Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

FortiClient Endpoint Security Free Edition 4.x.xx.xx--въпроси ,мнения,препоръки

Featured Replies

Я пробвай с включена евристика да сканираш, моля! Интересно ми е дали още е толкова зле с фалшивите тревоги.;)

Ами аз я включих още като я сложих! Почисти дълбоко системата все едно с хирургически нож,изкара гадовете без никакви последствия!

Няма FP !

Ето за това писах по-горе,което много ме кефи при нея,че периодично си сканира бекъпа и си изкарва съобщение,при което няма таймер като при Comodo!

Публикувано изображение

Вече ми харесва ;)

Сега ще го тествам ;)

На мен обаче ми поиска рестарт

Не си и дал бонбонче,затова ;)
  • Отговори 216
  • Прегледи 27,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

/url]

Не си и дал бонбонче,затова ;)

Web филтъра и си върши работата ...

Дадох и бира вместо бонбон и виж каква стана ;)

Ще помоля Wankata да качи програмата в каталога на Kaldata за да я следим от близо за промени,заслужава си определено,този безплатен интегриран пакет!

Публикувано изображение

http://www.forticlient.com/standard.html

Ще помоля Wankata да качи програмата в каталога на Kaldata за да я следим от близо за промени,заслужава си определено,този безплатен интегриран пакет!

Публикувано изображение

http://www.forticlie...m/standard.html

Тази програмка силно ме впечатли особено като я комбинирах с Имунити сега активно я пробвам на пробите дадени в форома за подпомагане АВ за сега проблеми няма по-нататък ще видим!Това което ми направи впечатление на първо четене така да се каже е много добрата Защитна стена......за сега нищо не я е пробило ,а я тествам сериозно отвсякъде....мисля,че тази програма заслужава внимание,а и не е вече толкова нова.....така,че ще се радвам и други дая тестват активно и да споделят впечатленияПубликувано изображение

Стената наистина е сериозна издържа всички тестовеПубликувано изображение

Някой има ли възможност да потвърди това,което ще напиша,че FortiClient засича и чисти зарази, архивирани с парола! :clap:

• Автор

Някой има ли възможност да потвърди това,което ще напиша,че FortiClient засича и чисти зарази, архивирани с парола! :clap:

Да, доколкото помня.Виж дали ги трие само тях или това го правеше друга програма.Взех да се омотвам.:wors:)

edit:Не знам дали ме разбра.Имам предвид, че вади само заразените файлове от архива.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Да, доколкото помня.Виж дали ги трие само тях или това го правеше друга програма.Взех да се омотвам.:wors:)

edit:Не знам дали ме разбра.Имам предвид, че вади само заразените файлове от архива.

Това е интересното,че когато архива е с парола трие само вътре файла,а когато е нормален архив трие целия архив! Баси програмата,за първи път срещам подобно действие,което в случая от една страна ме кефи,а от друга,че не можеш ската по никакъв начин нито един кейгенератор или активатор от нея! :clap:

Да, доколкото помня.Виж дали ги трие само тях или това го правеше друга програма.Взех да се омотвам.:clap:)

Миналата година мислех да я пробвам тази програма. Причината беше именно в това. Имаше мнения във ру-борда,че се справя със архиви защитени с парола. Тогава не я пробвах,че много трудно ставаше регистрацията.

Имаше мнения във ру-борда,че се справя със архиви защитени с парола. Тогава не я пробвах,че много трудно ставаше регистрацията.

100% се справя! Сега вече спокойно можеш да я пробваш и да изкажеш мнение!

Забелязах че от към дефиниции малко куца,но облака добре компенсира!

100% се справя! Сега вече спокойно можеш да я пробваш и да изкажеш мнение!

Забелязах че от към дефиниции малко куца,но облака добре компенсира!

Може би ще си спомниш,когато ти споделих,че търся нещо екзотично за тестване. :ph34r: Ударих на камък със регистрацията тогава и взех,че се захванах с Рисинг. И не съжалявам изобщо ;) Имаше и много отзиви за FP тогава.

Ще взема да я натреса и аз,ама ще е в събота.

Може би ще си спомниш,когато ти споделих,че търся нещо екзотично за тестване. :blink: Ударих на камък със регистрацията тогава и взех,че се захванах с Рисинг. И не съжалявам изобщо :speak: Имаше и много отзиви за FP тогава.

Ще взема да я натреса и аз,ама ще е в събота.

И какво стана натресе ли я?Публикувано изображение

И аз я тествах, ама при мен още на първия файл се издъни и до там.

Аз виждаш,че избягвам да я коментирам. Излови всичките файлове които ги засичаха 100% другите антивирусни,архива с парола при сканиране нито го изтри нито пък изтри нещо отвътре. Е,файловете бяха с разширение .vir но факта е,че не ги пипна.

Аз виждаш,че избягвам да я коментирам. Излови всичките файлове които ги засичаха 100% другите антивирусни,архива с парола при сканиране нито го изтри нито пък изтри нещо отвътре. Е,файловете бяха с разширение .vir но факта е,че не ги пипна.

Много ми е интересно как ще навреди на системата,файл с подобно разширение?

По-нагоре споменах,че ще изтрие файла в архива с паролата,само ако има дефиниция за него!

Коя е тази антивирусна програма която може да изтрие вирус който се намира в архив защитен с парола ? ? ? ! ! !

А Михнев от Група: HJT Team даже е съгласен че това може да се случи ако антивирусната има дефиниция.

Малко доказателствен материал :

www56.zippyshare.com/v/41732311/file.html

Такива бисери са мноооого трудно откриваеми та си направих снимки на писаното от двама ви

Все си мисля че вече няма с какво да ме изненадате и всеки път греша.

Много ми е интересно как ще навреди на системата,файл с подобно разширение?

По-нагоре споменах,че ще изтрие файла в архива с паролата,само ако има дефиниция за него!

Той и затова е с такова разширение - да не навреди на системата.

Forti при разхивиране изтри повечето от файловете ИМЕННО с такова разширение,но при при проверката на архива с парола не ги пипна.

Защо при разхивирането ги изтри,след като не са опастни? А,пък като са с парола не ги пипна? Нали триеше архиви с парола?

Това е най малкото което ме притеснява в конкретният случай. По важното е че крайният резултат беше плачевен.

Коя е тази антивирусна програма която може да изтрие вирус който се намира в архив защитен с парола ? ? ? ! ! !

А Михнев от Група: HJT Team даже е съгласен че това може да се случи ако антивирусната има дефиниция.

Малко доказателствен материал :

www56.zippyshare.com/v/41732311/file.html

Такива бисери са мноооого трудно откриваеми та си направих снимки на писаното от двама ви

Все си мисля че вече няма с какво да ме изненадате и всеки път греша.

Ами ти показа,че Касперски не успява да изтрие заразен файл в архив с парола въпреки,че има дефиниция за него. След разхивирането го изтрива.

Така ...ами това е ясно бре Мухи ;) Я,пробвай FortiClient Endpoint Security - трие ли го?

Мухи,Мухи аз изказвам предположението,че това не е вярно. При такъв архив с парола не го изтри. Затова съм го и филмирал иНдейцо :ph34r:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

@nikssi дай с десен бутон на архива с паролата да сканира Forti и констатирай!

Сега не мога да направя видео и май скоро като гледам няма да е!

Благодарение на .............работата се у""а ,ще си премълча за сега докато не изготвя доказателства,че току виж диваци са ме нападнали! :)

Публикувано изображение

@nikssi дай с десен бутон на архива с паролата да сканира и констатирай!

Не си гледал клипа. Там сканирам именно така. Но щом е за идеята може по късно да го сторя,че сега са ме нападнали индианци.

Гледам едно филмче с КЪРК ДЪГЛАС от 1955 година - ИНДИАНСКИЯТ ВОЙН.

Може ли файл, който се лови от FortiClient за да го пробвам ! И видео да направя ... Михнев нещо VIRUT те гази май :blink: Или да си търся сам :) Михнев е прав ... Трие ги без проблем и с парола :cool: Видео http://dox.bg/files/dw?a=add0472cda

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Трие ги без проблем и с парола :)

Видео http://dox.bg/files/dw?a=add0472cda

Може ли в карантина да видим какво има и в архива също, след засичането естествено, понеже от клипчето не се вижда.

Може ли файл, който се лови от FortiClient за да го пробвам ! И видео да направя ...

Михнев нещо VIRUT те гази май :P

Или да си търся сам :cool:

Михнев е прав ...

Трие ги без проблем и с парола ;)

Видео http://dox.bg/files/dw?a=add0472cda

Ако е така,тогава ще пробваш ли да им смениш разширението на .vir , паролата да е virus и да видим ще изтрие ли нещо.

Ако не ги пипа значи намерихме начин да спасим кейгените :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ми след малко че тествам Mamutu ! В архива има пач ... И всичко съм показал или се съмнявате нещо? Архива е защитен с 6 цифрена парола ... Ще направя по ясен клип за невярващите ... Колко по ясен не знам ама ще покажа и файла този път и сравнението на дефинициите ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.