Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Домашен субуфер THS-SUB101 BLACK Към компютър?

Featured Replies

Здравеите нов сум в този форум даже незнам дали е тука мястото за тази тема но исках да ви попитам тъи като не разбирам от аудио техника но сум маняк на басса и така вапроса ми е следния . Искам да си зема този субуфер http://www.electronics.bg/product_info.php?products_id=119106 или ако може да ми предложите друг по добър до 200 лв. И така имам уредба и вапроса ми е дали ще мога да го свържа този субуфер към уредбата без да използвам усилвател щото като гледам си пише че има вграден и изобщто ще е вазможно ли свързването.

Здравеите нов сум в този форум даже незнам дали е тука мястото за тази тема но исках да ви попитам тъи като не разбирам от аудио техника но сум маняк на басса и така вапроса ми е следния . Искам да си зема този субуфер http://www.electronics.bg/product_info.php?products_id=119106 или ако може да ми предложите друг по добър до 200 лв. И така вапроса ми е дали ще мога да го свържа този субуфер към уредбата или компютъра без да използвам усилвател щото като гледам си пише че има вграден и изобщто ще е вазможно ли свързването.

http://www.thunder.bg/index.php?cPath=27&thunder=ceca83c4befe5956a9d6381dc042a970 производителя предлага доста модели... - в магазина дето си посочил няма как да заредят всичките... обаче тоя ми се струва добре - 88db (колкото по голямо по добре)

Може да не съм музикален маниак, но щом го има същия в дървена кутия ще взема дървената кутия. Поне това го знам - дървото е на-добро за колони. Пластмасата си е пластмаса...

Този субуфер е активен и няма да може да го вържеш към уредбата както си го замислил.Активен значи си има вграден усилвател подаваш му сигнал и си свири.Предлагам ти да си вържеш уредбата и този субуфер към компютъра , по този начин и двете ще свирят предполагам не лошо!Този според мен е по-добър http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09021014

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

• Автор

Този субуфер е активен и няма да може да го вържеш към уредбата както си го замислил.Активен значи си има вграден усилвател подаваш му сигнал и си свири.Предлагам ти да си вържеш уредбата и този субуфер към компютъра , по този начин и двете ще свирят предполагам не лошо!Този според мен е по-добър http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09021014

този субуфер имали си вграден усилвател и нямали да стане от уредбата да му подам звук от буксата кадето има място за слушалки или от колоната на уредбата ?

Да с вграден усилвател е.Ако подадеш звук от буксата на уредбата ще свири само буфера , все едно си сложил слушалки.Защо от уредбата да му подаваш сигнал , няма смисъл!Ако уредбата ти е стерео , връзваш е към звуковата карта на компютъра като предни колони , буфера го връзваш също.Даваш звуковата карта на 5+1 и така ще имаш 2 предни колони и една за ниски честоти. ще свири добре!Аз съм с 5+1 колонки , като вместо на буферчето съм вързал отделен усилвател с "туба" за кола.

• Автор

Да с вграден усилвател е.Ако подадеш звук от буксата на уредбата ще свири само буфера , все едно си сложил слушалки.Защо от уредбата да му подаваш сигнал , няма смисъл!Ако уредбата ти е стерео , връзваш е към звуковата карта на компютъра като предни колони , буфера го връзваш също.Даваш звуковата карта на 5+1 и така ще имаш 2 предни колони и една за ниски честоти. ще свири добре!Аз съм с 5+1 колонки , като вместо на буферчето съм вързал отделен усилвател с "туба" за кола.

ок мерси пич така ше направя

Вземи си буфера който си беше харесал в началото.20 Hz(Thunder) срещу 70Hz(Jamo) няма място за сравнение.Дори можеш да видиш и по-големите 12"(активни разбира се).

• Автор

Вземи си буфера който си беше харесал в началото.20 Hz(Thunder) срещу 70Hz(Jamo) няма място за сравнение.Дори можеш да видиш и по-големите 12"(активни разбира се).

А thunder като марка и качество добри ли са

Е не са Jamo,но съотношение цена / качество са добре,а в случая става дума за субуфер - най важното е да думка силно

ако го вземеш от сайта им ще ти го доставят безплатно

Редактирано от trix (преглед на промените)

• Автор

Е не са Jamo,но съотношение цена / качество са добре

мене лично не ме интерисува толкова качеството важното е като удари басс да тресе прозорците и комшиите да не могат да спят :)

• Автор

днеска разглеждах уредбите в техномаркет и ме разколебаха много бях почти решен да зема този thunder subwofer но видях тази уредба http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09010747 с субуфер е пише 200 W че е нз дали е вярно и смятам че по добре да зема тази уредба отколкото само субуфер за същите пари и 2 пати по слаб от този на уредбата. Вие какво ще ме посъветвате по добре ли е да зема уредбата ?

Никой вече не използва касети и този samsung(както и всяка mini audio) e абсурд да изкара звук приличащ поне малко на звук от истински субуфер.

Ако сравняваш такива уредби сигурно тази ще е по-мощна от повечето.

Ако искаш избор или се колебаеш виж и Boom bass - овете BOOM BASS TR-15A

Ако вържеш този , ще ти подскачат мебелите.И един изправител на напрежение от 220v към 12v

Ти нали каза че си имаш уредба.

Ако търсиш мощност ти трябва субуфер,ако искаш mini audio уредба е друго нещо

А най добре както ходиш в техномаркет поискай да чуеш субуфера и го усили и така...

Редактирано от trix (преглед на промените)

• Автор

Никой вече не използва касети и този samsung(както и всяка mini audio) e абсурд да изкара звук приличащ поне малко на звук от истински субуфер.

Ако искаш избор или се колебаеш виж и Boom bass - овете  BOOM BASS TR-15A

Ако вържеш този , ще ти подскачат мебелите.И един изправител на напрежение от 220v към 12v

А най добре както ходиш в техномаркет поискай да чуеш субуфера и го усили и така...   

ok благодаря за отговорите пич тази туба като идея е добре даже и като си зема кола ще мога да си е преместя там :P

днеска разглеждах уредбите в техномаркет и ме разколебаха много бях почти решен да зема този thunder subwofer но видях тази уредба http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09010747 с субуфер е пише 200 W че е нз дали е вярно и смятам че по добре да зема тази уредба отколкото само субуфер за същите пари и 2 пати по слаб от този на уредбата. Вие какво ще ме посъветвате по добре ли е да зема уредбата ?

това хич не е 200 вата. размера има значение - колкото по голям говорител, толкова по добре...

• Автор

това хич не е 200 вата. размера има значение - колкото по голям говорител, толкова по добре...

и мене това ме самняваше едва ли е 200 wata suba

Ако искаш избор или се колебаеш виж и Boom bass - овете  BOOM BASS TR-15A

А от каде мога да си зема такъв изправител на напрежение от 220v към 12v ?

• Автор

но както казах качеството не ме интерисува много важно е да думка ако тоя субуфер http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=3_13&products_id=252 стане да му подам сигнал само от уредбата а не да е навразвам с компютъра щото нямам място каде да сложа и уредбата и тубата до него

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.