Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете ми, проблем с Notepad

Featured Replies

Здравейте приятели, от преди доста време ви посещавам, но сега идвам с моя проблем. За първи път ми се появява този проблем: имах текстов файл в notepad, но след преинсталация на windows текста не се вижда и на негово място се появяват маймунки и квадратчета untitled.JPG попринцип този проблем се поправя след настройването на control panel -> regional and language options но при мене всичко е настроено. Кажете как да разкодирам този текст, защото инфото е наистина важно. Благодаря предварително!

Здравейте приятели, от преди доста време ви посещавам, но сега идвам с моя проблем. За първи път ми се появява този проблем: имах текстов файл в notepad, но след преинсталация на windows текста не се вижда и на негово място се появяват маймунки и квадратчета попринцип този проблем се поправя след настройването на control panel -> regional and language options но при мене всичко е настроено. Кажете как да разкодирам този текст, защото инфото е наистина важно. Благодаря предварително!

Файла си е заминал....

Здравейте приятели, от преди доста време ви посещавам, но сега идвам с моя проблем. За първи път ми се появява този проблем: имах текстов файл в notepad, но след преинсталация на windows текста не се вижда и на негово място се появяват маймунки и квадратчета untitled.JPG попринцип този проблем се поправя след настройването на control panel -> regional and language options но при мене всичко е настроено. Кажете как да разкодирам този текст, защото инфото е наистина важно. Благодаря предварително!

бас държа, че тоя файл дето си отвори не е точно тоя който си мислиш... има recycler в неговото съдържание... значи този файл ми изглежда ужасно разбъркан - до някъде мяза на някой адобски файл, дo някъде на съдържанието на кошчето: recycler\info2 (файла няма разширение и през windows explorer не може да го видиш, но през външен файлов мениджър можеш) а нормалния шрифт на notepad е Fixedsys с енкодинг cyrillic

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

бас държа, че тоя файл дето си отвори не е точно тоя който си мислиш... има recycler в неговото съдържание... значи този файл ми изглежда ужасно разбъркан - до някъде мяза на някой адобски файл, дo някъде на съдържанието на кощчето: recycler\info2 а нормалния шрифт на notepad е Fixedsys

Има ли шанс да си го върна ?

даите някакъв линк за Notepad че нещо удрям на греда

• 1 месец по-късно...

Имам следният проблем. Т.к. търсех една фраза от един сериал, си свалих субтитрите му, но със Search-а в папката, с критерий дума в съдържанието на документите, не ми връща нищо.

Идея как мога да потърся наведнъж из всички файлове за наличие на дадена дума?

Редактирано от онуй дръпнaтото (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.