Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай романа по цитата от него Част 1

Featured Replies

Мааалко ми заприлича на "Лисицата" на Джейн Фийдър. Ама пак не съм особено сигурна. Иначе peppinka ако се сетиш как се казва тая книга дето си спомняш, свирни, изглежда ми интересна, бих се радвала да я прочета

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 149k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ГЛАВНАТА постави ръка над очите си и погледна нагоре - там сякаш се водеше борба между чистото синьо на небето и навъсеното оловно сиво на облаците, идващи откъм изток, които носеха усещането за прибл

• Този втория цитат, страшно много ми напомня "Сърцата полудяват" от Шели Такър

• И такааа, едно цитатче от исторически роман: - Разреши ми да ти помогна, &&&& - прошепна тя срещу устните му, останала без дъх, но той поклати глава. - По дяволите! Не знаеш ли ка

Съжалявам Инче, не е "Лисицата" на Джейн Фийдър. Като се замисля, май нищо не съм чела от нея. Пепи и ти си в грешна посока - главния, доколкото си спомням беше сирак с няколко братя пръснати по света.

Я и аз да се пробвам - Ангел в мрамора?

Браво, точно "Ангел в мрамора" е, толкова забавна книга, но явно не много популярна. Давай следващата.

Браво, точно "Ангел в мрамора" е, толкова забавна книга, но явно не много популярна.

Давай следващата.

Никога не съм я чела, нещо не ми харесваше резюмето. Можеш ли да ми пишеш едно ЛС да ми я разкажеш мила? Та ако е толкова хубава да си я купя, че често я срещам.

Браво, точно "Ангел в мрамора" е, толкова забавна книга, но явно не много популярна.

Интересно,бях я почнала преди време и я зарязах.Ще поправя грешката.

Все си мислех,че съм я чела книгата.Хм. Ако имаш време направо я поразкажи.Струва ми се доста интересна.

За Ангел в мрамора , месля че ще се потретя , но това е невероятен роман......и ми е един от любимите. а цитата е от друг мой любим роман, махнала съм имената на някой от героите, че и без това е лесно.    :baby::):):)Имам проблем с писането затова го изписва два пъти.               С    широко отворени очи — като на сърна, хипнотизирана от приближаването на дебнещ тигър — тя го видя да става и да заобикаля бюрото, за да застане пред нея. Погледът му обидно оглеждаше от главата до петите стройното й тяло.— Може би съм виждал и по-добри кандидатки за майка на детето ми, но ....., благодарение на твоята егоистична намеса, е ограничил избора ми. — Гневът, с който наблягаше на всяка дума, вся ужас у ...., но тя не можеше да помръдне. Остана неподвижна даже и когато той я сграбчи и я обърна към себе си. Дъхът му с аромат на пура опари бузата й, а устните му почти и докосваха кожата й. — Знаеш ли кое е най-смешното в тази ситуация, amiga? — попита той със странно измъчен тон, в който ядът беше отстъпил място на чувствата, които го бяха завладели. — Най-смешното е това, querida, че мисълта за теб ме преследваше така, както мисълта за никоя друга жена, даже за ....... С широко отворени очи — като на сърна, хипнотизирана от приближаването на дебнещ тигър — тя го видя да става и да заобикаля бюрото, за да застане пред нея. Погледът му обидно оглеждаше от главата до петите стройното й тяло. — Може би съм виждал и по-добри кандидатки за майка на детето ми, но ...., благодарение на твоята егоистична намеса, е ограничил избора ми. — Гневът, с който наблягаше на всяка дума, вся ужас у ....., но тя не можеше да помръдне. Остана неподвижна даже и когато той я сграбчи и я обърна към себе си. Дъхът му с аромат на пура опари бузата й, а устните му почти и докосваха кожата й. — Знаеш ли кое е най-смешното в тази ситуация, amiga? — попита той със странно измъчен тон, в който ядът беше отстъпил място на чувствата, които го бяха завладели. — Най-смешното е това, querida, че мисълта за теб ме преследваше така, както мисълта за никоя друга жена, даже за ......

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Дали не е Спазарената невеста на Кони Мейсън?

"Любовта на черния конник" на Шърли Бъзби?

"Лия" на Джуд Деверо?

"Любовта на черния конник" на Шърли Бъзби?

Позна мила - ти си на ход!

— А ти, скъпа, как си посмяла да внесеш птица вкъщи? — каза ... — Сега го занеси отново навън, там, където му е мястото, и го остави. — Не мога. — Защо не можеш? — Защото той ме избра за своя майка. — Остави го да си избере друга майка, за предпочитане някоя патка. — Снощи опитах, но никоя от другите патки не си го разпознава не мога просто да го оставя да се разхожда сам навън. — Не можеш? — ... повдигна нагоре вежди и зачака отговора й. — Не, не мога. Може да го изядат или пък някой от твоите скъпоценни коне да го смачка. — Тогава си го запази като домашно животно. Накарай Кланси да построи къщичка за него отвън, но не можеш да го държиш вкъщи. — Мога! — брадичката на ... се сбръчка. Тя стоеше и го гледаше право в очите. — Ще се чувства самотен без мен. Той ме обича. Извинявам се за закъснението. :) мисля че няма да ви затрудня

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Не съм я чела тази книга, но ми звучи много забавно :)

Напомня ми "Боса пред олтара", ама там не беше птица, а мече.

Не съм я чела тази книга, но ми звучи много забавно :)

Не, че съм изчела кой знае колко много книги - сигурно има и много по-забавни, но аз така не съм се смяла на книга никога http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif и я препоръчвам! :)

• Автор

Може ли да помоля за малък жокер, ужасно познато ми е, но не се сещам и откачам!

Напомня ми "Боса пред олтара", ама там не беше птица, а мече.

не е "Боса пред олтара" :)

Може ли да помоля за малък жокер, ужасно познато ми е, но не се сещам и откачам!

Ох, ами не знам какъв жокер да дам - на мен всичко ми звучи много издайническо - главната е комарджийка.

Напомня ми на Бялата Дева на Ф. Скот?, но главната не е комарджийка. Със сигурност съм чела книгата, дано се сетя.

Напомня ми на Бялата Дева на Ф. Скот?, но главната не е комарджийка. Със сигурност съм чела книгата, дано се сетя.

не, не е тя. казвайте да подсказвам още, ако трябва

• Автор

не, не е тя. казвайте да подсказвам още, ако трябва

Давай, още нещо, аз продължавам да мисля, че съм я чела, но пък главна комарджийка нищо не ми говори!

БОБИ СМИТ-"ДАМСКИ ПАСИАНС",НЕ ЧЕ СЪМ Я ЧЕЛА,НО...

и тази не е - аз с това пате мислех, че веднага ще го познаете, защото е мн смешен момента и се помни. Ами главната и главния са принудени да живеят заедно и да си разделят къщата - мисля, че е очевидно защо, след като тя е комарджийка. Така, това би трябвало да е от полза :help:

Уф, това ми напомня на Изкушение на Катрин Харт?.. :help: Тя беше спечелила от брата на главния половината от семейното ранчо...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.