно така се оказа. Периодично регистрациите са отворени, а в осталалото време само с покана.п.п. Новогодишната промоция свърши.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Много ще се радвам, ако някой ми даде покана за https://hdbits.org От доста време се опитвам да вляза там, но така и не мога да си намеря покана. Това ми е мейла - [email protected] От своя страна мога да върна жеста с покана за http://hd-space.org/ или http://www.torrentday.com/ Благодаря предварително!

П.П. На ЛС пращам доказателства, че съм сериозен, ако е нужно.

Редактирано от kakoytou (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нали ти пратих онзи тракер, който е специализиран в HD и регистрациите са отворени? А отделно съм ти обещал SCC, където е пълно с HD пакове. За какво ти е този? Хм ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...