Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покана за www.hd-torrents.org или за hdbits.org

Препоръчан отговор

• 6 месеца по-късно...

ае моля ви е,дайте ми една покака за този HD torrents,от толкова време искам да си направя акаунт там,толкова ли е сложно някой да подхвърли насам една... [email protected]

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Давайте тук доказателства от други тракери, че имате добър коефициент. Това може да убеди по някакъв начин хората, които имат желанието да ви помогнат, но все още ви нямат доверие :cool:

Редактирано от saketo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
  • 5 месеца по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Може ли една покана за HD-torrents.org

[email protected]

бях в този тракер и ми затриха акаунта (поради неакивност, първоначално влизах като получех предупрепреждение на пощата, но на третото предупреждение закъснях с няколко месеца щото "редовно" си чета пощата). просто тракера е ограничен - имам в предвид липса на торенти и сийдъри, за това и не си струва да се ползват тракери от тоя тип - верно че само HD има ама освен че повечето файловете са от 8гб нагоре ми ги и чакаш по сумати седмици докато се свалят поради липсата на сийд (или обратното дърпаш нещо и го сийдваш по няколко месеца заради рейтинга или точките (1 точка за час сийд) за да ги обърнеш в рейтинг)... като ти трябва HD - има един куп тракери дето не искат регистрация - аз директно си търся през google торентите Редактирано от the professor (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Свързаност:

Публикувано изображение

Прикачил съм и снимка към iptorrents:

Публикувано изображение

Поканите може да изпратиете на емайл: [email protected]

Благодаря, предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, взех си нов HD монитор и в реда на търсене за HD торент сайтове достигнах до темата тук. Бих бил много благодарен ако някой може да ми изпрати покана за http://hd-torrents.org/ или https://hdbits.org/

Прилагам screenshots на рейтингите ми от zamunda, arena и energy-torrent.

Мeйла ми е [email protected]

Поздрави.

post-224989-0-36470300-1311966569_thumb.

post-224989-0-50840500-1311966585_thumb.

post-224989-0-94297500-1311966598_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Извинявам се предварително, но търсех 30 мин къде да постна тази тема, така и не намерих подходящ под-форум за това... Благодаря за разбирането на админите на форума и моля всички потребители за помощ. Трябва ми покана за HD-torrents.org , защото скоро си взех страхотна система за домашно кино и 52 инчов телевизор и много искам да гледам филми с перфектно такова качество без никаква компресия. Моля ви пратете ми покана на следната поща: [email protected] п.п. Благодаря ви много предварително и още веднъж, извинете!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се предварително, но търсех 30 мин къде да постна тази тема, така и не намерих подходящ под-форум за това...

Благодаря за разбирането на админите на форума и моля всички потребители за помощ. Трябва ми покана за HD-torrents.org , защото скоро си взех страхотна система за домашно кино и 52 инчов телевизор и много искам да гледам филми с перфектно такова качество без никаква компресия. Моля ви пратете ми покана на следната поща:

[email protected]

п.п. Благодаря ви много предварително и още веднъж, извинете!

А това дали няма да ти свърши добра работа. Все пак, погледни и този сайт - не е въобще за изпускане.

http://tracker.hdclub.com.ua/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А това дали няма да ти свърши добра работа. Все пак, погледни и този сайт - не е въобще за изпускане.

http://tracker.hdclub.com.ua/

Добър е, разгледах го и си направих регистрация - благодаря ти! Само, че при риповете на самите филми махат BG субтитрите и якия HD DTS звук, което ме дразни... искам максималното изживяване! Като разгледах HD-Torrents.org там има огромно количество филми/концерти без изобщо никаква обработка, тоест както са създадени и всичко е на макс - аз точно това искам :rolleyes:

Редактирано от eyesofatiger (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добър е, разгледах го и си направих регистрация - благодаря ти! Само, че при риповете на самите филми махат BG субтитрите и якия HD DTS звук, което ме дразни... искам максималното изживяване!

Почти 90% от заглавията са оригинални. Какво по добро от това. Само бъди точен. На момента те наказват ако згазиш лука! Сийдването не е толкова важно. Месечно поне един път влизай за да не ти трият регистрацията. Ще съм доволен, ако ти хареса. Успех!

P.S. Забравих да спомена.

Помисли и за някакъв Bly Ray pleyar

Даже и от сайта им можеш да се ориентираш от рекламите горе на страницата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Почти 90% от заглавията са оригинални. Какво по добро от това. Само бъди точен. На момента те наказват ако згазиш лука! Сийдването не е толкова важно. Месечно поне един път влизай за да не ти трият регистрацията. Ще съм доволен, ако ти хареса. Успех!

Благодаря ти много и се радвам, че все още има хора като теб - готови да помогнат! Ще очаквам покана за Hd-torrents.org

Благодаря ти още веднъж!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти много и се радвам, че все още има хора като теб - готови да помогнат! Ще очаквам покана за Hd-torrents.org

Благодаря ти още веднъж!

С удоволствие бих ти дал моята регистрация от HD, но за съжаление не помня само паролата. Така и не съм го ползвал и не искам.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С удоволствие бих ти дал моята регистрация от HD, но за съжаление не помня само паролата. Така и не съм го ползвал и не искам.

Ще съм ти много благодарен ако се сетиш за паролата и след това, че съм я търсил някога, ще се радвам ако мога и аз да ти бъда полезен някой ден за нещо...!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...