Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прекратяване на модераторските права

Featured Replies

Здравейте,

тъй като модераторските ми права бяха спрени преди известно време, а аз никога не получих съобщение за причина и т.н., просто искам да пожелая успех на всички останали модове, защото съм комуникирала с известна част от тях и знам, че са страшно мили и талантливи хора, както и да пожелая нови успехи на форума, защото в крайна сметка вероятно съм получила повече отколкото дала - много помощ и няколко доживотни приятели :whist:

Още веднъж успехи :P

• Автор

За мен е, защото подфорумът за българите в чужбина е създаден по моя идея и вложих страшно много време и желание да го поддържам. Това, че правата ми бяха прекратени без предупреждение, не показва уважение към факта от страна на администраторите. Тоест въпросът не е в това дали съм мод или не, а в това, че когато администраторите вземат някакви решения, могат да уведомят хората, които са засегнати от тези решения. Това е просто препоръка за бъдещето. ;)

Мда , не е въпроса до това дали е голяма или малка загубата ,проблема е в това какво как са се отнесли към нея... и на мене снощи ми изчезна 1 мнение ,което беше толкова красиво , че чак някой решил да го изтрие ,но ако взимаш да се заяждаш нали знаеш "Ако не ти харесва.." и немога да ги разбера (някои от тях)

• Администратор

Здравейте, периодично се свалят правата на модератори, които нямат никаква модераторска активност няколко последователни месеца. Нямам точен спомен за вашия случай, но предполагам , че това е причината.

Модераторските права не се табелка за украшение или списък с неактивни потребители. Разбирам, че всеки има периоди на ангажираност, но няколко месеца е просто прекалено дълъг период, през който можем да си позволим да оставим даден форум на случайността и в листата му с модератори да присъстват хора, който влизат по - рядко от самите потребители.

Съжалявам за случилото се и мисля, че Лично съобщение до мен по темата би свършило по - добра работа отколкото публична дискусия. Ако такова е имало и съм го пропуснал измежду многото, които получавам моля за извинение.

Поздрави.

Мда , не е въпроса до това дали е голяма или малка загубата ,проблема е в това какво как са се отнесли към нея... и на мене снощи ми изчезна 1 мнение ,което беше толкова красиво , че чак някой решил да го изтрие ,но ако взимаш да се заяждаш нали знаеш "Ако не ти харесва.." и немога да ги разбера (някои от тях)

off/

аз пък не мога да разбера ти защо се обаждаш където не ти е работи, и то с някакви неадекватни коментари :ph34r:

• Автор

Kal, откакто съм в този форум, което ако провериш, е малко след като е бил създаден, съм получила само един отговор на мое съобщение и това е било, когато дадох идеята за подфорума и ти лично ме направи мод. От там нататък, глас в пустиня и не става въпрос за едно съобщение...

Между другото вярно е, че има период от около месец и половина, в който съм била без персонален компютър, но дори и тогава съм влизала в подфорума без да се логвам и съм проверявала дали има нужда от модераторска намеса. В случай че няма активност в подфорума (който не е голям) и няма нещо конкретно за модериране, e неуместно да ми казвате, че съм била неактивна или че съм го оставила на случайността. Сега не е ли повече на случайността без нито един модератор?

Поздрави.

Здравейте, периодично се свалят правата на модератори, които нямат никаква модераторска активност няколко последователни месеца....

Е тъкмо момичето прекрасно си е вършило работата, обучила е потребителите и все по-рядко е имало нужда от нейната намеса ;)

• Администратор

Привет marisa,

Аз не съм казал, че сме свалили правата защото не сте влизала във форума ето и цитата: "Здравейте, периодично се свалят правата на модератори, които нямат никаква модераторска активност няколко последователни месеца." - това означава че повече от 2-3 месеца няма извършено нито едно модераторско действие според логовете, които разглеждаме. Щом няма никакво модераторско действие или на въпросния модератор, не му се занимава вече или форумът няма нужда от модератиране (което до сега аз лично не съм срещал като вариант)

Няма проблем, ако все още имате желанието права да ви се дадат, не виждам какъв е проблема за това и все още не виждам смисъл от публична дискусия по темата. За напред имайте добрата воля да се обръщате с лично съобщение към по тази тема. Ще се постарая да отговаря на всяко ваше съобщение.

Поздрави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.