Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да преборим числата и да забогатеем! :D:D

Featured Replies

Драги ми сифорумци , аз лично имам доста хазартен дух и обичам да си пробвам кьсмета , но честно казано не заради трапката , а заради приходите които може да се докарват от някой игри!Всички знаем ,че човек който може да проложи завидни математически умения в игри в които се използват числа ще печели два пьти повече от човек вярващ на кьсмет или подобно нещо!Да конкретизирам става вьпрос за играта еврошанс ! От дьлго време следя тази толко привлекателна игричка измислена от поредния бьлгарски мозьк готов да мами сьгражданите си с цел припечелване на някой друг лев, от моя гледна точка числата се манипулират от главния терминал и тька печалбите се свеждат до минимални като брой и количество!Идеята ми обаче е да сьздам една програмка в която да се вкарват числата паднали се от всяко теглене и примерно на 10 тегления да се прави обработка на вьведените данни и да се изкарват най - честите комбинации числа , сьответно да се играе с тях в следващи тегления!Ако има заинтересовани да спретнеме нещо подобно нека пишат тук , а тези които са песимистично настроени моля да не изказват мнение! П.с. Използваме Visual Basic 6

• Отговори 65
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

че играй тото 2... там не лъжат... пък аз съм сигурен че в еврошанс ако лъжат - няма как да направиш на базата на теглените числа програма за вадене на най често теглените число - просто може преди тегленето да правят обработка на подадените числа и да теглет тия които ги има най малко... шанса да познаеш нещо от 80 числа е доста малък, да не кажа никакъв...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

че играй тото 2... там не лъжат...

пък аз съм сигурен че в еврошанс ако лъжат - няма как да направиш на базата на теглените числа програма за вадене на най често теглените число - просто може преди тегленето да правят обработка на подадените числа и да теглет тия които ги има най малко... шанса да познаеш нещо от 80 числа е доста малък, да не кажа никакъв...

TOTOTO и коя да е друга игра са долни измамници, поне в България е така...

• Автор

Колеги дайте по професионални отговори!

Колеги дайте по професионални отговори!

Едно време си поиграх да видя, какво ще е разпределението на числата по брой излизания в Тото 2 6/49.

От резултатите за 1958 до 2003 година най-често излизалото число има 13.14%, а най-рядко излизалото 10.57%.

Ти си направи извода.

• Автор

Незнам дали сте ме разбрали правилно! Изкам да сьздадем заедно програма ,чрез която да се исчисляват вьзможните числа в следващи тегления ,базирани на най - често излизалите числа в предишните тегления ! Като от вьедените данни ,прогамата да прави справка на най - чести комбинации с две три четри >>> и т.н. числа ! Кое излиза най - често с кое др. в комбинация по кое време , за да имаш на престава за какво става вапрос , а не да се расчитяа на кьсмет!

Редактирано от slav4opk (преглед на промените)

Незнам дали сте ме разбрали правилно!

Изкам да сьздадем заедно програма ,чрез която да се исчисляват вьзможните числа в следващи тегления ,базирани на най - често излизалите числа в предишните тегления !

Като от вьедените данни ,прогамата да прави справка на най - чести комбинации с две три четри >>> и т.н. числа !

Кое излиза най - често с кое др. в комбинация по кое време , за да имаш на престава за какво става вапрос , а не да се расчитяа на кьсмет!

Нещо такова ли : http://toto.bg/uploads/file/24/nadiab/6-49stat.htm

Изкам да сьздадем заедно програма ,чрез която да се исчисляват вьзможните числа в следващи тегления ,базирани на най - често излизалите числа в предишните тегления !

Като от вьедените данни ,прогамата да прави справка на най - чести комбинации с две три четри >>> и т.н. числа !

Кое излиза най - често с кое др. в комбинация по кое време , за да имаш на престава за какво става вапрос , а не да се расчитяа на кьсмет!

Ken много точно ти е отговорил - никое не излиза "най-често". Ти искаш програма, която да разцепи теорията на вероятностите! Същата работа би ти свършила програма за произволно избиране на числа.

Шанса винаги е един и същ, независимо какви числа са излизали или не преди това. Сферата и топките нямат мозък и мнение по въпроса. Може да се повторят изцяло числата, какъвто случай имаше преди няколко месеца, а може и нито едно да не се повтори. И при рулетката е така и при всички подобни игри на късмета - не можеш да предвидиш какво ще се падне въз основа на предишни резултати. За примера с рулетката, може 20 пъти да се е падало черно, но вероятността следващия път да се падне червено си е все същата - 18:37. Или още по-прост пример - ези-тура - няма значение колко пъти се е падала тура, вероятността да се падне едно от двете си е все същата - 1:1
  • Автор

Ken винаги блести сьс супер отговори за което сьм му много благодарен , не ведньж ми е спасявал задника , но този пьт не е разбрал! Не става вьпрос за тото а за еврошанс кьдето на секи 10 мин има теглене на 20 числа от вьзможни 80 ! Добре като се абстрахирате от другите глупости - Textbox1 Textbox2 Textbox3 Вьведени са числа в Тextbox 1 i 2 Вьв 3 трябва да покаже кои са най много сьвпадналите числа в 1 и 2

• 4 месеца по-късно...

Ken винаги блести сьс супер отговори за което сьм му много благодарен , не ведньж ми е спасявал задника , но този пьт не е разбрал!

Не става вьпрос за тото а за еврошанс кьдето на секи 10 мин има теглене на 20 числа от вьзможни 80 !

Добре като се абстрахирате от другите глупости -

Textbox1 Textbox2 Textbox3

Вьведени са числа в Тextbox 1 i 2

Вьв 3 трябва да покаже кои са най много сьвпадналите числа в 1 и 2

Аз също съм мислил да се направи нещо подобно понеже колкото и произволно да е все пак е правено от човек и може да има някаква закономерност. Таааа моята идея е да се вкарат всички тегления, да се разбият по двойки, тройки и т.н. и да се връща най-често падащата се комбинация, а вече периода на статистиката да може да се променя......

за да улучищ 20 числа от 80 вероятността е около 1: 3.5 на степен 18 тоест 3.5 милиарда милиарда.това е броя на комбинациите.ако на всяка секунда се тегли по едно теглене, то за да се изчерпат всички комбинации ще са необходими 100 милиарда години... за тото 2 е около 1:13 милиона . ако всяка седмица се пускат от участниците по 150 000 комбинации на тираж-горе-долу толкова се пускат в БГ ,при 2 тиража на седмица от по 2 тегления , щестица ще се пада средно на 10 седмици тоест на 2-3 месеца. щото квото и да ви говорят че всички комбинации имат равен щанс да се паднат тва е лъжа. освен това в БГ ТОТО-то топките са с различна тежина - разлика от около 1-2 грама което също е от значение. другото което не знаят гражданите , е че чрез промяна скороста на струята сгъстен въздух която се ползва за да се теглят числата също могат да се правят врътки и да се контролира кое да се падне...

Редактирано от zarzavatko (преглед на промените)

Още с появата на първите компютри започват опитите за създаване на програма, предвиждаща печелившите числа в някой тотализатор. Ако можеше да бъде създадена такава програма, най-великите човешки умове отдавна щяха да са го направили и да печелят от това. Няма сведения някой да е успял. С всичко, правено досега, могат само в нищожна степен да бъдат подобрени шансовете за печалба и толкова. При това играта трябва да е с голям брой комбинации, а няма никакви гаранции. Със същия успех човек може да хвърли парите си в кофа за боклук с разликата, че в този случай няма да има надежда за печалба. :)

• Автор

Абе колега , имам ето тея числа "15131415415415" трудно ли се прави програма която да ти каже , че числото 5 се е паднало 4-и пъти ! ? :ph34r::D:D:D:D:D:D:D:D Тия велики умове спят нещо ми се струва :Д!

• 4 седмици по-късно...

Абе колега ,

имам ето тея числа "15131415415415"

трудно ли се прави програма която да ти каже , че числото 5 се е паднало 4-и пъти ! ?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Тия велики умове спят нещо ми се струва :Д!

Не, програма която брои се пише лесно.

Програма, която подобрява шансовете, се пише доста по-трудно.

Програма, която предвижда с точност, е невъзможна.

Ако мислиш, че си първият сетил се да опита да забогатее от хазартна игра... :biggrin:

• Автор

Ае Delete си ацц-тата че ми писна от тия песимистични отговори::@:@:@:@:@:@

Че сзъдай си я сам за какво ти е помощ?

• 10 месеца по-късно...

Числата може да се преборят, но не на 100%. Има вариант за увеличаване шанса да познаеш печелившата комбинация, но изборът е също голям - вместо 13 000 000 варианта за 6 от 49, стават на около 5 000 000, като вероятността е около 80%. От тях си избираш любимо число и стават около 100 000, като вероятността си остава 80%, ако излезе любимото число!!!

Числата може да се преборят, но не на 100%. Има вариант за увеличаване шанса да познаеш печелившата комбинация, но изборът е също голям - вместо 13 000 000 варианта за 6 от 49, стават на около 5 000 000, като вероятността е около 80%. От тях си избираш любимо число и стават около 100 000, като вероятността си остава 80%, ако излезе любимото число!!!

И от тези 100000 варианта колко ще пуснеш и каква ще бъде вероятността да уцелиш? :yanim:

Редактирано от shanto (преглед на промените)

според мен има и нещо друго. от момента на спиране на приемането на залозите до започването на тегленето минава може би 1 минута. всички заложени числа и комбинации вече се знаят. няма проблем компютъра да изчисли кои са най-малко пуснатите числа и най-малко възможните комбинации и точно тези числа да излизат. т.е. печалбите се свеждат до минимално възможните. така че няма смисъл от такива идеи - хората които са измислили еврошанс и др.такива - са минимизирали вероятностите за печалба. всъщност да се е чуло някой да вземе голяма печалба от еврошанс (да - 1000, 2000, 5000) - аз поне онези големи пари, които пише че дават не знам някой да е спечелил. и няма да спечели :yanim:

ами в тотото поне се виждат топките (макар и там стават евентуално някакви игри с тежестта им, с въздуха и т.н.както писаха по-горе), а в еврошанса - какво се вижда :wors: - абсолютно нищо

В тотото обаче, явно са по-некадърни.

От време на време им се изплъзва по някоя шестица.

Да, но това е оправдано "изплъзване", инак интересът към тотализаторът ще спадне застрашително. А когато и медиите ударят по едно рамо, предизвиквайки контролирана истерия, тогава всички са доволни... или поне повечето.

SHANTO,тебе май те вълнува единствено печалбата! Не забравяйте, че тотото е игра и като такава тя трябва да ви носи радост и удоволствие! А относно 100 000 комбинации - имало е екипи, които са стигали до пускането на 178 000 броя на тираж!!!Не забравяй, че тези условности са при 80% вероятност, т.е. винаги можеш да загубиш, нищо не е абсолютно сигурно! Освен това примера, който давам е за 6 от 49. При 5 от 35 броя комбинации е драстично по-малък, около 2000. Ще пуснеш ли 2000 комбинации при 80% вероятност за печалба? Готов ли си да играеш последователно в 10-15 тиража и спечелените пари ще ти покрият ли загубите? При Еврошанс има принцип на възвращаемост, там гореописаните правила не важат, той е като рулетка-рано или късно ще ти се падне избраното число.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.