Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

City Bus Simulator 2010: Въпроси и Отговори

Featured Replies

Това е новата игра за автобусни шофьори. Вие сте автобусен шофьор с доста (според мен) неподходящо име ,Карлос. Разполагате с доста добре направена, част от New York, също така с автобус и един влекач. Хубавото е че автобусът е много добре изпипан, всяка функция която притежава оригиналния модел я има и в играта. Управлението..... всяка игра си има някакъв недостатък. Недостатъка на тази е, че управлението е доста дървено. Не можеш да усетиш истинската тежест на автобуса. Производителите са се опитали да пресъздадът софийските улици, но са прекалили с пресъздаването, или може би не са разчупили ходовата част на автобуса. Той сякаш няма амортисьори, спирането и тръгването не са придружени от леко клатене, и напомнят на някаква аркадна online игра. Трафикът е доста сполучливо направен. На максимум трафик, може да чакате минути докато успеете да се включите в колоната от автомобили. В играта преобладават съвестните шофьори, но не се учудвайте ако някой мине на червено или ви засече. Вие също може да рискувате да преминето на червено, но само на малките кръстовища защото на големите има камери които ви снимат ако направите нарушение(нямам представа с какво могат да ви навредят тези "глоби"). Влекачът за сметка на автобуса е доста примитивно направен. Най-важната и според мен, не толкова значима подробност е че героят ви може да слиза от МПС-тата. Забравих да спомена ,че дъждът е доста изпипан, не като в поредиците на игри с камиони. Без чистачки може да се кара но е доста некомфортно. Мисиите представляват части (около 10) в които изпълнявате задачи които по висши и не толкова висши служители ви залагат. Както повечето игри и тази има модове. За сега съм виждал модове на кабини и на цели автобуси, пък не се знае още какво може да се измисли. post-245139-1262124481,31_thumb.jpg post-245139-1262124490,01_thumb.jpgpost-245139-1262124497,99_thumb.jpgpost-245139-1262124519,1_thumb.jpgpost-245139-1262124527,04_thumb.jpg съжелявам за размера на снимките, по нататък ще публикувам други, лично мои.

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Абе игрицата е яка като цяло, но имам един огромен проблем! Не мога да разбера как да кача хората в автобуса. Спирам на указаната спирак, дърпам ръчната, отварям предната врата, но те стоят и чакат. Какво да направя?

• Автор

Отстрани на Автобуса има едно табло на него пише "Not In Sevice" трябва да го промениш като за целта натискаш бутон 1 или 2 :yanim: . Тези бутони действат само ако не си си сменял контролите!

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

някой ако знае къде има модчета, да сподели!

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Сега излезна и addon за играта - Regiobus Usedom Тук вече са махнали стария New York и на негово място са добавили различно градове и села, т.е. вече няма да се лутате из задръстванията ами спокойно ще седите и ще презвате пътнци от град "А" до град "Б" (понякога може да има й град "Ц" и "Д") по първокласни пътища и магистали! Вече няма да сте с стария автобус "Nova" ами ще се возите в по-нов пригoден за целта "Regio". Интерфейса е същите, даже ще имате възможност да използвате новия автобус с старата карта(NY) и стария автобус с новата карта(Usedom).

• 2 месеца по-късно...

Да попитам за региобус...играя играта на видеократа Nvidia 7300, без проблеми, при все че играта иска 8600. Инсталирах региобус - usedom и играта не зарежда. Стои само черен екран. Как да го поправя? Как да излъжа играта, че видеокартата е от по-висок клас, ако мога така да го нарека?

Да попитам за региобус...играя играта на видеократа Nvidia 7300, без проблеми, при все че играта иска 8600. Инсталирах региобус - usedom и играта не зарежда. Стои само черен екран. Как да го поправя? Как да излъжа играта, че видеокартата е от по-висок клас, ако мога така да го нарека?

Уникат си бре, момче! Как да лъжеш компа си, че имаш по-хубава карта? Отговорът: купи си такава! Между другото аз вчера излъгах Правеца, че имам Nvidia GeForce GTX295 и Grand Theft Auto IV малко ми понасича всичко на макс, но се търпи. :mad:

Пич, не ме занасяй, моля те. Не знаех - попитах. Няма лошо в питането, отколкото да се правя на големия разбирач. Просто ми беше интересно, че едната карта я играя без проблем, а адд-она не мога да го играя.

Пич, не ме занасяй, моля те. Не знаех - попитах. Няма лошо в питането, отколкото да се правя на големия разбирач. Просто ми беше интересно, че едната карта я играя без проблем, а адд-она не мога да го играя.

Всеки може да погледне, че повечето Add-On/Expansion-и са с различни изисквания...

Изтеглих си тая игра да я видя ква е, но явно съм много тъп и като се кача в автубуса не мога д тръгна, гледах в контрлолите и не разбрах кой бутон е за тръгване, извинете ме зъ тъпия пост

Аз също имам този проблем дайте малко инфо. махам ръчна затварям врати и немога да тръгна .... нещо в кейборда ли трябва да се пипне? минах сички копчета на клавиатурата и нестаа

• Автор

Виждам, че всички имате един и същ проблем... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ами, си смених контролите още в началото на играта и не знам точно кое за кое беше! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Влезте в настройките на контролите и търсете с кой бутон се маха ръчната с кой се пали двигателя, и с кой се сменят предавките (трябва да сте на предавка "D" за до може да се движите спокойно). Има главните настройки за играта (Gameplay Sttings) има едни опции които са отметнати. Има една опция която, при която като стартирате игра, автобусът няма въздушно налягане, а без него не можете да махнете ръчната или да затворите вратата. Тва въздушно налягане се изписва до километража, и трябва да стане 90 за да може да махнете ръчната, но ако искате може да махнете отметката в настройките и така при стартиране не се налага да чакате да зареди! :angry: Скоро ще направя клип, защото виждам че много хора имат проблем с подкарването на тенекията.. :hush:

http://www.vbox7.com/play:51539942 - Ето го й клипа. Снимките ги гледайте на голям екран, малко са неясни. :wors:

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

здравейте свалих си играта city Bus simulator 2010, но не знам как да е инсталирам мисля, че иска регистрация

бихте ли ми помогнали благодаря предварително post-288112-0-30880900-1294234555_thumb.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

здравейте свалих си играта city Bus simulator 2010, но не знам как да е инсталирам мисля, че иска регистрация

бихте ли ми помогнали благодаря предварително post-288112-0-30880900-1294234555_thumb.

Ами ти инсталираш Addon (експанжън/добавка) към играта, и трябва да инсталираш първо оригиналната игра и след това инсталираш това на снимката. Оригиналната игра можеш да си я свалиш от ТУК а експанжъна от ТУК (ти вече го имаш). Това е! :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.