Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Сомнамбули" - работно време: /19:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

Правилно казвах в една тема по-нагоре, че младежта трябва да посещава повече училище и да се образова, а ми напляскаха минусите. Ей го на - лигата е жив пример. Ще завършва човека, не може да напише правилно "НЕ знам". Да не говорим за пунктоация.

• Отговори 632
  • Прегледи 35,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Правилно казвах в една тема по-нагоре, че младежта трябва да посещава повече училище и да се образова, а ми напляскаха минусите. Ей го на - лигата е жив пример. Ще завършва човека, не може да напише правилно "НЕ знам". Да не говорим за пунктоация.

на лигата му е през к**а за твоята пунктуация и за твоето не знам

следващия път не ми бараи поста!!!

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ
Ще минеш с редакцията... (преглед на промените)

• Автор

Пийте по сок и не задълбочавайте разправиите , нали :hush:

Публикувано изображение

От мен - спокойна нощ ! :baby: :baby:

Добър вечер банда, от рано сте се почнали днес :baby:

я ... нова кръчмичка си имаме ! Бравос ! Ама аз минавам само да Ви кажа " Здрасти " и си лягам ... !

Лека нощ :baby: Ще ни липсваш тази вечер. Или ще ми липсваш, че Илейн нещо не се мярка.

ми да извикаме заедно ... ИЛИЯНКАААА / аз ще викам / : СЛЪНЧИЦЕЕЕЕЕ !

П.П. Какви са тези минуси у темата :baby: !

Лека нощ :baby:

Ще ни липсваш тази вечер. Или ще ми липсваш, че Илейн нещо не се мярка.

Кой не се мярка?Абе днес съм незабележима,ама щот се уредих в онова наметало,дето те прави невидим.......

Нещо са се хапали в началото май :baby: Илияна! Искаме Илияна! :baby:

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

ми да извикаме заедно ... ИЛИЯНКАААА / аз ще викам / : СЛЪНЧИЦЕЕЕЕЕ !

П.П. Какви са тези минуси у темата :baby: !

Ей затова се изнесох....нормално...нощем и до това се стига:baby:

Кой не се мярка?Абе днес съм незабележима,ама щот се уредих в онова наметало,дето те прави невидим.......

Оооо, честито :baby:

За мен нещичко не измъкна ли?  :baby:

Абе то, че е простотия, простотия е, не знаех обаче че има онлайн кръчми в които освен виртално пиене се раздава и такова ядене...какво ли не вече се прави с компютрите, сега ако моя можеше да ме почеша по гърба щеше да е чудно ама няма още тая функция :baby: пфу язък

Луничке ... и питиетата ли са с такова наметало ?

Примерно ... една весела кола :baby: !

Абе то, че е простотия, простотия е, не знаех обаче че има онлайн кръчми в които освен виртално пиене се раздава и такова ядене...какво ли не вече се прави с компютрите, сега ако моя можеше да ме почеша по гърба щеше да е чудно ама няма още тая функция :baby: пфу язък

Прочетох 3 пъти поста ти ... и нещо не мога да го схвана ... Не виждаш ли какъв е раздела , и как се казва темата ?!? Какво не ти е изгозно не разбрах :baby: като не ти изнася , никой на сила не те кара да стойш в темата !

Абе то, че е простотия, простотия е, не знаех обаче че има онлайн кръчми в които освен виртално пиене се раздава и такова ядене...какво ли не вече се прави с компютрите, сега ако моя можеше да ме почеша по гърба щеше да е чудно ама няма още тая функция :shake_puter:  пфу язък

Малко водичка на новодошлата да си оправи гърлото и тона :)

Публикувано изображение

Примерно ... една весела кола ;) !

Заповядай  :cool:

Публикувано изображение

Прочетох 3 пъти поста ти ... и нещо не мога да го схвана ... Не виждаш ли какъв е раздела , и как се казва темата ?!? Какво не ти е изгозно не разбрах :cool: като не ти изнася , никой на сила не те кара да стойш в темата !

Не се заяждам опитвам се хумор някъв да вкарам ама съм все неразбрана, в последно време страдам от безсъние та точно тук като че ли ми е мястото новичка съм бъди по мил :shake_puter:

не ти бе Жоро :shake_puter: ... аз от Мечо изкам :cool: !

zinki ... добре дошла ... много странно чувство за хумор имаш ... англииско ! Тук всички сме недоспали !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Примерно ... една весела кола :cool: !

Аааа....Жоро изпревари...хайде втората от мен....

ПС:Кой иска да го чешем,че нещо не разбрах....:shake_puter:

Няма такава:cool: В името ми няма буква "Я":shake_puter:...И все пак..за какво ви е:)

Митко ме подведе :( , хубаво го бях написал аз, но после специално редактирах.....и се чудех що друго си спомням..

не ти бе Жоро  ;) ... аз от Мечо изкам :P !

Ееее, тази я отворихме вече! Ще пиеш!  ;)

Мерси че така добре се грижиш за колелото! Направо го яхвай насам, ще приготвя масата в това време  :shake_puter:

Ееее, тази я отворихме вече! Ще пиеш! :shake_puter:

Не мога Жоро ... много ми се доспа ... а и утре / т.е. днес / на работа !

Абе Жоре ... какви проблеми има в темата " Лан Парти - Варна, търсим желаещи "

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145193&pid=1598253&st=0&#entry1598253

?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.