Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Начини за преписване

Featured Replies

Дано да няма такава тема.. Таа предлагам да пишем предложения за преписване повреме на контролни :biggrin: Сега с класа сме намислили да учим морзовата азбука и да видим дали ще се получи. Дайте и вие предложения :biggrin:

• Отговори 98
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Най-сигурния е да си научиш. Няма да се прецакаш, ако нещо ти влезе в главата, вервай ми.

Баща ми ми разказа как е ставала работата по негово време: 1.-Ако си имаш гадже сядаш до нея караш я да си носи някаква риза и под нея САМО сутиена и на гърдите си да напише отговори;)! 2.-Взимаш си ръчен часовник и слагаш във него листче с отговори което да се върти! 3.-Което е моя начин и вече изпозвам е да инсталираш кейлогъри на всички компове в училище!Ама това само ако тестовете са написани на комп в училище ако не даваш "файлове" по скайп ,мейл...на учителките! Надявам се да не съм нарушил правилото за незаконния софтуер...

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

• Автор

Ех гаджето една година по-голямо нестава работата ;) Иначе нещото което досега работи безотказно, но по някой предмети нестава. Снимаме си някаква таблица от обощителния урок с някой по-хубав телефон и си пращаме. Досега не са ни хващали. Онзи ден по химия си изпуснах телефона на земята ама пак не ме хванаха ;) По същия начин правим и в помощ на другите класове и те на нас де. Снимаме контролната пращаме на другия клас и те знаят какво им трябва. Това става понеже сме 4 класа :)

Ако имаш МП4 плеър със възможност за четене също е добра възможност...ама ако искаш да помагаш на целия клас ,не знам и нали знеш че все някъде ще се намери предател... –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––----–––––––––––– Капнемо какво лошо и има на темата?Аз ако не съм нарушил никакво правило? ========================================= Даниеле погледни във гугъла за музей на пищовите!

Даниеле ... послушай Дидка / динди / и няма да сгрешиш ... ще ти кажа от опит ... преписах тема по литература за Вапцаров ... 5 листа голям формат ... е имах 4 . За труда който съм си направил ... просто преподаватлката ми по предмета знаеше че не мога да измисля такива " възвишени " истории ;) !

Той иска да преписва пом простата причина че е по лесно защо не му помагате със това КАК да препише ,а му казвате да не го прави?

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––----––––––––––––

Капнемо какво лошо и има на темата?Аз ако не съм нарушил никакво правило?

Разпростанението на знания от подобен характер не се адмирира във форума. Докато не сте минали границата на общите приказки темата ще я има

Един вид не може да му казваме как се прави ,а само какво да прави?Аз нещо не разбрах кое е и кое не е забранено...

много ми е смешно тва с часовника, абе на един циферблат колко можеш да събереш, аз на държавния изпит значи трябваше да ходя с близо 800 часовника, с телефона не са искали, не са ви хванали, същото важи и за мп3-ката. Няма да ви казвам аз как преписвам щото от малки много ще се разлигавите, иначе хармониката е традиционно ефективна.

Един вид не може да му казваме как се прави ,а само какво да прави?Аз нещо не разбрах кое е и кое не е забранено...

Примера ти с гугъл е ОК, но започнат ли директни примери....

Да не би да имаш предвид листче сгънато на хармоника? –––––––––––––––––––––––- @капнемо Да сега разбрах!

Авторът на темата може ли да преписва ? Защото аз примерно не мога да преписвам и затова си уча уроците. ;)

• Автор

Ем да ама кат си изпуснал материала и имаш контролна на половината учебник след 2 дни??? Как се учи тогава ?

Ем да ама кат си изпуснал материала и имаш контролна на половината учебник след 2 дни??? Как се учи тогава ?

Ами сядаш и ... учиш ... или вие забравихте какво е това ?!?

Да!

Спомни си тогава, защото когато започнеш работа няма да има от къде да преписваш. Интернет помага ако знаеш философията на нещата

Спомни си тогава, защото когато започнеш работа няма да има от къде да преписваш. Интернет помага ако знаеш философията на нещата

Не брат , тогава ще се чуди " Защо аз копая канал тука , а Петко / Иван , Драган или както и да се казва / седи на бюро и взима четворно повече пари от мен ... ама аз ще си го покажа довечера, на скапаното РС дето го имам , във форума какъв дървен философ съм "

:angry: !

Мен ме беше срам. Срамно беше и че в цял поток в университета бях един от двамата които не преписваха...

Примера ти с гугъл е ОК, но започнат ли директни примери....

Не мисля че си прав. В правилата е споменато споделяне на кракове, кийлогъри, и т.н., но в никакъв случай пищови. Нито е незаконно, нито е против правилата.

В някои случаи човек няма време да учи, или просто не му се занимава - тогава опира до името на тази тема...

Според мен с преписване прецакваш единствено себе си.. все някога ще ти потрябва щом е сложено в учебната програма. По въпроса с изпуснатия материял - стига да искаш може да се навакса (по днешната програма на МОМН това ще ти отнеме 2 часа, а не два дни, но както казах всичко се и до желание). П.П.: Относно пищовите - картон (с формата на полукръг), забит с кабърче в долната страна на плота на масата така, че да може да се върти, за да може да се чете и лесно да се скрива при напечена ситуация ;) е добър вариант! :(

Мен ме беше срам. Срамно беше и че в цял поток в университета бях един от двамата които не преписваха...

Ами точно така сега си направете сметката колко от вас ще си вземат изпитите с учене и колко с пищови. Мисля, че хората с пищовите може "бъкел" да не знаят обаче ще са си взели изпита и ще са влезли там където искат. А тези, които са си учили както и да са го научили никога няма да могат да направят нещо по-добро и по-качествено от учебника в случай, че от там е преписваното. Така, че направете си вече сметката добре е да си знаеш, но никога не отписвайте пищовите винаги ще са ти във ползва, никога не са излишни. За да не се задълбочвам и да разводня "хептем" темата ще спра тук:D

Моята класика в преписването е, хартиена линийка от Office1Superstore примерно, отрязваш точно толкова бял лист лепиш го и пишеш. В случай, че господин/жа мине покрай теб и реши да разгледа въпросната линийка я за телефон, я за нещо друго като самата линийка бие много на очи(поради простата причина, че е шаренка). Се взема обикновена пластмасова линийка и се повтаря процедурата.:D

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Не мисля че си прав. В правилата е споменато споделяне на кракове, кийлогъри, и т.н., но в никакъв случай пищови. Нито е незаконно, нито е против правилата.

В някои случаи човек няма време да учи, или просто не му се занимава - тогава опира до името на тази тема...

И ако не е законно защо ако те хванат на изпит с пищови излиташ директно?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.