Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Осъдиха 28-годишен за секс със седмокласничка

Featured Replies

Шест месеца условно с 3 години изпитателен срок получи автомонтьор от Пловдив за секс със седмокласничка. За подобно престъпление законът предвижда от 2 до 6 години затвор.

6_a6d76.jpg

Прокуратурата повдигна обвинения, въпреки че 28-годишният Валери Тодоров не е употребил насилие, а освен това ученичката не е била девствена, когато му се отдала, съобщи Plovdiv24.bg

През пролетта на миналата година Валери Тодоров сърфирал из интернет. Ровил се в популярен сайт за запознанства, като се представял с истинското си име и възраст. Там попаднал на 13-годишното момиче. Тя публикувала свои снимки, които възбудили интереса на младия мъж. Двамата си разменили координати, започнали да разговарят често в нета.

28-годишният мъж директно попитал момичето на колко години е и й заявил: „Ако започнем да се харесваме повече, ще отида в пандиза заради теб, но ще си струва!" Двамата разменили мобилните си телефони и си уговорили среща пред училището, където учела 13-годишната седмокласничка.

Десетина дни по-късно тийнейджърката отново се срещнала с Валери в квартирата му и двамата правили секс. В това време майката на момичето, което излъгало, че е на среща с приятелка, разбрала, че това не е истина и сигнализирала в полицията. Дъщеря й била издирена и се явила в полицейския участък заедно с новия си приятел. Той признал, че са имали интимна връзка и че е знаел за малолетната възраст на партньорката си. Тодоров напълно признава вината си.

Като гледам по новините, че 13-годишни раждат, а никой не търси наказателна отговорност на бащите, оставам с впечатление, че и Валери ако беше от малцинствата, нямаше да се стигне до съд, коментира адвокатът на подсъдимия Стефан Левашки.

news.dir.bg

Тези майтап си правят вече...

Ами то това го имаше и по мое време. Пък и тука не говорим за насилие и т.н. Големите за това са големи - защото би трябвало да могат да мислят сами - а децата би трябвало да имат родители които да се грижат за тях - казвам грижат а не да мислят вместо тях. В крайна сметка "мое ле да спреш гората да са разлиства" - някой като е решил да прави нещо - ще го направи. Особенно ако си дете.

„Ако започнем да се харесваме повече, ще отида в пандиза заради теб, но ще си струва!"

''Внимавай какво си пожелаваш''

28-годишният е виновен... и пак с малко се е разминал! ;)

А ще има ли санкция за родителите? Какво смята законът за това?

Ясно, че пича си знае вината и ще си понесе наказанието.

А защо майката не е сигнализирала в полицията при предишния полов акт на момичето? Нещо ми намирисва, ама не е от гащите ми, защото си ги смених.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

А 13 годишната мангалка , която е майка вече , и 22 годишния баща им се разминава :lol6: .

Защо ли ?

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2734811

Айде сега се заровихме на кого му се разминава. Има ясен закон -

1.непълнолетна ли е? - Да

2. 28 годишен - Той напълно е осъзнавал че ще е на топло, нали? А не знам някой от малцинствата да знае това.

Стига всеки се е измъквал от ръцете на Темида, и какъв е този сайт за запознанства, пълен с хора на 13 години, трябва да е за пълнолетни хора.

А 13 годишната мангалка , която е майка вече , и 22 годишния баща им се разминава :lol6: .

Защо ли ?

Те никога,ама никога не са виновни.В Столипиново боклуците вятъра ги носи,не ги хвърлят те.Те не крадат,те си взимат.Те не се е**т,те се забавляват...

и какъв е този сайт за запознанства, пълен с хора на 13 години, трябва да е за пълнолетни хора.

Те тeзи сайтове са си за пълнолетни хора,но всяко 5-годишно дете може да си направи регистрация,просто слага тикчето на "Имам навършени 18 години"

Редактирано от pogrebnyak (преглед на промените)

Те тeзи сайтове са си за пълнолетни хора,но всяко 5-годишно дете може да си направи регистрация,просто слага тикчето на "Имам навършени 18 години"

Хаха..именно.Никога не знаеш, кой стой от другата страна...

Ама щом не е било насилствено, нещата опират до етика, морал, нравственост и от двете страни.В началото се изненадвах и се плаших, сега вече не, сякаш стана част от ежедневието ни, по новините много често се разказва за такива случаи и в много малко от тях извършителите търпят наказание ... Явно постоянно се случват такива неща.Аз като слушам момичета от 9-10 клас в моето училище как се хвалят, че са спали с 25-6 годишни мъжее... no comment

...майката на момичето, което излъгало, че е на среща с приятелка, разбрала, че това не е истина и сигнализирала в полицията...

Хвала на тази майка, която толкова добре е възпитала детето си!

А защо не осъдиха бащата на детето на оная циганка дето роди на 13 години и я даваха по телевизията. Циганите си продават даже децата без тяхното съгласие и после някой ги изнасилва и им прави деца.(защото секс без любов значи или изнасилване или проституция) В тази държава за циганите няма закон !!! Това е простата истина.

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

Да бе, да - "момичета" като Герганата и Кристина веднага ще се погрижат за тях. http://dobrich.info/novini/article/151116/Съдът-остави-група-педофили-в-ареста

...и какъв е този сайт за запознанства, пълен с хора на 13 години, трябва да е за пълнолетни хора.

И как ще се контролират подобни места из интернет? Ще се задават въпроси от/за академично ниво, чиито отговор не би открил дори "грамотен" човек на 28? "Потвърждавам, че съм на 18 години!" - струва ми се някак нелепо? От една страна и възпитанието оказва своята роля...

Въпросче от регистрацията в Hardware.bg вместо "потвърждавам че съм на 18 години" :cool:

Колко часа има в две денонощия? От получения отговор извадете числото "пи" (с точност до втория знак след десетичната запетая). Моля, попълнете отговора с цифри!

Въпросче от регистрацията в Hardware.bg вместо "потвърждавам че съм на 18 години" :cool:

Което би отнесло със себе си и огромна част от потребителите над 18 години.

Редактирано от maxim4o (преглед на промените)

А 13 годишната мангалка , която е майка вече , и 22 годишния баща им се разминава :) .

Защо ли ?

Майчинството за ромите трябва да е в натура(пелени,пюрета,сухо мляко и др.)и тогава сами ще спрат да се взимат " щоту съ убичами". Тях ги интересува единствено сухата пара. :ph34r:

Ама аз не разбирам защо тъпия закон забранява на децата почти всичко, даже най-големия кеф секса?Какво лошо има ако мъжете(момчетата) са със презерватив и кеф!Готово кой ше забременее тогава?

Ама аз не разбирам защо тъпия закон забранява на децата почти всичко, даже най-големия кеф секса?Какво лошо има ако мъжете(момчетата) са със презерватив и кеф!Готово кой ше забременее тогава?

То като го забранява все едно някой го спазва? :rolleyes:

Да така е не се спазва.Ама защо не е позволено ,но със граници ,ясно ми е че ние децата не сме отговорни ,но може да е позволено (даже би трябвало да е като момчета и момичета започват да се самодоволяват от 3-5 годишна възраст) като има лимит който забранява момичетата да забременяват!Някаква грешка?

Да така е не се спазва.Ама защо не е позволено ,но със граници ,ясно ми е че ние децата не сме отговорни ,но може да е позволено (даже би трябвало да е като момчета и момичета започват да се самодоволяват от 3-5 годишна възраст) като има лимит който забранява момичетата да забременяват!Някаква грешка?

Все пак основната разлика между децата и порасналите хора е, че едните са способни на възпроизводство, а другите - не.

А и не мисля, че бих окачествил който и да е индивид на 13 години като дете...

Какви граници предлагаш? И смяташ ли че някой 14 годишен хлапак/хлапачка наистина ще го е еня за ограниченията, ако ги има?

И остава и моралният проблем - сексът се смята като нещо за "възрастни хора". Все пак основната му идея е създаването на поколение, което едно "дете", както ги наричаш, не е способно да отгледа.

Така че, не смятам че сексът трябва да се узакони, защото някои ще приемат закона доста изкривено, предполагам педофилията ще скочи до небето, а по магистралите ще се изспиват всички циганки над 11 години...

Ама аз не разбирам защо тъпия закон забранява на децата почти всичко, даже най-големия кеф секса?

Ако те надупят десет автомонтьора, ще спреш да мислиш така.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.