Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за гейм PC и монитор до 1200лв.

Featured Replies

Дано после не видим тема: "Помощ компютъра не пали" или "Компютъра забива произволно"...Публикувано изображение

• Отговори 82
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравей ако още търсиш гейм PC препоръчвам ти Този на добра цена е но е без монитор -CPU AMD ATHLON II X4 620 4X2.6 GH -MB NVIDIA 6150 S.AM2 DUAL DDR2 -RAM 4GB DDR2 -HDD 1 TB SAMSUNG SATA II

• За монитор бих ти предложил SAMSUNG SyncMaster 206BW 20" TFT (LS20MEWSFV/EDC) Тип на дисплея: LCD Технология на дисплея: TFT активна матрица Диагонал Дължина: 20 " Видим диагонал на дисплея: 20 " Pitc

• В бюджет до 1000лв. където е включен и монитора AMD е правилния избор. Продавача в магазина гледа да спечели възможно най-много пари от теб и да си продаде застоялата стока(в случая Core 2 базирана ма

Дъно: ASROCK M3A770DE/AM3/AM2/NO VGA/AMD PHENOM II X4/X3/X2/4 DIMM DDR3/5200MHz/PCI-E 16x

Процесор: PHENOM II AMD X4 635/2,9GHz/FSB 2000MHz/2MB/L3 6MB/S AM3/BOX

Памет: 2X2048MB DDR3 1333MHz/PC3 10600/KINGSTON

HDD: 500GB SAMSUNG/SPIN POINT/7200/16MB/SATA II/300

VGA: PALIT GeForce GTX 460 (768MB GDDR5)

DVD: LG GSA HD20NS50/DVD-/+RW/+R9/22 X BLACK/SATA 2/BULK

Кутия: ATX COLORSIT CX 8058

PSU: ATX POWER SUPPLY PSU 5550 PNF/550W

Монитор: 21.5" LCD BENQ WIDE G2222HDL LED/1920x1080/RT 5ms/5 000 000:1/300cd/m/BLACK/TCO03

Общо взето тва поръчах за утре. Дъното и захранването са различни, но квото-тва :yanim:

На мен лично много ми хареса конфигурацията и мерси на всички. Утре ше тествам игрички и ше пиша как е :blink:

Честито и да си го ползваш със здраве.

За пореден път се убеждавам че от темите за помощ няма голяма полза.

Хора защо толкова наблягате на рам памета ? може да добавите рам памет 2 гб(което е достатъчно за почти всички игри)пак когато пак посабере пари можеше да си купи тея +2 гб рам и да си ги сложи .... не мисля че е чак толкова сложно да се смени рам .... и сам сагласен че не може само видео картата да се гледа... тр да има баланс между всички части :ph34r:

Човека не е виновен... кат влезеш в някои комп. магазин почват да ти палнят главата с разни глупости и те карат да взимаш глупави решения... ако не разбираш мн от комп. си изгубен .... както казаха някои в темата ако има останали части на интел разбира се че ще ти препоръча интел ....

Редактирано от Juginator (преглед на промените)

• Автор

Дано после не видим тема: "Помощ компютъра не пали" или "Компютъра забива произволно"...Публикувано изображение

Заради захранването ?

Не мисля, че си прав. Ако не беше тази тема сигурно щях да забия някоя готова конфигурация и дотам. Напротив - на мен лично ми помогна адски много темата, за което благодарско на всички.

Колкото до захранването - човекът преди мен каза всичко.

Заради захранването ?

Не мисля, че си прав. Ако не беше тази тема сигурно щях да забия някоя готова конфигурация и дотам. Напротив - на мен лично ми помогна адски много темата, за което благодарско на всички.

Колкото до захранването - човекът преди мен каза всичко.

Вие си знаете възможностите.Като не можеш да си го сглобиш сам в повечето случай се набутваш.......

Много отдавна се отказах от месните фирмички и си пазаря онлайн за мен и моите приятели.

Хем ми излиза по-евтино, хем не се занимавам с тъпи продавачи.

=]

Човека си е поръчал вече, не видя ли? :)
  • 2 седмици по-късно...

Не е толкова лош синия 500ГБ WD в темата за тестове съм постнал резултат от такъв.Подкрепям за монитора...

добре е синия 500гб, усеща се разликата на зеления 1000гб но и синия е добре не съм имал проблеми до сега

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.