Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за аватара на предишния ?

Featured Replies

Публикувано изображение

----------------

Умна жена,ама защо толкова се увлича по прасета... :whist:

Защото котараците строят предимно пясъчни замъци... :) :)
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 94,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Умна жена,ама защо толкова се увлича по прасета... :whist:

сега, ако ми кажеш, че и ти не си увлечена кулинарно по Прасчо, ще си изкривиш душичката :)

я ни виж - цяла глутница фенки сме му, с най-различни техники за разфасоване

А той пак е пред мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

ами какво да кажа /като в американските филми/ - хубава ризка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Едит - а за граматиката въобще да не говоря. Не мога да напиша две думи, без да направя пълен граматически разбор... ииииииииииии, пак се върнах, заради грешка...

Абе ще го трепя туй Прасеее

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Публикувано изображение

----------------

Защото котараците строят предимно пясъчни замъци... :) :)

Грешиш,Прасчо - не са псъчни,а от бентонит - ползва се за котешки тоалетни. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ще взема и аз да се присъединя към мераците на Merryl ,т.е. към фенките ти. :whist:

Грешиш,Прасчо - не са псъчни,а от бентонит - ползва се за котешки тоалетни. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ще взема и аз да се присъединя към мераците на Merryl ,т.е. към фенките ти. :whist:

Пясък-бентонит, бентонит-пясък, каквото и да е, котките го бетонират... :)

Ама че забавление - да ровиш на такова място, че и замъци да си строиш... ;):)

Пясък-бентонит, бентонит-пясък, каквото и да е, котките го бетонират... :whist:

Ама че забавление - да ровиш на такова място, че и замъци да си строиш... ;):)

Замъците рухват,но миризмата остава и е по-трайна и от френски парфюм - не е като да ти позамирише на кочина... :)

Замъците рухват,но миризмата остава и е по-трайна и от френски парфюм - не е като да ти позамирише на кочина... :whist:

Това имах предвид. :)

Мисля си, това коте да го затворя в гаража и лятната кухня, че съм си завъдила плашоци. Само за малко де, после го пускам да си строи замъците на воля . :whist: P.S. Още си мисля, че това животинче да не ми се мярка пред очките, че как съм гладна в моментаааа...

Мисля си, това коте да го затворя в гаража и лятната кухня, че съм си завъдила плашоци.

Само за малко де, после го пускам да си строи замъците на воля . :wors:

P.S. Още си мисля, че това животинче да не ми се мярка пред очките, че как съм гладна в моментаааа...

:down: Сакън,недей!

Това коте не може от много години с един плашок да се справи,а ти говориш за плашоци!

Лоша мисъл ти е минала през гористата главица... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

много си розовко и ... сигурно - :wors:вкусничко

Сълза по сълза рони, с тоз умислен тъжен поглед...

това го променихме

:ph34r:

изящна

стига де, муцунко не нам каква

Редактирано от EFFE (преглед на промените)

това го променихме

:ph34r:

изящна

стига де, муцунко не нам каква

Ах, колко съм изящен!

Като дебел червей в стар гардероб... :ph34r:

Aaaaaaaa ,изяществото се крие в задните помисли.............свински ребърца печенки в торичка ..........и айде вино да не пием...макар ,че е на промоция в Кауфланд.....2 бири отново и музиката да свири на 6..."а ве не моа се запра "хахахахаха.

п.с.

относно:

Сигурно ще се смеете,ама е истинска случка,дано да не изглежда "спам" в темата:biggrin:))).

Майка ми видяла в "Кауфланд" чувалче с котенце на опаковката,супер евтинийка,взела го жената с мисълта:"брей котешка храна,че колко евтина ,а колко много".Отива си на село и с бащата веднага отварят чувалчето да пробват котето с новата храна ,то не ще и да близне.Майка ми звъни и ми съжалва"купих една храна,ама че и толкз много ,а това пущино коте не ще и не ще да хапне,на кучето също дадохме,не иска и той да я яде,какво да я правим с татко ти ,че е и толкова много,жал ни е да я хвърлим,даже днеска с бульон я заливаме ,викаме може пък да хапнат,ама не!Не щат и като седи и става на цимент!Развалена ли е к'во,с изтекъл срок ли е вече?!"..........

След 2 дена майка ми взела ,че най сетне прочела на опаковката"котешка тоалетна",звъни ми и ми разказва всико това,спуках се от смях ,даже сега като пиша пак не мога да спра да се хиля:yanim::):D

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Aaaaaaaa ,изяществото се крие в задните помисли.............

И в задните части.

Хванах дирите ти, така че за моите пържоли забрави, за бързо бягство помисли!

Бяг, бяг, нав, нав, ням, ням... :yanim::biggrin:

И в задните части.

Хванах дирите ти, така че за моите пържоли забрави, за бързо бягство помисли!

Бяг, бяг, нав, нав, ням, ням... :):biggrin:

Мммммм ще хапна аз ушички подлученки с чесън,на сачленце припеченки ,оха,

да бягам аз умея и на Нав Нав ще се смея,пашуляка зад мене май само той ще вземе :yanim:))

Утрото от вечерта по-мъдро е,

ще видим кой тогава ще се смее.

Грух, грух, грух... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Моля кажете не на шега кой ще похапне тази снага,аз ли вие,ти или той,моля казвайте бързо,кой?

Прасчо,любезни,не ме плашете,аз съм вълк в еротични гащенца,очите лъжат,особено свинските :)))))) /да не се обидиш,не искам да нагрубявам никого/

Моля кажете не на шега кой ще похапне тази снага,аз ли вие,ти или той,моля казвайте бързо,кой?

Прасчо,любезни,не ме плашете,аз съм вълк в еротични гащенца,очите лъжат,особено свинските :)))))) /да не се обидиш,не искам да нагрубявам никого/

Прасетата не носят очила и често хапват вълче на закуска. :D

Облечен или не - вълкът си е винаги вкусен...

За дрехите пръчки за зъби помагат. :cool:

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Най-якото прасе рокаджия;)

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.