Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за волейбола

Featured Replies

Бразилия - Япония 1 гейм - за момента води Япония с 22:17

Редактирано от Nadi (преглед на промените)

• Отговори 796
  • Прегледи 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пак не става да се гледа наживо. Публикувано изображение

Само резултата kai_99 , натисни там кадето пише "view" и гледай промените ! В момента е 16:12 за Бразилия НО докато пиша сигурно ще се смени :huh: !

Там пише show .Както и да е.наживо тръпката е много по-голямо. Награждаването е веднага след края на последния мач! Бразилците изравниха резултата. Бразилците взеха третия гейм... Японците изравниха.Успех на бразилците!

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Световното свърши!Всеки момeнт трябва да почне награждаването!Дано поне него да дават по БНТ!

Останахме с бронзовите медали в Япония

Публикувано изображение

Другте три олимпийски визи са за Бразилия, Русия и домакините

Националният ни отбор по волейбол остана с бронзовите медали от Световната купа в Япония, но и по-важното - с квота за Олимпийските игри в Пекин догодина. Часове след като свършихме своята част - задължителният успех над Аржентина (3:0), Русия победи САЩ в петгеймов трилър с 3:2 (23,-20,-22,17,8) и с това също си гарантира участие на Игрите. В другия двубой Бразилия победи домакините от Япония с 3:1 и събра актив от 21 точки, с което си гарантира и златните медали в надпреварата (10 успеха и 2 загуби).Втори и със среброто остана тимът на Русия (9 успеха и 2 загуби), с толкова сме и ние, но с по-лоша точкова разлика, което ни остави с бронзовите отличия.

От Топспорт.бг

Честито!

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

kai_99 в обедните новини на Канал 1 , казаха че ще го дават към 19:00 ч. Дано направят промяна и го пуснат директно !

Дано,защото това е обида към отбора!Какво толкова интересно дават в момента?

Дано,защото това е обида към отбора!Какво толкова интересно дават в момента?

Глупости някакви! :P:wors::)

Глупости някакви! :P:wors::)

Почва Левси-ЦСКА!Не могат ли да отлочат мача с 30м. заради друг спорт,в който наистина сме добри?!?

Пускат част !

Пуснаха как им дават медалите!Цялото награждаване щели да дават от 19:20.Аз лично съм обиден от това!

Пускайте БНТ!Всеки момент трябва да пуснат записа на награждаването!

Брасвос! Тук винаги сме били много добри, даже и аз ;) Май в едно градско първенство участвах и теглих една майна на съдията, дето ми отсъди носена топка ;)

Жалко,че Матей не взе приза за най-полезен играч.Пак тоя Жиба ли е жаба ли е не го знам....Писнаха ми тия честно :angry:

Брасвос! Тук винаги сме били много добри, даже и аз ;) Май в едно градско първенство участвах и теглих една майна на съдията, дето ми отсъди носена топка :)

тва да не е дамаджана да го носиш ;)

Поредната простотия от ръководството на волейболната федерация :) Как може да не възнаградят тима за успеха който постигна...а, иначе на пристигането всичко като лешояди около тях...виж ли ти "Моралното им е досттъчно".... Излагацията и наглоста е пълна :P

Брознзови медалисти сме , нито левче не им дават .... ебаси простотията :) Вчера по БТВ гледах Сутрешния блок , където гости бяха Теди Салпаров и Пламен Константинов ... от това , което чух ми стана жал и същевременно усетих отвръщението у себе си от цялата българска тъпотия .

• 2 седмици по-късно...

Вчера по БТВ гледах Сутрешния блок , където гости бяха Теди Салпаров и Пламен Константинов ...

Това интервю търся да го гледам някъде, понеже не успях да го хвана по БТВ. Някой може ли да ми каже къде мога да го открия?

• 4 седмици по-късно...

:wors: Тази тема малко позамря.Дайте да я съживим Публикувано изображение:offtopic_s:

Днес на финала на олимпийския клалификационен турнир по волейбол в Измир ще играят отборите на Сърбия и Испания.Не бих казал,че тези два отбора биха били лесни противници,но с оглед на отпадналите Полша ,Италия ,Холандия и Финландия мисля,че този турнир ще бъде с долу-горе с добър изход за нас.Гадното е,че ще има и други турнири,където поляците няма как да не се класират Публикувано изображение

Иначе САЩ също се класираха за Олимпиадата след като победиха Пуерто Рико онзи ден :angry:

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.