Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с игрите

Featured Replies

Здравейте, колеги, не знам дали съм избрал точния раздел за проблема ми, но ако съм сгрешил извинявам се. Искам да ви помоля за съвет как да се справя с проблема, който възникна. Собственик съм на лаптоп Леново T61P, качих му XP SP 3 32 битово и когато качих няколко игри за развлечение по-голямата част от тях не искат да тръгнат. Още при самото стартиране ми излиза една и съща грешка, която е до болка позната :cool: грешката "Send Error Report", "Don't Send". Помислих, че е от драйвърите на видеото, качих му последните и пак съшата работа. Проблема не е и в самите игри, те са старички и показателите на лаптопа ги покриват. Игрите ги инсталирам до една на стационарния ми компютър и няма проблем. Съмнява ме да не би да се качва някакъв допълнителен софтуер за това, че лаптопа е 64 битов. а уиндоулса 32.

Благодаря Ви много предварително!

Да не би проблемът да се дължи на видеокартата, тя май е NVidia Quadro. До колкото съм запознат, тези серия карти са подходящи за CAD програми, а не за DirecX игри.

Попаднах на тази тема, в която е описано как да се "преправи" картата на GeForce (геймърската серия).

Не знам дали е разумно да го правиш, особено ако ползваш картата за професионални програми, но може да ти е любопитно да разбереш за тази възможност.

• Автор

Никой ли не може да ми помогне :clap: ??? Знам, че можете не си пестете мненията за себе си!

trosho добре ти е отговирил , пробвай със смяна на DirecX-а!

''No desktop replacement desktop would be worthy of such a title if it had onboard graphics, and true to form the T61p has discrete graphics care of NVIDIA’S QuadroFX 570M with 256MB of memory. It’s not the best mobile graphics around, but then again this is not billed as a gaming notebook.''

Драйверите от къде ги сваляш ? (сайта на Нвидиа?)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.