Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за аватара на предишния ?

Featured Replies

В духа на 3-ти март. :)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 94,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сексистки. ;) Пък и се поизтърка, отдавна е време да го смениш. :P

Това ако е сексизъм, то аз съм магаре. Загадъчен е твоя. :)

Това ако е сексизъм, то аз съм магаре.

Не бе,не е сексистки! ;) Аватарът ти е емблема на равноправието между половете . :lol6:

Ползваш ли шапки и ако да как се справяш с проблема -стърчащи уши? :cool:

Виж Мен не ме касае ,че си изперкал сексисткия аватар.Нито щях да си правя труда да те осветлявам за мнение си по въпроса,ако не беше се изживявал ,като негов горд собственик в темата "Какво мислите за аватара на предишния ?"

Не схващам къде е обидата-ти си този ,който иска мнението ни за аватара си и като получи искреното ми мнение по въпроса наддаде рев.......магарешки рев до небесата. :P

Апропо аватара ти е обида за жените ,за инфо не всички жени имат мозък,колкото на една средностатистическа чалга певачка (или на една средностатистическа кокошка )и деколте пълно с кубици силикон .

А аватара ти е подходящ за тинейджър. :)

Ти на колко години си впрочем?

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Виж какво, мадам, имаш някакъв проблем - не съм нито аз, нито аватарът ми. Защо "сереш" там където не трябва за мен е загадка. Пий една чаша топло прясно мляко преди лягане за спокоен сън. Пък ако и утре имаш нещо да изясняваш с мен (!?) дай на ЛС. Аз продължавам да си пиша по темата, а ти? Гледа долу нещо, сигурно връзката на обувката й се е отвързала. :cool:

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

на мен пък ми харесва - хубавите цици са си хубави цици :cool: Едит: аз по тях го разпознавам :cool:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

кефи

как се казваше филма? :P

куче,което се е доближило до толкова,че изглежда все едно има мнооого голяма главица и малко телце :) сори,ама така мисля иначе изглежда супер забавно кученце ;)

Нека малко успокоим топката момче!

Виждам ,че нещо много си се позасегнал от невинната ми ,но най-вече точна оценка ,за аватара ти,щом ми скачаш така навито или ако мога да вляза в твоята стилистика къчове си започнал да хвърляш .Тук ще вметна ,че примера ти с магарето ме развесели много,заливам се в смях всеки път като се сетя и особено, като си те представя.

Сори за лиричното отклонение ,но отдавна не съм се смяла така от сърце. :rolleyes:

Виж какво, мадам....

Та значи първо не съм „мадам”. Предполагам, че си ползвал израза не в обидния му смисъл .Защото макар и да проявяваш лош вкус по отношение на избора ти за аватар, не ми се иска да си мисля ,че си лишен от кавалерство и в един толкова нелеп спор ще си позволиш да не се държиш, като истински джентълмен с една жена и вместо аргументи в спора ,да правиш някакви обидни квалификации и то за човек ,който не познаваш.Та смятам ,че си го използвал в буквалния му смисъл ,тук трябва да те осветля ,че си в грешка ,за моя радост или пък беда (все пак смятам първото) ,още съм соло така ,че не съм госпожа. ;)

имаш някакъв проблем - не съм нито аз, нито аватарът ми.

Е тук си напълно прав .Естествено ,като всеки нормален човек имам проблеми и то не един,а много ,но за инфо не такива с които не мога да се справя .Както и сам се досети обаче нито аватара ти ,още по-малко ти сте ми някакъв проблем.Защото и двамата не ме касаете.

Защо "сереш" там където не трябва за мен е загадка.

Това малко ме затрудни да го схвана ,но реших ,че под цветистото „сереш” имаш предвид ,че спамя и пълня темата с щуротии вместо да говоря по същество.

За жалост този път не мога да се съглася с теб.

Писала съм на точното място и само по темата и това определено не е спам .Темата е „Какво мислите за аватара на предишния”Аз и в двата си поста пиша за аватара ти.В първият написах първата мисъл ,която ми едва на ум щом го видя .Не знам защо те обижда факта ,че аватара ти е сексистки.

Та той е секскистки ,може би най-сексисткия в този форум или поне един от най-сексистките.Когато кажа на нещо бяло, че е бяло и някой тръгне да спори с мен има две възможности или има проблем със „зрението” или просто проявява невежество и не „познава” цветовете.

Няма да изнасям лекция на тема „Що е то сексизъм и има ли почва той у нас(в нашето форумче имам предвид ;) )?”Само ще вметна ,че отъждествяването на жена ,с предмет(в конкретния случай със сексуален подтекст) ,пък и бил и той част то тялото и,в случая вторични полови белези е проява на доста груб сексизъм.

Не се изживявам ,като феминистка и честно казано мен лично аватара ти не ме обижда, защото освен в деколтето си имам достатъчно, като количество и като качество материал и в черепно –мозъчната си кутия ,за да имам самочувствието ,че съм човек ,а не просто предмет имам предвид сексуален такъв.А ако някой има глупостта да ме възприеме ,като такъв бързо го извеждам от това му заблуждение .Така че твоето сексистко аватарче по никакъв начин не ме разстройва,нямам комплекси ,поне не от такова естество.Във вторият си коментар , бях принудена да бъда по-подробна и да изложа мотивите си защо наричам”бялото” –„бяло” ,това се наложи след ,като ревна като нащипана госпожица или като магаре (да не вземеш сега да ми се обидиш ,просто цитирам теб ) :baby:

Но едно не разбирам кое не му е на място та ние си говорим и обсъждаме аватарите си ?!

Къде е казано ,че това трябва да става лаконично с по една дума,то аз може да се вдъхновя и цял трактат да напиша за нечий аватар(споко за твоя не бих се „хвърлила в боя”посмъртно )

Къде, ако не тук в празни е мястото да си чешем езиците без това да се тълкува като спам?!

Пък ако и утре имаш нещо да изясняваш с мен (!?) дай на ЛС.

Е нееее няма да ти дам....на ЛС :lol6: !На ЛС пиша само лични неща и то с хора ,които харесвам ,а с теб освен за аватари няма какво друго да си говоря,а както уточних за аватари пиша само в темата за такива .

Аз продължавам да си пиша по темата, а ти?

Ми не съм спряла бе момче.От девет кладенеца вода ти донесох ,но пак нещо не ми вдяваш.

" И все пак тя се върти " :) ,какво мога аз да направя безсилна съм пред фактите :wub: ,аватарът ти си е олицетворение на сексизма,това е.

Гледа долу нещо, сигурно връзката на обувката й се е отвързала.

Ами не не гледа връзките на обувката ....боса е....

на мен пък ми харесва - хубавите цици са си хубави цици

Едит: аз по тях го разпознавам

Напълно съм съгласна с emmi и не за първи път.Често прави много точни коментари и това е един от тях(тук съм напълно сериозна ,макар тя да не ме познава за мен тя е една от малкото личности тук ,чиито коментари чета с интерес).

Значи ,че циците са хубави спор няма ,но това второто направо си е удар в десетката :yanim: .Вземам си думите назад от по-предния пост ,в който те съветвам да го смениш.

Както се казва „само глупаците не си сменят мнението „.Посипвам си главата с пепел и ти казвам :

Не не го прави !Не го сменяй!Моля тееее!

Не те помнех ,нито теб ,нито ника ти ,нито някой твой коментар ,помнех само аватара ти .

Той ти е ,като визитка.Вади те от анонимността и безличността .

Не беше ме впечатлил с нищо и посмъртно нямаше да се сетя кой си, ако не беше култовото ти аватарче .

Не искам да прозвучи обидно просто от дъжд на вятър влизам във форума ,а и ти май се мяркаш рядко, може би е заради това .....

P.S.Да ти споделя под секрет в мен дреме една сексистка. Считам голям процент от мъжете годни само за продължаване на рода .Обаче за моя и на всички жени радост има много мъже ,които са много повече от това ,заради тях сдържам сексизма си.

Така че никой момче не е безгрешен ,аз също.....

Радвай си се на аватара си и бъди жив и здрав .........най -вече здрав :lol6: (не устоях на изкушението да ти го върна с тази сексистка шегичка,вярвам че имаш чувство за хумор )

И късмет ,той е нужен на всеки и на сексисти дори http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И да не пропусна ,аватара на предния е оригинален.

Виждам ,че нещо много си се позасегнал от невинната ми ,но най-вече точна оценка ,за аватара ти,щом ми скачаш така навито или ако мога да вляза в твоята стилистика къчове си започнал да хвърляш .Тук ще вметна ,че примера ти с магарето ме развесели много,заливам се в смях всеки пък като се сетя и особено, като си те представя.

Сори за лиричното отклонение ,но отдавна не съм се смяла така от сърце. :rolleyes:

Та значи първо не съм „мадам”. Предполагам, че си ползвал израза не в обидния му смисъл .Защото макар и да проявяваш лош вкус по отношение на избора ти за аватар, не ми се иска да си мисля ,че си лишен от кавалерство и в един толкова нелеп спор ще си позволиш да не се държиш, като истински джентълмен с една жена и вместо аргументи в спора ,да правиш някакви обидни квалификации и то за човек ,който не познаваш.Та смятам ,че си го използвал в буквалния му смисъл ,тук трябва да те осветля ,че си в грешка ,за моя радост или пък беда (все пак смятам първото) ,още съм соло така ,че не съм госпожа. ;)

Е тук си напълно прав .Естествено ,като всеки нормален човек имам проблеми и то не един,а много ,но за инфо не такива с които не мога да се справя .Както и сам се досети обаче нито аватара ти ,още по-малко ти сте ми някакъв проблем.Защото и двамата не ме касаете.

Това малко ме затрудни да го схвана ,но реших ,че под цветистото „сереш” имаш предвид ,че спамя и пълня темата с щуротии вместо да говоря по същество.

Писала съм на точното място и само по темата и това определено не е спам .Темата е „Какво мислите за аватара на предишния”Аз и в двата си поста пиша за аватара ти.В първият написах първата мисъл ,която ми едва на ум щом го видя .Не знам защо те обижда факта ,че аватара ти е сексистки.

Та той е секскистки ,може би най-сексисткия в този форум или поне един от най-сексистките.Когато кажа на нещо бяло, че е бяло и някой тръгне да спори с мен има две възможности или има проблем със „зрението” или просто проявява невежество и не „познава” цветовете.

Няма да изнасям лекция на тема „Що е то сексизъм и има ли почва той у нас(в нашето форумче имам предвид ;) )?”Само ще вметна ,че отъждествяването на жена ,с предмет(в конкретния случай със сексуален подтекст) ,пък и бил и той част то тялото и,в случая вторични полови белези е проява на доста груб сексизъм.

Не се изживявам ,като феминистка и честно казано мен лично аватара ти не ме обижда, защото освен в деколтето си имам достатъчно, като количество и като качество материал и в черепно –мозъчната си кутия ,за да имам самочувствието ,че съм човек ,а не просто предмет имам предвид сексуален такъв.А ако някой има глупостта да ме възприеме ,като такъв бързо го извеждам от това му заблуждение .Така че твоето сексистко аватарче по никакъв начин не ме разстройва,нямам комплекси ,поне не от такова естество.Във вторият си коментар , бях принудена да бъда по-подробна и да изложа мотивите си защо наричам”бялото” –„бяло” ,това се наложи след ,като ревна като нащипана госпожица или като магаре (да не вземеш сега да ми се обидиш ,просто цитирам теб ) :baby:

Но едно не разбирам кое не му е на място та ние си говорим и обсъждаме аватарите си ?!

Къде е казано ,че това трябва да става лаконично с по една дума,то аз може да се вдъхновя и цял трактат да напиша за нечий аватар(споко за твоя не бих се „хвърлила в боя”посмъртно )

Къде, ако не тук в празни е мястото да си чешем езиците без това да се тълкува като спам?!

Е нееее няма да ти дам....на ЛС :lol6: !На ЛС пиша само лични неща и то с хора ,които харесвам ,а с теб освен за аватари няма какво друго да си говоря,а както уточних за аватари пиша само в темата за такива .

Ми не съм спряла бе момче.От девет кладенеца вода ти донесох ,но пак нещо не ми вдяваш.

" И все пак тя се върти " :) ,какво мога аз да направя безсилна съм пред фактите :wub: ,аватарът ти си е олицетворение на сексизма,това е.

Напълно съм съгласна с emmi и не за първи път.Често прави много точни коментари и това е един от тях(тук съм напълно сериозна ,макар тя да не ме познава за мен тя е една от малкото личности тук ,чиито коментари чета с интерес).

Значи ,че циците са хубави спор няма ,но това второто направо си е удар в десетката :yanim: .Вземам си думите назад от по-предния пост ,в който те съветвам да го смениш.

Както се казва „само глупаците не си сменят мнението „.Посипвам си главата с пепел и ти казвам :

Не те помнех ,нито теб ,нито ника ти ,нито някой твой коментар ,помнех само аватара ти .

Не беше ме впечатлили с нищо и посмъртно нямаше да се сетя кой си, ако не беше култовото ти аватарче .

Не искам да прозвучи обидно просто от дъжд на вятър влизам във форума ,а и ти май се мяркаш рядко, може би е заради това .....

P.S.Да ти споделя под секрет в мен дреме една сексистка. Считам голям процент от мъжете годни само за продължаване на рода .Обаче за моя и на всички жени радост има много мъже ,които са много повече от това ,заради тях сдържам сексизма си.

Радвай си се на аватара си и бъди жив и здрав .........най -вече здрав :lol6: (не устоях на изкушението да ти го върна с тази сексистка шегичка,вярвам че имаш чувство за хумор )

И късмет ,той е нужен на всеки и на сексисти дори http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

голяма уста, голямо нещо Публикувано изображение

скоро ще пиша трактат върху смисълът на живота (това сериозно), разчитам да се включиш Публикувано изображение

Виждам ,че нещо много си се позасегнал от невинната ми ,но най-вече точна оценка ,за аватара ти,щом ми скачаш така навито или ако мога да вляза в твоята стилистика къчове си започнал да хвърляш .Тук ще вметна ,че примера ти с магарето ме развесели много,заливам се в смях всеки път като се сетя и особено, като си те представя.

Сори за лиричното отклонение ,но отдавна не съм се смяла така от сърце. :)

Не беше ме впечатлил с нищо и посмъртно нямаше да се сетя кой си, ако не беше култовото ти аватарче .

Амин

Имала е много по-хубави.

ще те запомня с онази мацка дето е срещу тигър и му е фанала муцуната... случайно да ти се намира голям размер Публикувано изображение

иначе и този е приятен

любим... от толкова, вече отдавна...

това беше за шефката, нещо на стара страница отгърнах...

на Ancient Goa'uld е много... жив

от кой филм беше...

Никаква идея намерих го случайно из компа готино куче и аз искаааааааам!

голяма уста, голямо нещо Публикувано изображение

Ах тиииии :clap: !Кой го казва само,Устатко такъв?! ;)

скоро ще пиша трактат върху смисълът на живота (това сериозно), разчитам да се включиш Публикувано изображение

Защо не,би се получил интересен микс от нашиите възгледи по въпроса! ;)

Страхотен аватар,кучето на снимката е много красив екземпляр! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.