Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой потребител от форума не ви допада?

Featured Replies

Здравейте, големи спорове се разгоряха напоследък в темата, коментираща модераторския екип на Калдата, но не открих такава, която да дава реална оценка потребител-потребител, а именно - тема, в която всеки честно да си каже кой юзър от форума не му допада и да обясни защо.

Ще се радвам и мен да ме споменат поне десетина човека, па после можем и да преброим гласовете и да спретнем един ТОП 20 за "Най-неприятна персона в Калдата".

Аз, например, напоследък трудно трая Ivo23 (световнонеизвестния wanna-be диджей) и sliderum (дървеното роботче), както и тримата малки спамъри, на които дори не им помня никовете... Даниел беше единия, плюс още двама, но тях забравих, ама би трябвало да се сещате.

Хайде, вие сте. 1zm2z3m.jpg

• Отговори 128
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само тихичко да ви предупредя: водете си словесния дуел без обиди и псувни. В момента в който някой прекрачи прага на добрия тон, темата заминава при другата, а вие се оплаквайте на арменския поп, ако

• децката градина развива ли се

• Благодаря за посветената тема г-н v2.0! Виждам,че ника ми се споменава доста често. Разбирам раздразнението и безсилието,което те мъчи. Гадно е когато с твоите камани те удраят по твоята глава. С

И сега едни разправии ще почнат, ужас, драги зрители :cool:

Това, че съм ти пускала два-три доклада, не означава, че не ми допадаш. Просто арогантното ти понякога поведение е дразнещо :cool:

Едит: По темата не мога да посоча конкретно име. А и е глупаво да не ми допада някой заради виртуалното му поведение.

Редактирано от Шушито (преглед на промените)

О v2.0

ти определено не си ми от симпатичните

отговарям ти защото си пуснал тема и се интересуваш

по принцип мразя като водя някои спор и някои да ми се покрии ти си от тях . Тебе още те чакам в една тема дето ме нарече " философе или професоре" помня ли вече да ми обясниш как блок на лада 1300 се разтъргва до 1900

Има и още няколко един специалист по жени и хардуер наскоро и мод станал , та заедно със градския си специалист по боини изкуства и правопис

но да поясня нищо против никого защото пък иначе няма да се забавлявам

а и много мразя портаджиите особено портаджииките такива дето много ползват прозореца "докладваи"

• Автор

izabel1, как успях да те пропусна и теб, бре! И теб не те трая, сега да си знаеш.

А с Шушито не съм си комуникирал много и нямам мнение за момента.

:cool:

Ето, не било трудно - потребителите изясняват отношенията помежду си и им олеква, а така спамът в другите теми намалява.

И, моля ви, някой да помогне с никовете на малките спамъри, че все още не мога да се сетя.

Няма такъв ...

Едит: ...май ще й сложат ключа! :cool:

• Автор

Едит: ...май ще й сложат ключа! :cool:

Не мога да разбера защо. Защото аз съм я пуснал ли?

Ако добрият тон в темата се запази, не виждам причина да бъде затваряна. От вас зависи...

Аз не мога да се трая мен си :cool:

v2.0, не се сърди , но темата носи негативизъм , а в празни приказки човек се опитва да се забавлява .Преди време един потребител се помъчи да вмъкне същата тема, но в играта с въпросите, тогава му отговорих доста рязко , не искам да се повтарям .Пишеш неща/верни/ , които хората не искат да чуят и затова ти скачат , това е нормално.

Това прозорче докладвай все още не съм го ползвала , а и нямам намерение, само в стария сайт се оплаках от един модератор на празните приказки , защото ми триеше темите , но той си го знае , писах му на лични :speak:

от мен 5.98 :P заради темата

• Автор

Ако добрият тон в темата се запази, не виждам причина да бъде затваряна. От вас зависи...

Ето, едно разумно модераторско решение. И защо изобщо трябва темата да страда от някакви истерици, които не могат да си сдържат нервите? Да се трият само техните постове.

Иначе темата може да се превърне в "Златната Малинка" на Калдата и смятам, че ще действа възпитателно и като коректив.

Не мога да разбера защо. Защото аз съм я пуснал ли?

Не разбира се !!! :speak:

• Автор

. . .

Мерси за добрите думи.

Ами именно защото не ползвате бутона "Докладвай", се стига до разправии в темите. Нищо срамно и "портаджийско" няма в използването му, напротив - по този начин улеснявате модераторите. Та по темата - не ми допадат потребителите, които не докладват, а само се разправят.

Ами именно защото не ползвате бутона "Докладвай", се стига до разправии в темите. Нищо срамно и "портаджийско" няма в използването му, напротив - по този начин улеснявате модераторите. Та по темата - не ми допадат потребителите, които не докладват, а само се разправят.

Нотки на комунизъм ли долавям или опити за вербуване на потребители с подходящо подсъзнание с цел в далечно бъдище да се изживяват като модератори.

Помня някои бивши такива потребители и натегачи днес с табелки а силата им само в раздел празни приказки

иначе v2.0 мерси за откровенноста поне не си двуличник едно да приказваш а зад гърба на някои съвсем друго

аз знам че съм неприятен за много ама не съм тука да си търся приятели или приятелки а за да си пилея много от излишното време

Има подобна тема. Преди нея имаше такава и Оставиме, но след оплакване сам си я изтри. Имаше и друга посветена на Оставиме - затворена. Може и други да има.

Тези теми са чисто и просто една провокация. А това дали някой ще се обади или ще си трае не определя темата лоша или хубава е, особено на фона на други. Тя си е само едното.

Ако първата тема която споменах си остана, това е защото не раздадох "дължимото". А може би точно това се целеше, за да има повод за познай какво. Писах доклади, а след това има още неща които 2.19 уреждат да не се разчуват.

v2.0, не ме разбирай погрешно. Темата ти има потенциал, но е безсмислена, защото в нея не мога да бъда искрен...

• Автор

Темата ти има потенциал, но е безсмислена, защото в нея не мога да бъда искрен...

Това ти е проблемът, Дръпнато - пука ти прекалено много дали, видиш ли, някой ще вземе да те банне. И какво? Няколко дни без форум си заслужават, ако си сложил някого на мястото му, не се вманиачавайте в тия форуми.

Това ти е проблемът, Дръпнато - пука ти прекалено много дали, видиш ли, някой ще вземе да те банне. И какво? Няколко дни без форум си заслужават, ако си сложил някого на мястото му, не се вманиачавайте в тия форуми.

Не си прав. Ако имам нещо лично към някого, мога да му тегля една на лични. Форумното ми присъствие, обаче, засяга много хора и ще е глупаво да го жертвам само заради един.

А и ме изненадваш, точно от теб да прочета такава тема. Нехаресването е точно толкова дискриминация, колкото пола, етноса или религията.

• Автор

Не, човек не избира с какъв цвят на кожата или с каква сексуална ориентация ще се роди, нито избира в коя държава и религия да израсте, но личен човешки избор е дали си тъпак или не си, затова не е лошо да споменаваме тъпаците и това не е никаква дискриминация.

ivo23, чувстваш ли се дискриминиран, че те споменавам? Няма отговор, значи всичко е наред, видя ли?

Нотки на комунизъм ли долавям или опити за вербуване на потребители с подходящо подсъзнание с цел в далечно бъдище да се изживяват като модератори.

Помня някои бивши такива потребители и натегачи днес с табелки а силата им само в раздел празни приказки

По темата : теб не мога да те понасям, именно поради такива постове. Какъв комунизъм, какво вербуване... При положение, че съм мод на няколко раздела, нямам нужното време и желание да чета всички теми в тях, че да открия евентуално нарушение на правилата. Това е и причината да има бутон "докладвай". Баси параноята - вербувал съм потребители с подходящо подсъзнание хахах. Ти ме изкара като някакъв гуру...

... но личен човешки избор е дали си тъпак или не си, затова не е лошо да споменаваме тъпаците и това не е никаква дискриминация.

А сега се постави на мястото на един глупак. Твоята тема му дава "право" да каже, че ти си глупак, при това може дори и да не си вява. Няма градивен елемент, а рано или късно някой ще го приеме лично, защото на този свят всичко е лично и ще му олекне като направи нещо в тази тема.

Мнението ми е, че темата няма да бъде затворена единствено, ако бързо не мине на задните страници.

лека вечер

• Автор

Аз нито си вярвам кой знае колко, нито съм оспорвал факта, че и аз съм глупак. Нека ми го кажат, нямам против. А относно затварянето на темата - оплачи се на ivo23 и той по български ще се подмаже на отговорника за този раздел и верно може да я изтрият. Успех.

Аре чао от мен, отивам да си извадя една бира и да гледам един тъжен филм, че много смях днес по повод новите модератори.

• Автор

Даниелчо, нищо бе дете, не ме дразниш чак толкова, оправдавам го с годините. Вероятно и аз съм бил същия като теб навремето :]

Хайде лека ви вечер.

И да не превърнете темата в псуваница, докато ме няма, ей! Мир и любов.

По темата : теб не мога да те понасям, именно поради такива постове. Какъв комунизъм, какво вербуване... При положение, че съм мод на няколко раздела, нямам нужното време и желание да чета всички теми в тях, че да открия евентуално нарушение на правилата. Това е и причината да има бутон "докладвай". Баси параноята - вербувал съм потребители с подходящо подсъзнание хахах. Ти ме изкара като някакъв гуру...

Отговора ми не е за тая тема ама тука си ме споменал

нямам някакво специално мнение за теб освен че си силен в раздел празни приказки естествено нищо лично и си е мое мнение което не налагам

но едно не ми стана ясно щом като си толкова зает с няколко раздела защо си поел отговорноста

вземи един раздел но си върши работата както трябва а не да чакаш на потребителите да ти докладват

аз от никои не съм се оплакал в тоя форум защото не ми е това работата като потребител

или ще поискам помощ или ако мога ще се опитам да помогна но не и да върша работата на някои които за това е сложен

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.