Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Начини за преписване

Featured Replies

• Автор

Аз по втория метод, само че по химия изкарах пълен брой точки без да знам нищо. :down: Другия клас направиха контролната и ми дадохда отговорите и аз реших да правя царски.. :cool: Взе че проработи.. :(

• Отговори 98
  • Прегледи 43,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

По отговорите ви съдя, че повечето отдавана сте спрели да ходите на училище! Нещата според мен могат да се погледант от друг "ъгъл", ти хубаво ще си научиш но ако учителката реши че не знаеш, тогава кво праим? Имам много, много подобни примери...например, дадох голямо домашно на един приятел да го препише щот не имал време да си го напраи вкъщи, та той иската шестица защото си е написал прословутото домашно добре, а аз получавам забележка от даскалката, че не съм се старал. Имаше един случай как двама от класа си преписаха естесвено един от друг, добавиха малко от учебника, и накрая уценките има бяха 2, 3 като общия брой точки им беше еднакъв. Случвало се е, ученик с по-голям брой точки да има по-малка оценка от ученик с по-малък брой точки. Аз имам честа, да уча от страхотна учителка по БЕЛ - Неда Вълкова от ПГТК, учител от старото поколение. Преподава перфектно, само ако слушаш можеш да разбереш урока, да не говорим че е страшно интелегентен човек и е компетентен по всички теми. И най-важното според мен е че не присрастна, затова някой от "отличниците" не я харесват много, много. Майка също много я харесва, и казва че по нейното време всички учители са били такива. Само като се сетя как се смеех на заблудата на класната ми. Тя толкова много си вярваше че един от учениците и "добро момче", "че си учи редовно уроците" че чак се чудеше как по другите предмети има такива слаби оценки, и винеше естествено учителите! Е да, беше много подреден, подвързани учебници, винаги подготвен. Е как няма да е като майка му , гласеше раницата. Аз не съм от приписвачите (просто защото не съм най-умелия преписвач) или от хората които си изкарват оценки с симпатия и подмазване, но пък затова доста си патя. Както и да е, преписвал съм веднъж в 6 клас по Химия, и то изобщо не беше решаващо за оценката ми (а й искарах 4ка). Побре да научкам отклкото да преписвам, даже веднъж по Физика миналата година целия клас имаше отговорите на контролното от предишния клас, и естесвено от 27 човека 20 имаха между 5-6, е естествено госпожата се усети и го праихме на ново...Много важно какъв ти е учителя, дали е компетентен, дали е пристрастен и т.н. А й в България за да си нещо, трябва да измамник....за съжаление!

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

• Автор

Наща по химия един път разбра за някои хора че са преписвали, защото имахме отговорите и някои от 2-3 почнаха да изкарват 5-6.. Вика на един, признай си преписвал ли си.. и той вика "ми да" и г-жата: "ми мен не ми пука то си е за теб" :biggrin: Да бяха всики даскали такива.. :)

Ами права си е да не и пука.Тя е задължена да ти предаде урока,другото е от чисто отношение.Това,че се старае по някога да направи така нещата,че да разбереш урока,е лично нейн подход.

Наща по химия един път разбра за някои хора че са преписвали, защото имахме отговорите и някои от 2-3 почнаха да изкарват 5-6.. Вика на един, признай си преписвал ли си.. и той вика "ми да" и г-жата: "ми мен не ми пука то си е за теб" :eek: Да бяха всики даскали такива.. :computer2:

Да бяха така, но един ден ще си викаш "що не учих на времето,а си правех пищовите и си изкарвах 6ците, а сега не знам нищо" :doh:
  • 1 месец по-късно...

Най-лесният за мен начин е да се оговориш с некои умник като му цъкнеш примерно 3 пъти с химикалката да се обърне към тем след това леко да си подадеш пръстите от доло кадето да ги види и да покажеш Номера на задачата след това той с пръсти да ти отговори промерно има 4 отговора 1 пръс (а) 2 пръста (б) 3(в) 4(г) И така ...

• 2 седмици по-късно...

Най-лесният за мен начин е да се оговориш с некои умник като му цъкнеш примерно 3 пъти с химикалката да се обърне към тем след това леко да си подадеш пръстите от доло кадето да ги види и да покажеш Номера на задачата след това той с пръсти да ти отговори промерно има 4 отговора 1 пръс (а)

2 пръста (б)

3(в)

4(г)

И така ...

Прав си ,но ако учителят се усъмни в това постоянно прещракване на химикалката или ви види да се обръщате и да си правите някакви знаци надали ще ви се размине. Още повече, за да се уговориш с някой трябва или да сте в добри взаимоотношения, или да му предложиш нещо. Последното веднага се оправя, но ако беше момиче.

Да не говорим ако се паднете в различни групи, трябва да се уговориш или с двама човека (от "умните") или да седнете така, че да си виждате знаците. Е, ако нямате групи, тогава надали ще имате нужда от някаква сложна система..

Още нещо ми беше на ума, но го забравих. Нищо, следващия път.

П.С. Видях, че темата е позамряла, но няма смисъл да трия нещо.

Редактирано от pakoti (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

аз си преписвам по един стар, но много готин метод, купих си от един онлайн магазин преди няколко месеца тази невидима химикалка и си преписвам с нея като луд, имам само петици и шестици, госпожите няма как да ме хванат просто, като се усъмнят, виждат само бял лист :D препоръчвамм :))

• 3 седмици по-късно...

Не ви ли хрумва, че лъжете само себе си? В крайна сметка, вместо наистина да научите нещо, което би ви било полезно в живота, вие пропускате тази ваможност. Мислейки си, че прецаквате "сисъемата" или учителя си, вие всъщност прецаквате самите себе си. Всички опити за преписване или подсказване генерират само неграмотност, некадърност и бездарност в професионално отношение. Като гледам сайта, от който си купувате улравиолетовия невидим химикал, заглавието на профила на този сайта във Фейсбуук е с правописна грешка. Не вярвам, че ще я откриете, но можете да се пробвате.

Като гледам сайта, от който си купувате улравиолетовия невидим химикал, заглавието на профила на този сайта във Фейсбуук е с правописна грешка. Не вярвам, че ще я откриете, но можете да се пробвате.

Нарочно са го написали с ф за да са "оригинални" Ако не знаеха как се пише щяха да го напишат с малко ф. Друг е въпросът, че доста от ползващите този сайт са решили, че наистина така се пише.

А в България, за да си нещо, трябва да измамник, за съжаление!

С такова мислене няма да стигнете много далече.

Не се дърпайте за глупости, това че някой си е направил профил само за да пусне две рекламни съобщения за ефтино.еу не е ваш проблем.

С такова мислене няма да стигнете много далече.

//off-topic

Ти не си ли администратора/модератора от nauka.bg ? :)

• 9 месеца по-късно...

Защо вместо да си правите някакви пищови, не седнете на задниците си и да отворите учебника да учите.Толкова ли ви мързи.  :mad:

тва за вас мързели

Публикувано изображение

тва за вас мързели

Публикувано изображение

Това е творение на дявола  :D 

Който го е измислил е враг на човечеството  :D 

Редактирано от totkov (преглед на промените)

Това е творение на дявола  :D 

хаха що така мислиш

ам "пищовите" на кого са творение ъ

:P

хаха що така мислиш

ам "пищовите" на кого са творение ъ

:P

Пищовите са творение на рационално мислещите ученици.  :D

В интерес на истината има неща които трябва да се научат, но има и пълни идиотщини, които не си струва човек да учи. Ето в такива ситуации се налага да използваме пищаците  :D , или някоя от другите техники за присвояване на чужди знания  :D

Имаше на времето един филм с едни ученици-преписвачи. Не си спомням името, но подлъгаха децата на даскала да им дадат отговорите на теста, отговорите ги правиха на песни и после си ги тананикаха на изпита и така изкараха високи оценки без да имат нужда от написани пищови.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Пищовите са творение на рационално мислещите ученици.  :D

В интерес на истината има неща които трябва да се научат, но има и пълни идиотщини, които не си струва човек да учи. Ето в такива ситуации се налага да използваме пищаците  :D , или някоя от другите техники за присвояване на чужди знания  :D

аха

:D

Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Аз пък в училище бях слаб ученик. Никога не съм си записвал каквото и да било в часовете. Играех на телефона, говорех си с някой и т.н. Винаги преписвах и никога не учих, защото не ми беше интересно. Сега съм студент и съм се записал в специалност, която ми е много интересна и винаги си уча уроците с интерес и вадя хубави оценки. Дори търся допълнителна информация в интернет. Наистина са нужни огромни промени в образователната система. Не може само да засипват учениците с ненужна информация и да очакват някакви невероятни познания по всичко.

• 4 седмици по-късно...

Ей тука има много интересен начин за преписване: 

www.gadgetstore.ovo.bg

Аз си купувам вече 2-ри път химикалки и ми стигат за бая време. Продавачът е повече от коректен. Единия път имах проблем с лампичката и ми прати нов за негова сметка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.