Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Непушачите са с по-висок коефициент на интелигентност от пушачите

Featured Replies

Пушачите са по-малко умни от непушачите, показва ново медицинско изследване. С времето разликата става все по-осезаема. Още по-лошо е положението при хора, които не само пушат, но и пият, казват лекарите от американски университет, автори на изследването.

В анализирането на остротата на ума са участвали 172 мъже. Резултатите показали, че мъжете, които пушат и пият от най-дълго време, много по-трудно са решили тестовете за запаметяване, концентрация и за интелигентност, предоставени им от лекарите. Според специалистите, този негативен ефект на никотина и алкохола върху мозъка е свързан с нарушената функция на най-малките кръвоносни съдове, които снабдяват най-важния човешки орган с хранителни вещества.

• 2 години по-късно...
  • Отговори 89
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласна съм...

• Тема та е интересна. Колкото и да спорят пушачите фактите са си факти. Никои умен и уважаваш себе си човек няма да се трови насила.

• Дай сега да наплюем всички а ?? Що не отидеш в Даларан да поспамиш за нещо че тук яко глупости шлякаш.... Който учил има IQ .. който си е тъп тъп си е .. цигарите може да вредят за много неща но то

По-голяма глупост не бях чувала

:P

Интересно с какво ли съставям кръстословици,вече 12 години пушейки

biggrin.gif

определено е глупост. пуша редовно, пия често, а познавам и контактувам с доста по неЕнтелегентни от мен всеки ден!

Пушачите са по-малко умни от непушачите, показва ново медицинско изследване. С времето разликата става все по-осезаема. Още по-лошо е положението при хора, които не само пушат, но и пият, казват лекарите от американски университет, автори на изследването.

В анализирането на остротата на ума са участвали 172 мъже. Резултатите показали, че мъжете, които пушат и пият от най-дълго време, много по-трудно са решили тестовете за запаметяване, концентрация и за интелигентност, предоставени им от лекарите. Според специалистите, този негативен ефект на никотина и алкохола върху мозъка е свързан с нарушената функция на най-малките кръвоносни съдове, които снабдяват най-важния човешки орган с хранителни вещества.

И къде е източника на статията или това си ти, като виден непушач. Не, че не те подкрепям на 100% де. biggrin.gif

А като спреш дза пушиш по интелигентен ли ставаш? laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Fifa, от вестник "Шок" ли ги вадиш тия умопомрачителни изследвания. Фани смени източника, че ше падне реномето... laugh.gif

...Резултатите показали, че мъжете, които пушат и пият от най-дълго време, много по-трудно са решили тестовете за запаметяване, концентрация и за интелигентност, предоставени им от лекарите.

А, ако и въпросните лекари пушат, те как ще определят кой е по-интелигентен :rolleyes:

P.S. Аз пък като не пуша-какво biggrin.gif

мда..ето на какво се дължи тъпотията ми...аз се чудя що немога да вържа двие изричениа то що било.. biggrin.gif

Ами има нещо вярно в написаното, а и един пушач, най-малкото което е никога не се съобразява с някой непушач! :speak:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Ами има нещо вярно в написаното, а и един пушач, най-малкото което е никога не се събразява с някой непушач! :P
Ам тогава непушача да се събразява с пушача...нъл е по- интелигентен:speak::)
Ам тогава непушача да се събразява с пушача...нъл е по- интелигентен:speak::)

Да, заралия пушача не работи, а непушача работи като вол и на края на деня е неадекватно пишещ! :P

Ам тогава непушача да се събразява с пушача...нъл е по- интелигентен:lol6::)

10 X

:P

Да живеят "умните" непушачи

:speak:

Не разбрахте ли, че има грешка в заглавието ? Правилното е : Пушачите са малко по-интелигентни от непушачите.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Не разбрахте ли, че има грешка в заглавието ? Правилното е : Пушачите са малко по-интелигентни от непушачите.
laugh.gif ами сега, на кого да вярва човек :)
Пушачите са по-малко интелигентни от непушачите

Ама аз винаги съм знаела,че е така...нищо ново под слънцето

Абе истината не е в това дали пушиш или непушиш то или си го имаш или не...

Щом пушиш значи го нямаш...

айде сега, надувки... :speak: а ако може да си позволя един коментар по въпроса... - те ако са били по-умни, изобщо е нямало да пропушат... не че искам да обидя пушачите, ама...

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Щом пушиш значи го нямаш...

не е въпрос на интелигентност,акъл,мозък,умност или там както ти примерно го наричаш..въпрос е само и единствено на желание-дали искаш или неискаш,или въпрос на избор също така дали искаш или неискаш

а и не си спомням да съм казала където и да било,че аз съм страшно интилигентна или нещо такова..но това няма да се промени независимо дали ще пуша или не...

нито пък предендирам за нещо...ако на теб не ти харесва да пушиш хубаво..избора си е твой..аз съм направила своя избор и това не се дължи на това дали имам мухи буболечки или мухъл в главата ми...или пък мозък(едва ли)

и още нещо всеки има порок,навик или нещо от тоя сорт-по който/което неможеш да определиш колко е Ентелигентен някой или не...

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

Вчера минах покрай една поляна. Гледам събрали се умни непушачи и се канят да копаят дупки, залесяват с някакви иглолистни дръвчета. А на една височина гледам един гад, налапал една цигара та пуши и огън чак излиза. В другата ръка държи мегафон. Брееееееее викам си, сега този вече ме нервира здраво. Гледай го ти. Хората работят а той се скатава, пушело му се било. Засилих се към него да му кажа аз няколко думи и изведнъж оня като се развика по мегафона "ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ ЗЕЛЕНОТО НАГОРЕ. ПОВТАРЯМ ЗЕЛЕНОТО НАГОРЕ" .

И още нещо исках да кажа ама нека си призная че съм страстен пушач. Нормално е и ми е простено да греша и забравям. Да му мислят непушачите, гениите на човешката мисъл. Те нямат оправдание за грешките си, ама май от толкова много ум и за трезво мислене не им е останало място в главата. Опазил ни Бог и от това да вземат да пият и алкохол. :speak::angry:cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.