Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай романа по цитата от него Част 1

Featured Replies

Браво, браво, позна! Е, и аз не можах да предложа някой жокер :cool: Сега ти си наред!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 149,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ГЛАВНАТА постави ръка над очите си и погледна нагоре - там сякаш се водеше борба между чистото синьо на небето и навъсеното оловно сиво на облаците, идващи откъм изток, които носеха усещането за прибл

• Този втория цитат, страшно много ми напомня "Сърцата полудяват" от Шели Такър

• И такааа, едно цитатче от исторически роман: - Разреши ми да ти помогна, &&&& - прошепна тя срещу устните му, останала без дъх, но той поклати глава. - По дяволите! Не знаеш ли ка

Едно цитатче от друга любима книга :) :

Той зарови глава в шията й.

— Възнамеряваш ли занапред да обуздаваш любопитството си?

— Да, смятам, че би трябвало… — Ръката й се плъзна по извивката на гърба му. — Заедно с още други неща.

Той се вгледа продължително в очите й.

— Ще имаме десет деца.

Младата жена примигна.

— Господи, не и десет.

— Да не би да има да кажете нещо по въпроса, госпожо? — Напръска с вода върха на носа й.

— Мога да кажа не — отвърна тя, облизвайки лакомо капките.

— Дори не знаеш как да ми казваш не.

— Мога да се науча.

— Да, ти много бързо се учиш на всичко.

Тихчо, това трябва да е от "Пленница на вятъра" - Кит Гарланд :) Ех, момичета, с тази прекрасна тема ме подсещате все за разкошни романи, които малко съм позабравила, но задължително присъстват в чутурата ми като убийствено добриhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Тихчо, това трябва да е от "Пленница на вятъра" - Кит Гарланд :)

Много си бърза, Боби, не дочаках и един грешен отговор. :)

Ти си на ход. ;)

Следващ за разгадаване цитат :)

Тримата се приближиха и графът затаи дъх. Жената беше истинска красавица. Тя беше ниска и стигаше едва до рамото му, но на него му се струваше, че е изпълнена с енергия, която прикриваше умело. Той бързо отмести поглед. Никой не гледаше към тях. Музиката продължаваше да свири, а гостите разговаряха помежду си.

Удивително. Той ли беше единственият, който бе забелязал силата на присъствието й? Само той ли бе забелязал промяната във въздуха около тях? Само той ли бе обзет от необяснимо вълнение и загадъчност?

— Милорд. — Гласът й беше тих и дрезгав, чувствен и подканващ. При звука му по тялото му премина неочаквана тръпка. — Аз ли направих нещо, което ви кара да гледате толкова втренчено?

Той посегна към ръката й и я докосна с устни. Погледът му не изпускаше нейния и чувството на неудобство, което бе изпитвал допреди малко, се изпари. Пред една красива жена на графа не му липсваше самоувереност.

— О, не, милейди. Просто съм изпълнен с възхищение от красотата ви.

Тя се разсмя — приятен, звънък смях, който сякаш го обгърна и потъна в душата му.

Момичета, ако позволите да дам малко инфо за книгата: тя е от поредицата "Влюбени сърца" на издателство "Торнадо", а авторката (която аз страшно мнооого харесвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif) има издадени на БГ само два романа в поредицата(доколкото ми е известно), за съжаление http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Т.к. книгата (по мои спомени) не сме я обсъждали във форума, мога да пусна още един цитат за подсказка :cool:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Стрелям на посоки - "Идеалната съпруга" на Виктория Александър :)

Стрелям на посоки - "Идеалната съпруга" на Виктория Александър :)

Страхотно, Пете :nono: Стрелбата беше точно в целта http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Както се казва: микрофона е ваш :nono:
  • Автор

Страхотно, Пете :nono: Стрелбата беше точно в целта http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Както се казва: микрофона е ваш :)

Ехее, наистина съм добра, последните ми две попадения - все не съм ги чела :nono: (е не мога да си кривя душата, след жокерчето ти Боби, доста се стесни кръга от предположения)

Ето го моя цитат:

"— Защо си толкова напрегната? — тихо попита той.

— Твърдиш, че вярваш в приятелството, но само когато на теб ти е изгодно. Ти си студен човек, егоист, като всеки друг мъж, когото съм срещала. — Той се олюля назад и тя със задоволство разбра, че думите й го бяха наранили. Замълча за минутка, после продължи: — Може би приятелството между мъж и жена е рядко, защото гледната точка на двата пола е различна. Очевидно мислиш, че нашето приятелство ще бъде платоническо, но аз смятам, че такава дружба засилва страстта.

Пръстите му се плъзнаха по косата й, толкова леко като пролетна паяжина.

— Да, искам да се любим и има нещо егоистично в това. Но ако просто исках да задоволя похотта си, щеше да бъде много по-лесно да го направя другаде. С теб страстта за мен би означавала много повече."

Вие сте на ход :)

• Автор

Много ми прилича на Опасна е нощта Аманда Блеър

Не, чакам други предположения :)

Дали не е Неприлично предложение на Мери Джо Пътни????

• Автор

Дали не е Неприлично предложение на Мери Джо Пътни????

Същата :) Ти си на ход!

Много съм доволна, че най - сетне и аз успях да позная....Ето го и моето цитатче: И последните остатъци от самоконтрол я напуснаха. Тя скочи и ръката й от само себе си посегна към най-близкия твърд предмет. Пръстите й стиснаха кристалния лебед на тоалетката. — Да те вземат дяволите, но аз не съм луда жена! Елизабет е била луда, но аз не съм. Може да съм наивна и глупава, според теб, но поне не съм луда. За бога, милорд, ще ви накарам да престанете да ме бъркате с първата си жена, дори и това да е последното нещо, което ще свърша на този свят. И тя с всичка сила хвърли украшението по него. Д....., който в началото на тирадата й бе понечил да се надигне, едва успя да избегне удара. Лебедът прелетя над рамото му и се разби в отсрещната стена. Той пренебрегна нападението и прекоси стаята само с три големи крачки. — Не се бойте, мадам — сграбчи я яростно. — Няма никаква опасност да ви объркам с Елизабет. Абсолютно невъзможно е. Ти, повярвай ми, си напълно уникална. Изтъкана си от парадокси, които просто не се поддават на описание. И си съвсем права. Ти не си луда. Но аз вече съм кандидат за „Бедлам”. Той се извърна към леглото и безцеремонно я повали върху завивките. Тя скочи и при това движение косата й окончателно се пръсна но раменете й. Той седна на края на леглото и започна да събува ботушите си. Тя остана без дъх. — Какво смяташ да правиш? — А какво изглежда, че смятам да правя? Търся единствения лек за нещастието си. — Той стана и разкопча панталоните си. Шокирана, тя видя напрегнатата му мъжественост. Той вече бе напълно, великолепно възбуден. Тя със закъснение овладя замаяните си сетива и започна да се отдръпва към другия край на леглото. Д....... посегна почти небрежно, хвана китката й и спря отстъплението. — Не, мадам, не можете да се оттеглите точно сега. — Д.....… не искай това от мен — заяви ядосано тя. — Та ние сме по средата на спора. — Няма никакъв смисъл да споря с теб. Ти не проявяваш никакъв разум. И май че и с мен става същото. Затова ми се струва, че трябва да прибегнем до други средства, за да прекратим тази неприятна дискусия. Ако не постигна нищо друго, поне ще намеря мъничко покой. Хайде момичета....Вие сте!!

мисля че трябва да е Прелъстяване на Аманда Куик...би трябвало да е Джулиан...

Бравоооо!!! Позна.....сега си ти!

айде пак съм аз...дано този път да не ви затрудня много Това беше само прелюдия към онова, което те очаква като моя съпруга. В теб има много страст, А….., и това ми харесва. — За съжаление вие не ми харесвате, милорд — отвърна хладно тя. — Имате маниерите и финеса на див глиган. Л….. онемя от гняв. И докато дишането му бавно се възстановяваше, той отчаяно се опитваше да си възвърне изплъзващите му се късчета самоконтрол. — Див глиган ли ме нарече? Ако беше мъж, щеше да си платиш за тази обида. — Ако бях мъж, милорд, сега нямаше да съм в такава ситуация — отвърна хапливо А…..

айде пак съм аз...дано този път да не ви затрудня много

Това беше само прелюдия към онова, което те очаква като моя съпруга. В теб има много страст, А….., и това ми харесва.

— За съжаление вие не ми харесвате, милорд — отвърна хладно тя. — Имате маниерите и финеса на див глиган.

Л….. онемя от гняв. И докато дишането му бавно се възстановяваше, той отчаяно се опитваше да си възвърне изплъзващите му се късчета самоконтрол.

— Див глиган ли ме нарече? Ако беше мъж, щеше да си платиш за тази обида.

— Ако бях мъж, милорд, сега нямаше да съм в такава ситуация — отвърна хапливо А…..

"По-силна от магия" -Хедър Кулман?

Ъм не май беше "Лъвът" на Кони.

Ох толкова ми е познат тоя цитат, че ще умра. Айде някой да предложи нещо.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

едно от двете е ...предположи кое ти си на ход

Ох, ами мисля, че е "Лъвът"

Еха и аз веднъж да позная.

Значи ей го моя цитат:

- Знаеш ли какво си мисля?

- Само небето знае - каза тя без да мигне.

- Мисля, че би трябвало да използваме тази вода, за да измием устата ти.

- Че защо? Езикът ти няма да влезе отново в нея.

Господи, тя го караше да се смее, и той се засмя високо и искрено, защото не бе очаквал това от нея.

- Още едно предизвикателство за теб, сладка С....? Не си си платила последния дълг. Струва ми се глупаво да трупаш нови дългове.

Тогава тя обърна лице към него. Очите й се бяха превърнали в дълбоки виолетови ями, пълни със стаен гняв.

- Да си платя ли дългът? Сега?

Той сви рамене.

Тя се наведе и устата й се озова само на един дъх от неговата.

- Кажи ми, Т.... Кажи ми. Искаш ли сега?

О, той ужасно много искаше. Но тя никога нямаше да узнае това. Той не каза нищо, само зачака да види какво ще направи тя. Как ще се измъкне този път. Но С.... не се измъкна. Вместо това направо насред голямата зала, пред очите на всички, които ги гледат, тя обхвана главата му с ръце, и притисна уста до неговата в една целувка, която едва не го задуши.

Книжката е много хубава, сигурно повечето сте я чели.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Публикувано изображение нямам тъппение да познаете, че да почна книжката изглежда страхотна Публикувано изображение

Публикувано изображение нямам тъппение да познаете, че да почна книжката изглежда страхотна Публикувано изображение

Продължението на цитата е още по-яко. Ако никой не се сети (макар, че се съмнявам) за жокер, ще дам останалата част, тогава просто няма как да не се досетите :eek:

давай, че не можем да се сетим

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.