Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Полицай е убит, а друг е ранен в Казанлъшко

Featured Replies

Един полицай е убит, а друг е ранен при инцидент в къща в село Енина, Казанлъшко.

a_15ea24.jpg

Полицаите са изпратени в Енина заради сигнал за битов скандал, съобщи БГНЕС.

Сигналът е бил получен в Районното управление на МВР в Казанлък. След като двамата полицаи пристигнали на място възникнал скандал между тях и заподозрения за убийството - Неделчо Василев. Той е бил пиян, извадил е нож и наръгал единия от полицаите, а другия ранил в ръката.

По първоначална информация убитият полицай се казва Бончо Чернев. Другият полицай е откаран в Бърза помощ. Няма опасност за живота му.

Извършителят е арестуван. В сградата на полицията в Казанлък се намира окръжният прокурор на Стара Загора Константин Тачев. Събират се и всички шефове на служби.

news.dir.bg

Полицейски патрул се отзовал на сигнал за прострелян човек в село Енина, Казанлъшко.

Полицаите обаче не са намерили ранен - а 58-годишния Неделчо Василев, който бил много пиян.

Той пробол с нож смъртоносно единия от полицай, още при влизането на служителите в дома.

Вторият полицаи от патрула също е ранен, но без опасност за живота. Откаран е в Бърза помощ и психолози работят с него, тъй като се намира в шок.

Източник

Двете новини се разминават ... при едната е имало скандал между полицаите а при другата още от вратата ги е натиснал....

Двете новини се разминават ... при едната е имало скандал между полицаите а при другата още от вратата ги е натиснал....

Къде видя тази новина за скандал между полицаите ???

Българският полицай е поставен в унизително положение-без пари,униформа,снаражение,бензин в колата...

Бог да го прости служителят на МВР !

Трябваше ли да го доизпиша цялото че е "между полицаите и пияния" да можеш да ме разбереш ?

За останалото съм съгласен с теб. Плащаме данъци но уви парите отиват навсякъде другаде но не и при хората които уж трябва да ни пазят... и в крайна сметка резултата е очевиден...

Българският полицай е поставен в унизително положение-без пари,униформа,снаражение,бензин в колата...

Бог да го прости служителят на МВР !

Мда . И затова тормози гражданите , иска подкупи бакшиши и т.н.

И аз съм беден ама не съм изрод като тях .

По голям е шанса да ме застрелят на улицата отколкото да застрелят полицай .

Не стига че ни крадат и трепят а трябва да търпим и същото от полицията .

Преди да кажеш нещо . Всички ама всички мои роднини са "милиционери" .

Редактирано от rocnogu (преглед на промените)

Какъв човек трябва да си,за да кажеш точно сега,всичките тези глупости...???

Няма да кажа нищо-ще замълча !

Поета го е казал !

И тези неща ще свършат.Когато вкарат да е като в ES вече няма да има катаджий те за това сега вкарват видео наблюдението.

Все някой ден и те ще останат гладни..

rocnogu ето новината от dnes.bg

Един полицай е убит, а негов колега е ранен в село Енина (Казанлъшко).

Престъплението е станало в къща в селото.

Полицаите пристигнали в Енина, тъй като пиян мъж (на 58 години) е имал наранявания по ръцете след взрив от пиратка.

По неофициална информация пияният е "посрещнал" служителите на реда с нож.

Убитият полицай се казва Бончо Чернев. Той е бил наръган с нож и е починал от кръвозагуба.

Другият полицай е намушкан в ръката и е откаран в Бърза помощ.Няма опасност за живота му.Извършителят на тежкото престъпление е арестуван.

Междувременно БГНЕС съобщи, че говорителят на Областната дирекция на МВР в Стара Загора е отправил брутални заплахи към кореспондента на агенцията в града.

"Мъртъв си. Разбираш ли! Ти си вече мъртъв. Изчезвай" - с тези думи Йонка Георгиева е изгонила журналиста Иван Янев от село Енина.

"Как си позволяваш да съобщаваш за нещо преди директора на полицията да е уводомен? Изчезвай от тук. Ти си мъртъв" – казала още Георгиева, твърди БГНЕС.

а кажи каква вина е имал полицая ... че пияният идиот си е играл с пиратки и се е наранил ... ами ако беше доктора който се опитваше да му промие раните ... Ужас ! Работиш за 400 - 500 лв. , както е казал адаша

без пари,униформа,снаражение,бензин в колата...

и някакво пияно копеле те намушка ... отиди обясни колко е добър пияния на децата му !

Убитият е главен полицай Бончо Чернев, на 38 години. Работи в системата на МВР от 1993 година, женен, с две деца.

radio-focus.net

Лека му пръст !

Поредната неприятна новина. Да почива в мир момчето. По бтв споменаха, че починалият полицай е бил наръган в бедрото и докато пристигне линейката за 15 минути е починал. Аз, че не разбирам от медицина, не разбирам, но човек да почине за 15 минути от рана в бедрото... Да, там е богато кръвоснабдено и сигурно е починал от загуба на кръв, но поне първа помощ не можаха ли да му окажат? Един пръст в раната не му ли сложиха? Много странно звучи и ако може @Trichocephalus да влее малко яснота.

И тези неща ще свършат.Когато вкарат да е като в ES вече няма да има катаджий те за това сега вкарват видео наблюдението.

Все някой ден и те ще останат гладни..

Ами хайде дано да ни натиснат от ЕС, че да се случи и това.

ivanvazovv , може ... в бедрото се намира едни от най - важните кравоносни съдове ... от там минават ... Прав си , като влезе Док ще ти го каже научно ... ама отишло си е момчето ... баща ми / бог да го прости / имаше приказка " Като се обърне колата , пътища много " ... Яд ме е на такива хора като @rocnogu .... !

Сори, ама информациите нещо ми се виждат, доста противоречиви.

Много пиян ?!И успял да наръга и двамата???Съжалявам за загиналия полицай, ама работата нещо ми се вижда странна.Да разбирам ли , че никой от тук пишещите си няма понятие от степените на въздействие на алкохола?

Какво странно ти се вижда N e o ... отиват на адрес полицайте ... никъде не е написано че е бил мъртво пиян убиеца ... влизат в къщата и неочаквано пияното дърво , което преди малко си е играло с пиратки наръгва единият полицай в бедрото . Другият докато се опитва да му избие ножа получава прорезна рана на ръката ... И ли е трябвало да се обадят на някой съществаот твоят раздел ... хайде не звучи смешно ... не ти отива !!!

Поредната неприятна новина. Да почива в мир момчето. По бтв споменаха, че починалият полицай е бил наръган в бедрото и докато пристигне линейката за 15 минути е починал. Аз, че не разбирам от медицина, не разбирам, но човек да почине за 15 минути от рана в бедрото... Да, там е богато кръвоснабдено и сигурно е починал от загуба на кръв, но поне първа помощ не можаха ли да му окажат? Един пръст в раната не му ли сложиха? Много странно звучи и ако може @Trichocephalus да влее малко яснота.

Ами хайде дано да ни натиснат от ЕС, че да се случи и това.

В бедрото има главна артерия която като се среже и не 15 ами за 5 мин и умираш.По-голямата част от кръвта на човека е в краката.

Нека този случай послужи за урок на Българските полицаи и да няма вече толкова нелепо загинали полицаи.

Просто липса на рутина....но каква рутина ,преди време гледах един сериал реалити с полицаи и накрая водещия винаги казваше "В полицейската работа рутина няма "-с други думи ден с ден не си приличат.

Мир на праха му на полижая!

Напълно съм съгласен! Ако имаше данни за пострадал човек от взрив на пиратка, трябваше да отиде лекар, а не полицаи. Ако ченгетата бяха почукали учтиво, да се легитимират и да попитат има ли проблем, никой не би ги нападнал. Но когато селските куки ти нахлуват в къщата без заповед за обиск и се опитват да се правят на велики и всемогъщи, правилният отговор е нож между краката. Надявам се да оправдаят човека, отървал ни от ушавата свиня в условия на законна самоотбрана. Ако ченгетата в РПУ-то не го самоубият набързо преди процеса, както направиха с проф. Раданов, за да защитят убийците на Чората.

@ivanvazovv

От вътрешна страна на бедрото минава arteria femoralis. Намира се на 4-5 см дълбочина и е най-лесно да бъде прекъсната с дълбок срез в прегъвката на крака от вътрешна страна. Ако пострадалият се намира на повече от 100 метра от болница, шансовете му за оцеляване са нулеви. Почти същият ефект се постига и със срязване на arteria brahialis, само че там се реже под мишницата нагоре. По-бърз е ефектът единствено при прерязване на външната каротидна артерия (т.нар. "сънна артерия") и югуларната вена отстрани на врата . Или при забиване на острие с дължина над 7-8 см вертикално надолу в ямката на ключицата, при което върхът му разкъсва дъгата на аортата. Между другото, някои зекове от руските затвори са способни да прережат югуларната вена на човек с пластмасово острие, направено с два пръста и малко плюнка от филтъра на току-що изпушена до край цигара... А ако искаш да обезвредиш нападател с помощта на нож, без да застрашаваш живота му, режеш челото. Там капилярите са разположени много на гъсто, получава се обилно кръвотечение и нападателят просто е заслепен от шурналата кръв. Но не може да изгуби достатъчно, за да умре.

Ceftriaxon, доколкото разбирам, си защитник на пияната тиква, убила полицай при изпълнение на служебни задължения, така ли? Осъзнаваш ли какво си написал? И наричаш загиналия "ушата свиня"...Браво бе, антибиотиче! На всичкото отгоре се опитваш доста неграмотно да обясняваш как по-лесно се убива човек. Не знам какво да мисля за теб, що ли за човек си :clap: !

Ceftriaxon, доколкото разбирам, си защитник на пияната тиква, убила полицай при изпълнение на служебни задължения, така ли? Осъзнаваш ли какво си написал? И наричаш загиналия "ушата свиня"...Браво бе, антибиотиче! На всичкото отгоре се опитваш доста неграмотно да обясняваш как по-лесно се убива човек. Не знам какво да мисля за теб, що ли за човек си :) !

Дима, аз защитавам правото на всеки човек да прави каквото си иска в къщата си, стига да не пречи на никого. Както казват англичаните: "моят дом е моя крепост". Това, че някой се е напил, не е основание ченгетата да нахълтват в дома му, да раздават заповеди и да се разпореждат там като у тях си. Ролята на полицията е да служи на хората и да ги пази, а не да ги тероризира и да упражнява насилие без повод. Ние им плащаме тлъстите заплати и осигуровки от данъците си и те са наши служители. И би следвало да проявяват към всеки гражданин цялото уважение, дължимо на работодател. Когато не е пряко застрашен животът, здравето или имуществото на някого, полицаят НЯМА ПРАВО да прилага сила. А всеки, който си мисли, че като е завършил средно с 3.20 и след това е нахлупил фуражката, е недосегаем и може да прави каквото си иска и да тормози хората, заслужава точно нож между краката.

Обяснявам на хората съвсем професионално как могат да използват ефективно острие. За да знаят какво да правят и какво - не, ако им се наложи да се защитават. В кои области е опасно за живота да използват нож и как могат да отблъснат нападение, без да наранят смъртоносно агресора. Защо, според теб само лекарите ли трябва да имат такива познания?

Ние им плащаме тлъстите заплати и осигуровки

Униформеният полицай започва с чисто месечно възнаграждение от 560-580 лева и стига до 850 лева след 20 години стаж.

При постъпване на работа в МВР,има условие да е със Средно образование и минимум 4,50 успех от дипломата.

Отделно да е психически годен/установява се със серия от тестове/,физически подготвен/пак чрез изпити по норматив/ и физически здрав. Ежегодно подлежи на изпит по тези и други нормативи.

Убеден съм,че ще те хване срам,ако застанеш,примерно,до мен/44 години/,и изпълниш тези нормативи.

Извън работно време той представлява институцията МВР и всяко негово действие,извън приетите норми,се води за грубо нарушение и подлежи на санкция и наказание. Забранено му е да членува в политически партии и да упражнява каквато и да е трудова дейност,освен служебната му в МВР. Само за информация-трудът е основно право по Конституция.

Естествено,че при голям брой хора,е напълно нормално да има и служители,които правят дадени нарушения,за което същите подлежат на дисциплинарни наказания и уволнение,но дори и такива хора,не заслужават това твое пожелание,за "нож между краката" !

Поздрави !

Ceftriaxon ... и как си искал до постъпят полицайте с пияната свиня която е хвърлял пиратки където си ще !

Я да опиша случката от твоята страна как трябва да изглежда:

Неделчо Василев / това е пияният / изукал едно шише гроздова парцуца и решил да се прави на БориМечката ... ама нямал топче и решил да хвърля пиратки по съседите ... и те от страх ли ... или от добри чувства се обадили на полицаите . Те пристигнали на адреса ... сега как трябвало да действат според Ceftriaxon ...

- Добри човече , извинявайте че Ви безпокойм НО ще бъдете ли така добър да престанете да хвърляте гърмящите предмети ?!?

- На майкави ***** ! Да ви ***** тъпи ****** !

- Господине ние идваме да ви превържем пръсчето което сте си наранили , докато сте се правили на мъж !

- Абе аз защо не ви **** мамата !

- Ама ние с добро дойдахме ... да видим дали сте добре ... Даже колегите с другата патрулка ви носят още една кутия пиратки ... да хвърлите и по другите съседи !

- Абе аз що не взема ножа да ви направя на кайма , вашата мама !

Така ли трябваше да стане Ceftriaxon... ?

Пфууууу ... аман от малоумни идиоти дето нямат п**** да си играят с нея !

Помисли малко ... ама много малко Ceftriaxon ... и ще видиш в каква грешка си !

Дима, аз защитавам правото на всеки човек да прави каквото си иска в къщата си, стига да не пречи на никого. Както казват англичаните: "моят дом е моя крепост". Това, че някой се е напил, не е основание ченгетата да нахълтват в дома му, да раздават заповеди и да се разпореждат там като у тях си. Ролята на полицията е да служи на хората и да ги пази, а не да ги тероризира и да упражнява насилие без повод. Ние им плащаме тлъстите заплати и осигуровки от данъците си и те са наши служители. И би следвало да проявяват към всеки гражданин цялото уважение, дължимо на работодател. Когато не е пряко застрашен животът, здравето или имуществото на някого, полицаят НЯМА ПРАВО да прилага сила. А всеки, който си мисли, че като е завършил средно с 3.20 и след това е нахлупил фуражката, е недосегаем и може да прави каквото си иска и да тормози хората, заслужава точно нож между краката.

Обяснявам на хората съвсем професионално как могат да използват ефективно острие. За да знаят какво да правят и какво - не, ако им се наложи да се защитават. В кои области е опасно за живота да използват нож и как могат да отблъснат нападение, без да наранят смъртоносно агресора. Защо, според теб само лекарите ли трябва да имат такива познания?

Относно дома си прав, но в този случай става дума за човек, нарушаващ обществения ред и покоя на съседите. Полицаите са отишли там по сигнал, не по свое желание. Така че полицията е пазила реда и спокойствието на потърпевшите хора от пиянските изпълнения на олигофрена с пиратките. Аз самият съм се обаждал неколкократно на полицията, когато разни малоумни съседи са надували чалга в 1-2 часа през нощта и съм чакал тя да си свърши работата.

Много добре знам, че не всички полицаи са супер интелигентни и изтънчени, но това не е повод да бъдат убивани или ранявани. По-горе си написал също, че на мястото би трябвало да отиде лекар, а не полиция. Но я си представи да си на мястото на лекаря и влизаш там да помагаш, а те посреща с нож в ръка пиян изрод. Ще викаш за помощ тогава и ще се молиш наблизо да има полиция, нали?Аз поне така бих правил, нищо, че не съм съвсем беззащитен.

А относно обясненията за остриетата- недей обяснява, моля те! Колкото по-малко остриета, толкова по-малко мъка за пострадали и техни близки, както и по- малко работа за нас :rolleyes: .

Ceftriaxon ... изкам да се изправиш пред двете му деца на загиналият полицай и да им обясниш как баща им е действал неправилно срещу пиянката и защо не се е прибрал тази вечер !

Аве че не са действали много правилно и това го има. Онзи ден четох официалното изявление на нашето РПУ по случея. При влизането в къщата двамата полицаи са били посрещнати от майката на убиеца която ги е ПРЕДУПРЕДИЛА че сина им е въоражен и агресивен като се напие но те явно са подценили ситуацията. Другото което са подценили е раната получена на починалият полицай.... до последно не са очаквали че е възмжно да настъпи смърт за толкова кратко време което е довело до фаталният край. Къщата се намира веднага след като влезеш в село Енина и ако са отреагирали веднага разстоянието до казанлъшката болница е около 5-6 мин ( скорост 130+ км/ч )

Hanibal_Lektar, мятането на пиратки е НАРУШЕНИЕ на обществения ред, а не ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Редно е полицаите да направят забележка на пияния, ако не спре - да му напишат един акт за 250 лв за нарушаване на обществения ред и да видим след това ще вдига ли шум. А не да нахлуват в къщата му и да се правят на Рамбо.

И много интересно от кога станаха толкова стриктни ченгетата. Някакъв се напил и метнал 10 пиратки в градината си и вече ходят да го арестуват. А край морето всяка вечер във всяка чалготека като изстрелват фойерверки в 1-2 часа посред нощ и събуждат половината град, някой да е посмял да им направи забележка, да им напише акт или да затвори заведението? Или като гърми музиката до сутринта?

Дима, една любовница, капитанска жена, също имаше проблеми с някакво малоумно чалгарче, живеещо точно над нея. Онова надува чалгата на макс и така всяка вечер до 4 сутринта. Тя се обажда на полицията, само че още първия път като дошли се оказало, че чичо му е важна клечка в не знам кое РПУ и само го помолили да намали леко музиката. А то след 15 минути пак я усилило до дупка. И така всяка вечер... Опреш ли да чакаш от полицай помощ - все едно от умрял писмо... ;) Могат да си размърдат затлъстелите задници само ако става въпрос за някой техен близък.

dimd, именно. Един полицай, избутал някак си средното с 4.50 в някое селско даскало, където ти пишат 4 само за присъствие в час, започва с 560-580 основна заплата. Един лекар, завършил средно поне с 5.80, после кандидатствал и следвал 6 години, който е пет пъти по-интелигентен от 15 куки на куп, започва с 420 лв. Ченгето след 25 години стаж се пенсионира с 500 лв пенсия и след това си намира работа като охранител, където пак основната му работа е да си го мести от левия крачол в десния и обратно, а лекарят трябва да работи 40 години, докато дойде време да почива. И не ми говори, моля те, за ежегодните нормативи на полицаите. Ти може да си някакво изключение и да поддържаш форма. Въпреки че както съм на много близка до твоята възраст, аз плувам по час и половина в морето, без пулса ми да се качи над 75. Обаче я погледни средната кука? Седят по цял ден в патрулките, паркирали абсолютно неправилно на някоя спирка пред дюнера и набиват хамбургери с майонеза, поливат ги с кока-кола, смучат фасовете и зяпат минаващите ученички. А ако са нощна смяна, обичайният им маршрут включва и околовръстното, където принуждават проститутките да им духат безплатно. Като се изправят и застанат мирно, повечето изглеждат в девети постоянен :hush: Ако им се наложи да пробягат 50 метра или да направят 5 набирания, си изплюват дробовете от кашляне. Аз патрулиращи пеша полицаи не съм виждал по улиците от 10 години вече. За да не звуча голословно, ето, виж си колегите. Само първите двама в редицата изглеждат приемливо за служител на реда, на следващите им висят шкембетата, та чак ще им скъсат колана :)

... По-горе си написал също, че на мястото би трябвало да отиде лекар, а не полиция. Но я си представи да си на мястото на лекаря и влизаш там да помагаш, а те посреща с нож в ръка пиян изрод. Ще викаш за помощ тогава и ще се молиш наблизо да има полиция, нали?Аз поне така бих правил, нищо, че не съм съвсем беззащитен.

А относно обясненията за остриетата- недей обяснява, моля те! Колкото по-малко остриета, толкова по-малко мъка за пострадали и техни близки, както и по- малко работа за нас ;) .

Ами да ти кажа, определено няма да викам за помощ. Ако видя насреща си пиян и агресивен човек, просто ще си тръгна. Ако той ме атакува и имам възможност, ще избягам. Ако по някаква причина нямам възможност да се оттегля, ще се опитам да го успокоя с думи. Ако и това не даде ефект, той ме нападне внезапно с нож и нямам друг изход, което е изключително невероятно, ще реагирам така, както съм обучаван - ще му блокирам ножа с едната си ръка, дори това да означава в най-лошия случай да ми среже или прободе дланта, а в същото време с другата ще разкъсам очните му ябълки, ще му смачкам гръкляна с удар с ръба на дланта или ще му счупя клиновидната кост в областта на слепоочието с гребеновиден удар, разкъсвайки артерията непосредствено под нея.

За остриетата - моят опит сочи точно обратното. Колкото по-подготвен е човек, толкова по-малка е вероятността да се озове в болницата :) За информация - аз и до кварталния магазин не ходя с по-малко от 4 ножа по себе си. Като излизам в града, обичайната ми екипировка включва 6 до 9 фолдера, сълзотворен спрей и цивилен вариант на тайзър. Прибирам се през вечер сам през целия град в 1-2 часа, защото обичам да вървя пеш по десетина километра на ден, но никога не съм имал никакви проблеми. Освен с патрулиращи полицаи, които страдат от странната заблуда, че имат право да обискират всеки срещнат на улицата без повод. Тогава се налага да събуждам някой познат прокурор по нощите или да им обяснявам кротко и учтиво каква отговорност носят за превишаване на пълномощията при изпълнение на служебните си задължения.

Редактирано от Ceftriaxon (преглед на промените)

Тука бая заблуден електрорат има писал по темата

много странен начин на мислене

в тоя обран бустан България както и във всички бели държави единствения начин полицаи да ти влезе в дома е с прокурорско нареждане да не говорим че след 22 часа не може и да ти звъни на вратата защото те притеснява

всякакви други начини за проникване в чужд дом са превишаване на правата от страна на милицията

от там вече важи и лафа рискът на професията

за влизане в имот където има опасен гражданин има специализирани подразделения към мвр които точно това им е работата

естествено по законоустановения ред

та като са влезли на своя отговорност сега никои не им е виновен ама няма да е лошо да го оправдаят човека а отървалия се полицаи да го накажат за превишаване на права

тя работата същата като ония дето влязъл да краде а ротваилера го разкъсал и после кучето виновно че си свършило работата

• 2 седмици по-късно...

Убиецът на полицая от Енина остава в ареста

0000086662-article2.jpg

Неделчо Василев, който на 8 февруари намушка смъртоносно полицая Бончо Чернев, остава в ареста.

Това реши пловдивският апелативен съд, който потвърди постоянната мярка „задържане под стража“, наложена от окръжния съд в Стара Загора.

58-годишният мъж е обвинен за това, че е убил умишлено полицая, който е изпълнявал служебния си дълг.

Деянието е извършено по хулигански подбуди, гласи заключението на магистратите.

Неделчо Василев искаше мярката му за неотклонение да бъде изменена на „домашен арест“, с мотива, че трябва да се грижи за болната си майка.

Прокуратурата обаче изтъкна, че синът често е налагал физически и психически тормоз на майка си.

Прокурор Румен Боев цитира показанията на съседка, определила Василев като агресивен човек, който често налитал на бой.

Магистратите прецениха, че има реална опасност Василев да се укрие.

Dnes.bg припомня, че на 8 февруари полицаите Бончо Чернев и Николай Иванов се отзовават на сигнал за мъж, който вилнее в дома си в казанлъшкото село Енина.

Тогава пияният Василев рани в ръката полицая Николай Иванов и намушка с нож другия служител на реда Бончо Чернев, който почина.

На Василев не е повдигнато обвинение за опит за убийство на Николай Иванов.

Защитникът му заяви, че двамата полицаи не са били достатъчно подготвени, затова се стигнало до инцидента.

Ако бъде признат за виновен, Василев може да получи до 20 години затвор.

П.П. "Защитникът му заяви, че двамата полицаи не са били достатъчно подготвени, затова се стигнало до инцидента. "

А ако го бяха застреляли тоя, щяха да са си превишили правата нали.

Цитат от друг форум

Драйфа ми се от човека на снимката, а още повече от изказването на адвоката му. Познавах и двамата полицаи, единия вече не е между живите, а другия е с психично разстройство. А този пледира, че полицаите не били подготвени - доживотна за тоя боклук, а за адвоката 10 години затвор. Какво трябваше да направи Бончо да го гръмне ли? И после него да съдят... шибана държава сме. В Гърция полицайте стоят с калашниците по улицата и вдъхва респект.

Dnes.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.