Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

FortiClient Endpoint Security Free Edition 4.x.xx.xx--въпроси ,мнения,препоръки

Featured Replies

Тази версия безплатна ли е? Не видях никъде в сайта вариант за купуване. Инсталаторът, който се сваля е версия 4.9, предполагам се обновява до 5 в процеса на инсталация.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

• Отговори 216
  • Прегледи 27,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази версия безплатна ли е? Не видях никъде в сайта вариант за купуване.

Инсталаторът, който се сваля е версия 4.9, предполагам се обновява до 5 в процеса на инсталация.

Да безплатна е ,но е още в бета стадии.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

FortiClient Endpoint Protection 5

http://www.forticlient.com/

Верся Light вече не същестува!Ако иска някои да пyсне нова тема за верся 5.

Новата верся е съвместима с Windows 8

Ами пусни новата тема ти.Благодаря!

Да безплатна е ,но е още в бета стадии.

Мерси за отговора. А някой може ли да каже дали все още се ъпдейтва само веднъж на ден?

Ами пусни новата тема ти.Благодаря!

Ми точно,че не искам да пyскам като твоите теми на англииски!!!... а както виждаш нямам време и рядко се мяркам.Ти обаче си постоянно тук (явно имаш време)!Може да се заемеш.Благодаря предварително

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Ми точно,че не искам да пyскам като твоите теми на англииски!!!... а както виждаш нямам време и рядко се мяркам.Ти обаче си постоянно тук (явно имаш време)!Може да се заемеш.Благодаря предварително

Какво е англииски?

И аз благодаря предварително.

Какво е англииски?

И аз благодаря предварително.

тази кифла, май пък търси да се заяжда с някой

Вие "пичовете" кво - много ви станаха ракиите ли в неделя... Или ви е яд, че утре сте на работа. И аз съм в подобно настроение всяка неделя вечер. И пък ако "кифлата" иска да се заяжда - ами да се заяжда, много важно.. прекалено вътрешно го приемате... една ни е тука...

Вие "пичовете" кво - много ви станаха ракиите ли в неделя... Или ви е яд, че утре сте на работа. И аз съм в подобно настроение всяка неделя вечер.

И пък ако "кифлата" иска да се заяжда - ами да се заяжда, много важно.. прекалено вътрешно го приемате... една ни е тука...

Нищо не съм пил.

Не съм се регистрирал за 15 път само да кажа кифла.

Ама и аз като искам ще се заяждам.Не съм мазна медуза, че да се крия.

Вие "пичовете" кво - много ви станаха ракиите ли в неделя... Или ви е яд, че утре сте на работа. И аз съм в подобно настроение всяка неделя вечер.

И пък ако "кифлата" иска да се заяжда - ами да се заяжда, много важно.. прекалено вътрешно го приемате... една ни е тука...

:*

Мерси за отговора. А някой може ли да каже дали все още се ъпдейтва само веднъж на ден?

пише че обновленията са автоматично, но колко пъти са е отделен въпрос. Пробвах я лови но отстъпва иначе уебфилтъра е много на ниво!
  • 3 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Тест FortiClient 5:

При Тестовете на поляците форти клиент се представя най-добре на юнския тест. Друго което забелязвам е минималното количество лъжливи засичания, лека програма, едно найстина способно безплатно решение за защита!

• 2 месеца по-късно...

Кое бихте препоръчали - FortiClient Endpoint Security (Standard) или FortiClient 5 за домашно  ползване?

Кое бихте препоръчали - FortiClient Endpoint Security (Standard) или FortiClient 5 за домашно  ползване?

В момента изхождайки от коментарите в комс.ру препоръчвам Ендпоинт стандарт при 5- цата има проблем не се изобразява менюто и все още не го решават този проблем аз бях инсталирал тази версия преди да възникне проблема имах сини стоп екрани които изчезнаха като я махнах с ендпоинт не съм имал такива проблеми. При стандарта обновлението е един път дневно но ръчно може да се пуска колкото пъти иска човек.

В момента изхождайки от коментарите в комс.ру препоръчвам Ендпоинт стандарт при 5- цата има проблем не се изобразява менюто и все още не го решават този проблем аз бях инсталирал тази версия преди да възникне проблема имах сини стоп екрани които изчезнаха като я махнах с ендпоинт не съм имал такива проблеми. При стандарта обновлението е един път дневно но ръчно може да се пуска колкото пъти иска човек.

Аз сега се опитвам да комбинирам Фортито с Кихо с изключени енджини. Форти има силни дефиниции и урл филтър и стена. Кихо има силен облак и хипс мисля, че комбинацията ще е убиец!

Идеята не е лоша.Но не мисля, че имам нужда от чак такова презастраховане.За мен само Форти върши чудна работа.Ако направят сканирането побързо (което се съмнявам) ценя няма да има.Това е единственият по-сериозен недостатък, който мога да отбележа.

Пак искам да допълня, че уеб филтъра му е перфектен, напълно конкурентно способен с най-добрите на пазара при това напълно безплатен.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Идеята не е лоша.Но не мисля, че имам нужда от чак такова презастраховане.За мен само Форти върши чудна работа.Ако направят сканирането побързо (което се съмнявам) ценя няма да има.Това е единственият по-сериозен недостатък, който мога да отбележа.

Пак искам да допълня, че уеб филтъра му е перфектен, напълно конкурентно способен с най-добрите на пазара при това напълно безплатен.

Облак му липсва. Ама аз инсталирах сега фортито след една небивала битка с отстраняване на остатъци от ф-секюра, след малко мятам и бай кихчо китайския с включен само облак и QVMII

Брат, само катинар му липсва и си защитен от всичко и от всеки!  :D  :wink12:

Брат, само катинар му липсва и си защитен от всичко и от всеки!  :D  :wink12:

Tова е целта на занятието но искам да ги видя заедно да видим леко ли е как е мете ли всичко. според моята теория ще се допълнят перфектно ама искам да видя практиката

Не мога да открия версия 4, навсякъде стигам до новата версия 5 в официалния сайт.

В CNet са премахнали даже версия 4.1. Ако може стария инсталатор!...

Така не забелязвам голямо гълтане на ресурси Кихчо без енджините е перо.

Не мога да открия версия 4, навсякъде стигам до новата версия 5 в официалния сайт.

В CNet са премахнали даже версия 4.1. Ако може стария инсталатор!...

Има я 

http://www.comss.ru/page.php?id=885

Ъпдейта е автоматик 1 път на 4 часа!!

Хм беше в началото после си стана един път дневно странна история!!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.