Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложения за добра PC Game конфигурация

Featured Replies

От плесио всичко:

Процесор:Core i5 750 Quad Core (2.66GHz, 8MB, LGA1156) BOX 378 лв

Дъно:Gigabyte P55A-UD3R, P55, LGA1156, DDR3, 2xPCI-E(CF), Dolby SB7.1, Lan1000, SATA RAID 0,1,5,10, 2xSATA 6Gb/s, USB3.0, ATX 279лв

Памет: Corsair

6GB DDR3-1333 Ram Kit (3 x 2GB. PC3 10666. 9-9-9-24) 279лв

Видеокарта: Sapphire

Vapor X 5770 (PCI-Express, 1GB) 329лв

Хард диск: 640GB Western Digital WD Caviar Black, 32MB cache, SATAII 119лв

Захранване:Chieftec APS-550S PSU (550W) 119лв

Кутия:COOLER MASTER ELITE 335, Black, No PSU 59лв

DWDRW: http://plesio.bg/dvd...k-p-237524.html 39лв.

Всичко:1601

:) Мисля че е добре и ще може да ми подържа дъното и захранването,а отностно друго охлаждане и операционна система?

Интересно ми е защо си решил да използуваш трипълченъл кит? Предложената от мен памет работи по-бързо от избраната от теб. Само заради обема ли?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 86
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Daredevil_666
    Daredevil_666

Процесор:AMD Phenom II X4 Quad Core 925, 2.80GHz, 8M, BOX, http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=38&products_id=1032 255лв Дъно:GIGABYTE 770T-USB3 http://sky.bg/Details.aspx?ID=15017 150лв Па

• Даниел Стоянов
    Даниел Стоянов

Много пъти е споменавано във форума да не се доверяваме на готови конфигурации. И мислиш ли че това е геймърска конфигурация?? Аз не съм убеден. С тия 2ГБ РАМ и не много силен процесор. Едит: и виде

• Дъно: GB P55A-UD3 Процесор: CORE i5-750 + останалите части същите Общо всичко излиза 1416лв. без монитор.

Публикувани изображения

• Автор

Интересно ми е защо си решил да използуваш трипълченъл кит? Предложената от мен памет работи по-бързо от избраната от теб. Само заради обема ли?

Не просто като пример но ще взема 4гб рам, а и незнам дали ще дам още пари за захранване и за операционна система...Мисля да напарвя поръчката в плесио.

Не просто като пример но ще взема 4гб рам, а и незнам дали ще дам още пари за захранване и за операционна система...Мисля да напарвя поръчката в плесио.

В плесио може да излезне по скъпичко от скай.И как така ще даваш пари за операционната система.Искаш оригинален уиндоус ли?

В плесио може да излезне по скъпичко от скай.И как така ще даваш пари за операционната система.Искаш оригинален уиндоус ли?

Ахъм, не че трябва да се бутам между шамарите, но изборът на човека да ползва лицензиран софтуер е личен и напълно правилен, другото е извън закона(освен ако не пожелае да използува Unix базирана операционна система, от некомерсиалните варианти)!

Под черта ще добавя, че обикновено сглобеният, нов компютър поръчан от фирма, занимаваща се с асемблиране, обикновено идва с инсталирана ОС(сещате се за коя ОС, става на въпрос).:idea:

• Автор

Да мисля да не е с някое пиратско копие,но как да съм сигурен че няма да качат техен си лайнян ОС,и памета ще я сменя с 4гб,и пак никой неможа да ми помогне за видео картата да каже каква е разликата:

1.SAPPHIRE 1024М VAPOR-X HD5770 DDR5 PCI-E LITE

2.SAPPHIRE 1024M VAPOR-X HD5770 DDR5 PCI-E /BULK/

И моята е :

SAPPHIRE 1024M HD5770 HDMI DDR5 PCI-E DP

Сега немога да разбера каква е разликата??И значи в скай.бг ще излезне по евтино така ли?

Да мисля да не е с някое пиратско копие,но как да съм сигурен че няма да качат техен си лайнян ОС ...

...

Разликата е в касовата бележка и серийния номер (м/у оригинален и пиратски). Те, че ще ти дадат оригинален, ще ти дадат, много ясно, друг е въпроса с какъв лиценз. Друга разлика не би трябвало да има, освен ако не теглиш някакви копия с вкарани ъпдейти и т.н.

Да мисля да не е с някое пиратско копие,но как да съм сигурен че няма да качат техен си лайнян ОС,и памета ще я сменя с 4гб,и пак никой неможа да ми помогне за видео картата да каже каква е разликата:

1.SAPPHIRE 1024М VAPOR-X HD5770 DDR5 PCI-E LITE

2.SAPPHIRE 1024M VAPOR-X HD5770 DDR5 PCI-E /BULK/

И моята е :

SAPPHIRE 1024M HD5770 HDMI DDR5 PCI-E DP

Сега немога да разбера каква е разликата??И значи в скай.бг ще излезне по евтино така ли?

Bulk - получаваш видеокартата в пликче с едно кабелче и диск с драйвери.

Lite - видеокартата е опакована в малка кутия с и може да има и няко друг преходник, кабел и диск с някоя демо версия на игра.

Retail - голяма хубава опаковка, всички необходими кабели, преходници и обикновено и пълна версия на някоя игра

A в случая DP версията е с различен охладител от другите.

Ето ти стандартната Sapphire 5770 - bulk, lite, retail:

57703.jpg

Ето DP:

sapphireandtul577000001.jpg

Ето Vapor-X:

sapphireradeonhd5770vap.jpg

• Автор

Bulk - получаваш видеокартата в пликче с едно кабелче и диск с драйвери.

Lite - видеокартата е опакована в малка кутия с и може да има и няко друг преходник, кабел и диск с някоя демо версия на игра.

Retail - голяма хубава опаковка, всички необходими кабели, преходници и обикновено и пълна версия на някоя игра

A в случая DP версията е с различен охладител от другите.

Ето ти стандартната Sapphire 5770 - bulk, lite, retail:

57703.jpg

Ето DP:

sapphireandtul577000001.jpg

Ето Vapor-X:

sapphireradeonhd5770vap.jpg

МЕРСИ Много и коя от 3-те да взема с всички необходими кабели,прходници и игра, коя карта е "Retail" и тази последната синята снимка Vapor-X тя ли е така и с новото охлаждане?

Редактирано от ToH1o (преглед на промените)

Вземи най-евтината HD5770 която намериш и си свиркай. Тази например - GV-R577UD-1GD. Въобще да не те бърка, че не е Sapphire, а Gigabyte - даже е по-добре, пък и е с три години гаранция пред две на Сапфир.

• Автор

Вземи най-евтината HD5770 която намериш и си свиркай. Тази например - GV-R577UD-1GD. Въобще да не те бърка, че не е Sapphire, а Gigabyte - даже е по-добре, пък и е с три години гаранция пред две на Сапфир.

Е какво и е на Sapphireto,мисля да взема тази Vapor-X с всички видове кабели и тн,и да питам каква е тази платка малка "Crossfire" ли как е и дали ще я взема като зимам пц-то?

Редактирано от ToH1o (преглед на промените)

С Crossfire можеш да сложиш две видео карти 5770,разбира се ако ти позволява дъното и захранването.

Е какво и е на Sapphireto,мисля да взема тази Vapor-X с всички видове кабели и тн,и да питам каква е тази платка малка "Crossfire" ли как е и дали ще я взема като зимам пц-то?

Ако парите не са проблем, взимай Vapor-X. В противен случай най-добре да се вземе най-евтиното предложение (това на Lyudmil). Малката платка за Crossfire принципно не ти трябва, освен ако няма да слагаш втора видеокарта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.