Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за нова печка и хладилник

Featured Replies

Тези дни наще решиха да обновят кухнята,като вземат по-нов хладилнк и печка.Казаха ми да потърся в нета,ама като нищо не знам се допитвам до вас.

Значи печката да е стъкло-керамична,а хладилника да е по-голям и да има фризер.

Мерси предварително :)

здравейте,извинявам се че пиша в тази тема,просто не искам да отварям нова.въпроса ми е следния,имам хладилник WORTEN .проблема му е че като се отваря вратата издава звук все едно е залепена и се разлепва .каkав може да е проблема самото уплътнение ли е ,требва да се почисти ли,моля ако някой знае нека пише.благодаря

здравейте,извинявам се че пиша в тази тема,просто не искам да отварям нова.въпроса ми е следния,имам хладилник WORTEN .проблема му е че като се отваря вратата издава звук все едно е залепена и се разлепва .каkав може да е проблема самото уплътнение ли е ,трябва да се почисти ли,моля ако някой знае нека пише.благодаря

Едно почистване на уплътнителя, съответно и повърхността където ляга, сигурно ще оправят проблема.Провери също и за остатъци от тиксо(предполагам че хладилника е нов).

не хладилника е на 6 години с какво да почистя уплътнението

При мен стана само с мокра(вода) кърпа, но зависи от какво е замърсен.В моя случай беше залят с компот (естествено,никой не си призна за белята). Ако е от нещо друго,може да пробваш с препарат за прозорци, или спирт.

• 4 седмици по-късно...

Тези дни наще решиха да обновят кухнята,като вземат по-нов хладилнк и печка.Казаха ми да потърся в нета,ама като нищо не знам се допитвам до вас.

Мерси предварително :champagne1:

На хладилника гледай компресорът да е марков! Аз бих предпочел да е с бразилски компресор!

За печката гледай нещо немско ...

В никакъв случай не вземай турска стока - в никакъв случай ...

• 2 седмици по-късно...

Аз препоръчва хладилник с 6-то чувство на Уърлпул, защото следи температурата и влагата вътре.

не вземай италянски хладилник защото изпарителите са им железни и изгниват за 10тина години.

Точно така,компресора на хладилника е много важен.Аз бих ти препотъчал марката ACC.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

вземи си gorenje, ако имат достатъчно пари - всички други марки са боклуци в сравнение с горение...

вземи си gorenje, ако имат достатъчно пари - всички други марки са боклуци в сравнение с горение...

Би ли се обосновал? Аз имам печка с керамичен плот ИНДЕЗИТ и вече 5 година работи безпроблемно. Какво имаш предвид, като казваш, че всички други марки са боклуци в сравнение с горение? Какво му е по-доброто на това горение? Да не би това, че "гори". Между другото керамичните плотове се произвеждат от две марки в света. То си пише отгре на самия плот така, че всичко друго е въпрос на личен избор и гаранция.

• 2 седмици по-късно...

Прав е човека. Тази марка е много сериозна, лошото е че е малко по скъпа ноооо... качеството си иска своето. Няма нужда някои хора да се гъбаркат с името преди да знаят за какво става дума. Освен това поне доскоро те работеха с компресори на фирмата Данфос, а когато става дума за Данфос компресор ( не говоря за тези марки под тяхното име които купиха с годините) няма какво да се каже "ей така" Освен това онзи , който препоръчва Бразилски компресор да го уведомя, че ако има в предвид Ембрако - това са старите линии на Данфос които навремето изнесоха там :whist: И не са лоши... наслагал съм лично поне 1 палет навремето когато бях хладилен на домашна техника. Така или иначе няма вече много здрави хладилници, както няма и здрави коли - нищо не се прави здраво, защото логичния живот му е кратък и трябва да се правят нещата кекави и да се сменят честичко ;)

Вкъщи пък се ползва изключително AEG(печка, миялна и т.н.) и SHARP (хладилника). Намират се из големите търговски вериги. Специално за хладилника - 5 години гаранция, No-Frost, изключително тих. Gorenje не са лоша марка, но пък така да се изхвърляте е леко смешно :)

:) Mercedes-a при бялата техника!

Gorenje не са лоша марка, но пък така да се изхвърляте е леко смешно ;)

Ами зависи коий какво брои за изхвърляне. Както всички, и AEG вече не са това което са... прогрес... ..разбира се съм далеч от това да кажа че са лоши. Просто цените има са сравнително "дебели" спрямо другите. Има и елемента "плащане за името ". Лично аз подържам версията, че растежа на цената и качеството НЕ Е аритметична, а геометрична прогресия и с оглед на това смятам ,че има вероятност Горящите да са в по добърия диапазон на линията отчитайки финансите на средностатистическия българин.Защото то всички може да искаме поръчкови коли и Ролсове ама ...не става само с искане иска и пари.... :rolleyes:

Ако имаш достатъчно парички вземи си печка Горение,хладилник и пералня само Уърпуул.

:) Mercedes-a при бялата техника!

В груба грешка си, ето го Мерцедеса в тая област, нека да е на английски страницата - цък :cool:

В груба грешка си, ето го Мерцедеса в тая област, нека да е на английски страницата - цък :D

имат представителство и в София

В груба грешка си, ето го Мерцедеса в тая област, нека да е на английски страницата - цък :cool:

Тези наистина са много яки, само един проблем има нормалния човек да си купи: като им чуеш цената ( предполагам) че умираш от сърдечен удар :cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.