Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

външен хард диск Вербатим 250 ГБ

Featured Replies

Уиндоус-а казва, че не може да го форматира, а аз искам да го форматирам, защото останаха някакви неща при триенето на ненужните ми файлове около 8 ГБ, но нищо не се нвижда - само една папка, която не ми дава да я трия щото съм нямал достъп до нея. НОД32 не откри вирус, но ме е яд, че не мога да го форвматирам. Моля някой да ми помогне, за да нямам нищо по външния си диск, нищо, което не го ща. Пробвах да изтрия папката с Делийт Доктор и Ирайзър, но не ще да се трие пущината!!! Дефрегмантирах диска и видях, че там има 4855 файла - 8,49 ГБ място ми заема нещото дето не го знам какво е. Имам 4 годишен опит с компа си, но не съм спец. Благодаря предварително на всички, които евентуално ще ми помогнат. Мерси.

Пробвай с Unlocker - това е безплатна програмка. Аз така имах една папка, която не можех да изтрия с нищо. Накрая сложих Unlocker, оказа се че папката не се ползва от някоя друга програма и няма какво да се unlock-ва, но все пак ми предложи, ако искам да я изтрия и след като дадох ОК замина в коша.

• 2 месеца по-късно...

Не ми се откриваше нова тема, за това ще попитам тук.

Колебая се между Western Digital и Seagate при избор на външен хард диск 500ГБ. Първият е с 2г. гаранция а втория с 5г. И двете марки не ми говорят нищо, така че ако може да ми препъръчате един от двата.

Засега правя проучване. Благодаря предварително.

вземай сийгейта 5 години са си 5... въпреки проблемната 11 серия на сийгейт мисля че са доста по качествени от wd...

p.s. това са двата най големи производители на твърди дискове в света - сийгейт е No1, WD No2... (по пазарен дял)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Мерси, за бързият отговор. А тази серия 11, има ли начин да я установя по модела, за да мога да я избегна?

А тази серия 11, има ли начин да я установя по модела, за да мога да я избегна?

От серия 11 бяха проблемни три модела дискове. До януари т.г. почти не останаха такива. Повечето са изтеглени от продажба по белите страни и им е подменен системния софт, който всъщност правеше проблем. Това бяха десктоп серии а ти се интересуваш от външните. И изобщо няма значение за твоя избор. И двата производителя предлагат достатъчно надежни дискове, повече е въпрос на фенщина кой ще избереш. Има поне една по-съществена разлика, която не се коментира - че ВД не изисква външен адаптер за захранване за въпросните 500 дискове. Справка - ВД и Сийгейт Това е много удобно ако си с лаптоп и в движение а и изобщо. На практика няма разлика в скоростта. И че тази скорост зависи предимно от качеството на компа/лаптопа на който се закача джаджата. И от ОС която е инсталирана. ВД са и по-компактни и леки, с една идея по-издокаран дизайн и външен вид.

Ако все пак държиш да си провериш настолните дискове а и за обща информация по темата 11 серия - цък Успех в избора :ph34r:

Вече си купих - Seagate 500ГБ, и не изисква външен адаптор, съвсем малък и компактен е. Доколкото разбрах с външно захранване са тези които са над и 1000ГБ, но те не ми изглеждат толкова мобилни.

Вече го пробвах, стори ми се достатъчно бърз, дано да излезе и здрав, нищо че има 5г. гаранция.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.