Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Twister Anti-TrojanVirus

Featured Replies

Filseclab Dynamic Defense System е с многовариантни настройки - смятам внимателно всичките да ги пробвам. Повечето съфорумци нямат реална представа за възможностите на тази китайска програма. Независимо от настройките, Twister е по-бърз, по мощен, по пъргав и от прехваления Нод 32. Необходими са му минимални системни ресурси.Разполага с повече дефиниции - да не говорим за възможното блокиране по поведение. На тези теми е изпреварил и Авира - чакам кога статистиката на Engineer ще го отчете... Поздрави

• Отговори 68
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор

загледай се само във финалния репорт на av comparatives - kingsoft взима адванс + само за performance, на останалите или се дъни или е ниво стандарт (retrospective + pup). по-долу в коментарите можем да прочетем следните интересни коментари:

has not used the poor excuse that chinese programs mainly detect chinese malware

decent detection rates but still too low and too many false alarms to get a high award

вярно че според тестовете им е най-бързо сканиращата програма от всички, но кой го грее колко бързо сканира като не засича и дава false positives.

поради именно тези коментари и опита ми с райзинг вероятно и туистър няма да е по-различен.

Twister очевидно разполага с повече дефиниции от Rising. Всички понякога грешат с фалшиви тревоги. Обаче при настройки на максимална сигурност тези програми могат да блокират всякакъв непознат вредоносен код - при такива настройки онези "тестващите" вероятно изобщо не са ги пробвали.Kingsoft работи в подобен азиатски стил - но не е на нивото на споменатите два антивируса, а Jiangmin е солидно окомплектован и тежък. Няма лошо човек сам да ги пробва и при различните им многовариантни настройки. Поздрави

Програмата е добра, но я няма за 64 битова ОС ;)

Така е засега. Twister Anti-TrojanVirus V7 R3(7.34) е уникално добра програма за Win XP SP3 - тук са най-многото вируси, логично е и тук да ми е най-интересно. Ще си стоим тук заради занимавките... Поздрави

Twister на ултрапараноични настройки на 13-ия ден бастардиса и SUPERAntiSpyware Free. Засега приема MBAM и няма подобна реакция - друг е въпроса, че програмката с нищо не може да се похвали като уловено-констатирано - през тези 2 седмици провеждаше безрезултатни 3-4 сканирания. Поздрави

• 2 месеца по-късно...

Twister Anti-TrojanVirus V7 R3 сега е 210 МБ при запазени лекота и пъргавина за WIN XP SP3.Той е най-бърз спрямо всички антивируси. Сега го ползвам с настройки по подразбиране - пак е "готов" да ми бастардиса половината програми, ако поставя настройките на максимална сигурност! Засега приема SAS и всички останали - да видим докога...Спрямо този азиатец много други програми направо ми са скучни...Уникален е. Неслучайно съм решил после точно с Нод 32 да го заместя. Това, че всички антивируси пропускат вече е публично известно...Абсурдно е да се продължава да се твърди противоположното, според мен. Поздрави

Twister Anti-TrojanVirus V7 R3 сега е 210 МБ при запазени лекота и пъргавина за WIN XP SP3.Той е най-бърз спрямо всички антивируси. Сега го ползвам с настройки по подразбиране - пак е "готов" да ми бастардиса половината програми, ако поставя настройките на максимална сигурност! Засега приема SAS и всички останали - да видим докога...Спрямо този азиатец много други програми направо ми са скучни...Уникален е. Неслучайно съм решил после точно с Нод 32 да го заместя. Това, че всички антивируси пропускат вече е публично известно...Абсурдно е да се продължава да се твърди противоположното, според мен. Поздрави

Как беше с моя Virut ?

Как беше с моя Virut ?

Не го лови - стои си при тези дето чакат дефиниция за да бъдат разстреляни. Online Armor няма да им даде да гъкнат преди това - така си мисля. Пробвам да усвоявам азиатско-австралийско изчакване. Поздрави
  • 9 месеца по-късно...

Проблема е следният: Свалих и инсталирах Twister-Anti-TrojanVirus. ОС-Виста Хоум Премиум. Не съм променял стандартните настройки. Стартирам програмата и веднага започват да изкачат прозорци: post-282492-0-14701400-1296838266_thumb. Също и този: post-282492-0-55684600-1296838335_thumb. Следва подобен на този прозорец, но се отнася за "Unlocker"... В момента в който натисна "Trust" - всичко зависва, на всички прозорци се изписва "Not Responding" и нито клавишите функционират, нито мишката,нито пък може да се изключи компютъра.... Единственото, което има ефект е да прекъсна захранването!

Преди това с каква антивирусна беше и имаше ли прблеми? Аз лично не бих се доверил на тази програма, но ти си решаваш. Направо я деинсталирай, сложи си читава антивирусна и направи пълен скан на компа.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Имам оригинален НОД 32 с изтекъл срок, но още върши работа и не съм го махнал... Пречат ли си?

Естествено,че си пречат! Остани само с една програма и сканирай за вируси и мисля че няма да имаш проблеми.Какво означава с изтекъл срок, но още върши работа?? Моят съвет е да разкараш и двете програми,да си сложиш някоя добра безплатна програма и да сканираш с нея. Също така не е лошо да си инсталираш Malwarebytes' Anti-Malware- free версията и с нея да направиш един скан на компа за всеки случай.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Тази антивирусна е доста параноична и не е за начинаещи... Препоръчвам да я деинсталирате и да си инсталирате някоя по-лесна за използване.

Естествено,че си пречат! Остани само с една програма и сканирай за вируси и мисля че няма да имаш проблеми.Какво означава с изтекъл срок, но още върши работа?? Моят съвет е да разкараш и двете програми,да си сложиш някоя добра безплатна програма и да сканираш с нея. Също така не е лошо да си инсталираш Malwarebytes' Anti-Malware- free версията и с нея да направиш един скан на компа за всеки случай.

Те щото безплатните са цъфнали... :P

• 4 месеца по-късно...

Тази антивирусна е доста параноична....

Пробвай я сега,ако успееш да се заразиш черпя бира! :lol6:

Внимавай с отметките Публикувано изображение :eek:Публикувано изображение :wors:

Страшно леко се води, определено напредват ! Но за мен си е чист behavior blocker иначе инструментчетата кефят!

Пробвай я сега,ако успееш да се заразиш черпя бира! :)

Внимавай с отметките Публикувано изображение :blink:Публикувано изображение :blink:

Страшно леко се води, определено напредват ! Но за мен си е чист behavior blocker иначе инструментчетата кефят!

Не, мерси...много е параноична, а и не си падам по shareware-a. За момента съм си с Private-a. :)

Версията е стара от октомври 2009,но от скоро при ъпдейт си актуализира модулите,следва инсталация! Рестартира се програмата! От тогава впечатленията са ми такива!Публикувано изображение

.....а и не си падам по shareware-a. За момента съм си с Private-a.

За теб я прайм Freeware на момента :blink:
  • 1 година по-късно...

Правителственият китаец е с променена защита на лицензионни права. Скоро не съм го инсталирал.

Правителственият китаец е с променена защита на лицензионни права. Скоро не съм го инсталирал.

Какво гласи промяната? :help wanted4:

На този етап, без да ми е станал интересен и лично да съм отново пробвал, няма как да отговоря конкретно. Спомени от 2008 -ма вече не са актуални...

• 2 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.