Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за избор на видео карта

Featured Replies

Вмомента съм със тази видео карта ATI Radeon X1200 Series (0x791E),но

по новите игри не ми вървят може ли да е смена с тази:

Sapphire HD 4650 1GB HM PCI-E HDMI/ DVI/ VGA 512MB DDR2 (ROHS) BULK

Спецификации

Slot PCI-E

Series ATi Radeon HD 4600

Memory size 512 MB

Memory type GDDR2

Memory bus rate 128 bit

Package Bulk

става ли за игри от сорта на:

Call of Duty: World at War

DiRT 2

GRID

Need for Speed Shift и др.

и може ли да се монтира на този комп

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

Вмомента съм със тази видео карта ATI Radeon X1200 Series (0x791E),но

по новите игри не ми вървят може ли да е смена с тази:

Sapphire HD 4650 1GB HM PCI-E HDMI/ DVI/ VGA 512MB DDR2 (ROHS) BULK

Спецификации

Slot PCI-E

Series ATi Radeon HD 4600

Memory size 512 MB

Memory type GDDR2

Memory bus rate 128 bit

Package Bulk

става ли за игри от сорта на:

Call of Duty: World at War

DiRT 2

GRID

Need for Speed Shift и др.

и може ли да се монтира на този комп

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

Кажи си дъното.И колко отделяш за нова видео карта :baby:И гледаи да е ддр3

Редактирано от MUSTI_1 (преглед на промените)

• Автор

Дънна платка Foxconn A6VMX(-K),а колко до парите не съм мислил още,ако може да ми препоръчаш какво да взема за да вкарам компа в крачка ще съм ти благодарен.

Още по-добре ще е да кажеш какъв ти е процесора и какво ти е захранването, но аз ти предлагам 4670

ПП. Темата ти не е за този раздел. ;)

http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=12423

Какво ще кажеш за тази видеокарта ;)

Изпреварили се ме +1 за тази видео карта

Редактирано от MUSTI_1 (преглед на промените)

Още по-добре ще е да кажеш какъв ти е процесора и какво ти е захранването, но аз ти предлагам 4670

ПП. Темата ти не е за този раздел. :)

отличен избор - за тая цена няма конкуренция...

Здравейте!Искам да направя подмяна на моята видеокарта която е Nvidia 6600LE 256мб и работи при тази конфигурация : Intel® Celeron® CPU:2.80GHz 2.50 gb RAM Захранването ми е :Colorjit Switching power Supply max 350W AC INPUT:230VAC 10A 50~60Hz Дъното е AsRock DDR400/DDRII533 775i915p-SATA2 На слота за видеокартата пише PCI express! Искам да сложа най-подходящата силна видеокарта за по-тежки игри от обикновенните които играя в момента като NFS pro street на минимални изисквания

Редактирано от peshocbr (преглед на промените)

Здравейте!Искам да направя подмяна на моята видеокарта която е Nvidia 6600LE 256мб и работи при тази конфигурация : Intel® Celeron® CPU:2.80GHz 2.50 gb RAM Захранването ми е :Colorjit Switching power Supply max 350W AC INPUT:230VAC 10A 50~60Hz Дъното е AsRock DDR400/DDRII533 775i915p-SATA2 На слота за видеокартата пише PCI express! Искам да сложа най-подходящата силна видеокарта за по-тежки игри от обикновенните които играя в момента като NFS pro street на минимални изисквания

За целта ще трябва да смениш захранването. Дори и да сложиш силна карта, процесора ще я спъва. Така че кажи каква сума си готов да заделиш.

Ами имайки предвид захранването - идеалния вариант според мен вече е предложен... 4670 е избора...

За сумата не се притеснявам много просто искам да си "усиля" малко машината.Дори и Филми с HD ми спичат.Примерно немога ли да сложа Nvidia по-висок клас.

Редактирано от peshocbr (преглед на промените)

За сумата не се притеснявам много просто искам да си "усиля" малко машината.Дори и Филми с HD ми спичат.

Да , но ние може да предложим за 500лв видео карта и захранване , може и до 200лв.Кажи една цена , за да ни насочиш! :(

За сумата не се притеснявам много просто искам да си "усиля" малко машината.Дори и Филми с HD ми спичат.

Смени и дъното, че и то бая дърто :P Незнам как има PCI-E а не AGP :(

От там и процесора, а за захранването и там. Абе чист съвет

Сабери още малко пари и зимай нов. Дори и да смениш видеото сега 4-5 месеца и пак ще се чудиш за смяна на някой чарколяк, но с това дъно е невъзможно :P

Да , но ние може да предложим за 500лв видео карта и захранване , може и до 200лв.Кажи една цена , за да ни насочиш! :(

До 200 лева ако има нещо задоволително ще е добре.

Повече от 4670 с тоя селерон на дали има смисъл. За захранване едно Fortron 400PNF ще му позволи и бъдещ ъпгрейд ако се замисли за евентуална смяна на още нещо... Или да добави... 350PNF би свършил същата работа, като би излязъл малко по-евтин, но ако добавиш още нещо не се знае до каде ще те изкара като мощност...

70лв захранването 400 вата и 120лв видеото - 190лв.

50лв 350 вата + 120 видео - 170лв.

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Ако е до 200лв.Предлагам видеокарта SAPPHIRE HD4730 512MB GDDR5 http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=41&products_id=1173 130лв + FSP Fortron 400PNF http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=512 65 лв , общо 195лв.И двата компонента могат да бъдат използвани при бъдещ ъпгреид на компютъра с който си в момента и да ти служат вярно! :cool:

Много благодаря за предложените компоненти смятам да ги закупя.И толкова на тази машинка и стига. По-нататък нов компютър.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.