Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой потребител от форума не ви допада?

Featured Replies

• Автор

оставям ви насаме хехехеххе

че Ве Две Точка Нула ще ме скастри, че му опорочавам темата ;)

Ми да, аз тука правя тема да се псуват в нея, па вие се обяснявате в либоф! Ко и туй нящо?

• Отговори 128
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само тихичко да ви предупредя: водете си словесния дуел без обиди и псувни. В момента в който някой прекрачи прага на добрия тон, темата заминава при другата, а вие се оплаквайте на арменския поп, ако

• децката градина развива ли се

• Благодаря за посветената тема г-н v2.0! Виждам,че ника ми се споменава доста често. Разбирам раздразнението и безсилието,което те мъчи. Гадно е когато с твоите камани те удраят по твоята глава. С

Малиии, превърнах се в мерна единица за лошо поведение! Тва сигурно е бонус към достигане на рейтинг "-111".

:D

че ти не знаеше ли ;)

даже има вече производни като "кило"-v2.0 , "мега - v2.0" и т.н. :hush:

• Автор

даже има вече производни като "кило"-v2.0 , "мега - v2.0" и т.н. ;)

rofl.gif

Малиии, превърнах се в мерна единица за лошо поведение! Тва сигурно е бонус към достигане на рейтинг "-111".

Ама ме кефиш как на никой не сечеш басма дееба :biggrin:

Виж се какво си добро и откровено момче :P

• Автор

Ама ме кефиш как на никой не сечеш басма дееба :biggrin:

Виж се какво си добро и откровено момче :P

Алоу, объркали сте темата. Тук се псуваме и си цъкаме минуси - който цъкне най-много минуси, той е с най-голяма чурка.

Алоу, объркали сте темата. Тук се псуваме и си цъкаме минуси - който цъкне най-много минуси, той е с най-голяма чурка.

:P

Нормално, където има Против има и За ..

А аз какво да кажа, не харесвам някои, но ти не си от тях :P

А относно минусите, могат да си ги наврат комплексираните минуси и плюсове където слънце ни ги огрява :cool:

Редактирано от Diin (преглед на промените)

И аз те обичам, душко!

Я кажи, тебе с какво те дразня, че аз сефте те виждам.

"Отсече" 1-2 теми . Не мои . И като непристрастен страничен наблюдател ми стана криво че не беше правилно . Дори според вашите правила . Как да е . Не е като да си ми смъртен враг hush.gif

rocnogu и аз не те долюдвам ... ти си един от най - непозитивните потребители на сайта ... предпочитам 1 000 като v2.0 от колкото един като теб ... на теб целият свят ти е крив ... на ЛС съм ти писал да си промениш отношението към другите ... не винаги твоето мнение е миродавно ... ама ти НЕ ... направо се чудя а пък с какво ще те издразни Aragorn(Elesar) ?

Разбира се че няма . Всеки който не ти пада на колене е така . Къде видя че целият свят ми е крив ?

Аз не съм позитивен или "непозитивен" . Аз съм реалист .

Лични съобщения от младежи като теб игнорирам .

Миродавно ? Пак ще питам , къде как защо и кога съм казвал че трябва да се съобразявате с моето мнение ?

Ти да не си секретарка на арагон че те интересува ?

НО от този който смята себе си за Господ / и си мисли че е такъв / ... ами не го уважавам ...

Всеки съди по себе си .

Никога не съм казвал че се мисля/че съм / или нещо подобно . Всичко друго е плод на твоят болен мозък .

По твоите стандарти трябва да уведомя НСБОП за твойта "светла" личност , Ханибалчо .

Накрая просто мога да цитирам -

че ми минава през ****.

Редактирано от rocnogu (преглед на промените)

"Отсече" 1-2 теми . Не мои . И като непристрастен страничен наблюдател ми стана криво че не беше правилно . Дори според вашите правила . Как да е . Не е като да си ми смъртен враг hush.gif

Щом съм ги затворил, значи е имало защо :)

Дойдох да "оакам" :wub: темата - как може така да ме раздвоявате, :eek: тъкмо бях избрала - авторът на темата за низвергнатий :) и се оказа, че го е детронирал Господа! :) .....искам да ми е неприятен някой.... :nono: и не мога да избера....! :) На кой да си дам ся минусите????

Дойдох да "оакам" :wub: темата - как може така да ме раздвоявате, :eek: тъкмо бях избрала - авторът на темата за низвергнатий :) и се оказа, че го е детронирал Господа! :) .....искам да ми е неприятен някой.... :nono: и не мога да избера....! :) На кой да си дам ся минусите????

Давай ги на мен, аз съм готов да ги приемам

Нееееееее, за теб - само в другата тема ще пиша - хич не ми се навирай тук сред шамарите.....с Кучето не се заяждам! Мила ми е опашката!!!! kiss.gif

• Автор

На кой да си дам ся минусите????

Давай насам, народе! Който ми е цъкнал минус, не е сгрешил! rofl.gif

упс....изтъкана съм от грешки......

Госпожица aMoRe напоследък не ми прави никак добро впечатление.

А относно минусите, могат да си ги наврат комплексираните минуси и плюсове където слънце ни ги огрява    :yanim:

Гадно ли ви е?

• Автор

Гадно ли ви е?

Чурката расте ли? :D

децката градина развива ли се

децката градина развива ли се

Ами като гледам , доста си се развиваш.... вече не си пълен 71fae551fcf3c01b8ef35968bdd0a9b1.gif .....

Ще те помоля само обидите да не ги сипеш така.

Благодаря ти предварително!

algor

Пък относно минусите, неее, не е гадно, откривам дори че е забавно, особено когато разни напомпани самочувствия ореват форума понеже им е паднало нивото от плюсове :hush: .. само се чудя, защо реват при условие че те са започнали първи ..... :whist:

Редактирано от Diin
обида (преглед на промените)

За теб съм приготвил един специален пост,но тъй като сега паля познай кое и отивам познай къде ще ти го плесна друг път. Фанатичните ти подписи показват само едно...

Ай лека вечер и се забавлявайте. Бройте си минуси,плюсове,коментирайте кой ви допада и кой не...

пп: ...само профили у виртуалния лайф на живота целящи да истискат и малкото им останало самочуствие вав ваображем свят на фнимание и любоф.

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Така и не разбрах кой е тос дето така упорито ме мрази та колкото пъти влезне У форума и види мой пост ми "праска" един минус за здраве:whist:

• Автор

За теб съм приготвил един специален пост,но тъй като сега паля познай кое и отивам познай къде ще ти го плесна друг път.  Фанатичните ти подписи показват само едно...

Ай лека вечер и се забавлявайте. Бройте си минуси,плюсове,коментирайте кой ви допада и кой не...

пп: ...само профили у виртуалния лайф на живота целящи да истискат и малкото им останало самочуствие вав ваображем свят на фнимание и любоф. 

Ave Ivo23, morituri te salutant!

Последният ти пост (6 минуса за нула време, а са били и повече) показва какво смятат съфорумниците за решението на остатъка от екипа да те удостои с пост, по-висок от "vip потребител".

Друго няма да ти казвам, то се вижда. И, бидейки на такава отговорна длъжност, поне се опитай да пишеш мъъъничко по-грамотно, че сериозно се затруднявам в разчитането.

Надявам се ще простиш откровеността ми.

За теб съм приготвил един специален пост,но тъй като сега паля познай кое и отивам познай къде ще ти го плесна друг път. Фанатичните ти подписи показват само едно...

Чакай да се сетя....мммм ,май се беше фукал тука с някакъв джип на тате , и мацките дето ти се лепели .. .:D

Трогнах се задето си се загрижил за нашия виртуален живот .. просълзявам се направо .. А относно подписите ми, далеч си от нивото за да ги разбереш.... Много имаш да сучеш от момини гърди докато ти стигне до ломбичния дял на мозъка :jeer:

П.С Казах ли ти... и аз не те харесвам, така че сме квит ..

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Ave Ivo23, morituri te salutant!

Последният ти пост (6 минуса за нула време, а са били и повече) показва какво смятат съфорумниците за решението на остатъка от екипа да те удостои с пост, по-висок от "vip потребител".

Друго няма да ти казвам, то се вижда. И, бидейки на такава отговорна длъжност, поне се опитай да пишеш мъъъничко по-грамотно, че сериозно се затруднявам в разчитането.

Надявам се ще простиш откровеността ми.

НЕ! :down: Не мога да го приема! :down: Я не си разваляй имиджа - ТИ да искаш прошка???!!!! :nono: Какво си се размекнал, я го дай по-злобно! :) Толкоз работи за този приз и ся "...ще простиш...", сърдита съм ти и разочарована :no-no:

Чакай да се сетя....мммм ,май се беше фукал тука с някакъв джип на тате , и мацките дето ти се лепели .. .:baby:

Трогнах се задето си се загрижил за нашия виртуален живот .. просълзявам се направо .. А относно подписите ми, далеч си от нивото за да ги разбереш.... Много имаш да сучеш от момини гърди докато ти стигне до ломбичния дял на мозъка :baby:

П.С Казах ли ти... и аз не те харесвам, така че сме квит ..

Извинявам се за некомпетентността ми относно подписите ти. Ти си по-светец и от ходжата. Само се чудя с толкова парадиране кой искаш да убедиш...потребителите на форума или себе си?!

Пак ще ти кажа,ако не си разбрал - отрепал съм се за твоето уважение и това на колегата исходил се по вапроса точно над теб.

Той по цели нощи не може да спи заради тази табелка.Но тъй като толкова му е умственият багаж и капацитет му остава единствено да злобее и да припиква отвреме навреме гас.

Ама така е то...бикувита селска кратуна претиндираща за градска остра мотика.

пп: просто низвергнати индивиди търсещи малко фнимание и популярност с цинични изрази заблуждаващи единствено себе си в истинността на чувства отдавна зарити в задния двор под лехичка овяхнала чубрица...

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.