Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера дали и той ме харесва

Featured Replies

Аз имах същия случай в 7-ми клас.На тази възраст сме доста неориентирани:не знаем какво искаме,често сменяме мнения и критерии...абе,въобще...Според мен той се срамува,не е сигурен,че го харесваш(трябва да вметна,че е задължително ти да си напълно наясно с чувствата си).Мисля,че ще е добре да му подскажеш,да му вдъхнеш малко кураж,за да може да предприеме нещо.Съгласна съм с iordanoff,че момчетата трябва да правят първата крачка,обаче нека не ги оставяме да действат "на сляпо",че,току-виж,се откажат да правят каквато и да е крачка,пък било то и втора.Това е моят съвет:намекни му какво чувстваш към него,но така че,ако не е взаимно,да можеш да отречеш.Успех!И да разкажеш какво се е получило. :nono:

• Отговори 61
  • Прегледи 34,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По мое време на твоята възраст ги скубехме и биехме, но сега, ако се харесват, правят секс. Гледай му ръцете и очите, друго едва ли може да се каже.

• BMW Маниак
    BMW Маниак

А защо не го поканиш във вас да му обясниш по добре тия домашни дето ги преписва ! И от лаф на лаф сте стигнали до консенсос ...

• Хардуер&Софтуер
    Хардуер&Софтуер

Използва те! Въобще не го питай нищо! Разкарай го! Мъжът трябва да прави първата стъпка винаги! Ще съжаляваш, ако изобщо първата бъдеш ти! Друг е въпроса дали останаха мъже които да се държат като мъж

Няма кой да откажеш, не бой се. Ние искаме или не. Ако искаме нещо го преследваме, трябва да ни отблъснат та да се отръпнем. Няма така лесно да ни отблъсне обекта на желанието. Ако не те преследва не те желае. Много е просто. :nono:

Това е моят съвет:намекни му какво чувстваш към него,но така че,ако не е взаимно,да можеш да отречеш.Успех!И да разкажеш какво се е получило. :(

Мъжете не разбират от намеци, а и тя вече е питала дали той я харесва! А и какво значение има кой кого харесвал?! И аз мога да изляза на улицата и да си харесам някой, но няма да го обикна или да се влюбя в него, за обикването на някой е нужно време да го опознаеш...а влюбването принципно лесно може да се изпари, ако се отнесат с теб като с нищо!А и на кой му се занимава с нереални неща, за нещо истинско трябва време, времето изпитва чувствата ни и нас самите-какво искаме или какво не искаме! Колкото и времето да ни е враг, толкова ни е и приятел! Така, че време има момичето е малко още кой знае още колко момчета ще хареса тя или нея ще харесат...Да, сега започва живота и сега човек осъзнава че расте, усеща неща който никога няма да се повторят и никога няма да са толкова вълнуващи ...Хубаво е, човек да е влюбен, но не е задължително обекта на влюбване да е константа-нещо постоянно и непроменливо...както времето се мени така и чувствата, хората, желанията, мечтите, живота е едно постоянно движение в някаква посока, понякога грешна, понякога правилна, всичко е въпрос на усещане! За чувствата е нужно време, за преценките също...а и е хубаво да си влюбен, стига да не прави човек глупости за които после да съжалява-да губи начина си на мислене и да пренебрегва себе си заради незаслужаващ друг човек...

А онова дръпнатото е право: мен ме замерваха от последния, чин със собствените ми гуменки по физическо-за да ми покажат, че ме харесват! Страннен начин да кажеш на някой харесвам те, ама какво да се прави явно някой момчета са срамежливи! След това друг от класа ми дойде и ми каза, че въпросната личност ме харесвала и искала да излиза с мен! Хаха, естествено не се вързах на глупостите им, тай като и без друго не се знае какво можеше да се очаква от това-защото такива като: ама еди кой си те харесва, не ми се нравеха особенно по онова време! Ако беше дошъл сам да си каже, може би друго щеше да е възприятието ми...Това до колото помня е било 5-6 клас, но знам ли може и малко по-късно да е било!

Спомням си да точно 7 клас, бях влюбена в момче което не беше от моя клас, беше две години по-малък от мен, не че му личеше...това ми влюбване продължи години, след време констатирах че човека е бил с моята емоционалност, но чувствата вълнението вече ги нямаше и сега като го видя не ми трепва сърцето, но обекта на харесване определено си беше хубав-талантлив, висок, емоционален, с трапчинки...може би реално е бил моята мечта за човека до мен! Но нещата с времето се менят, сега като го видях след години нито визуално, нито интелектуално ми допадна. Неговото интелектъално развитие си е останало на онова ниво, което е било тогава...а аз определено съм се променила, дори в критериите си...Но това продължи години, защото аз знаех какво искам и той отговаряше на тогавашните ми критерии...След това обикнах друг и това продължи отново години, докато не разбрах че той е вече семеен...Реално и в двата случая, ако човека бе откликнал щях да си остана с тях, защото аз знаех какво искам тогава, но реално чувствата се менят поради ред причини. Както и да е на мен обаче ми се струва, че автора на темата може и някой друг да си хареса след 4 години или повече-време за всичко има обаче и не това е най-важно в тоя живот, защото възможности за харесваници ще има реално цял живот...

Слънчева пролет е обаче и нека се усмихваме, другото само си идва на мястото, пак казвам- на сила нищо не става...а и всяко нещо си се случва, ако трябва да се случи. А ако не трябва, колкото и да насилваме нещата няма да станат...това е реалността все пак! Ако някой не е за теб, колкото и да го държиш и стискаш до себе си, дори и да е до теб пак ще си тръгне рано или късно! А ако е за теб, дори и да си е тръгнал или да те е отхвърлил, след време пак ще се върне! Хората са казали: ако обичаш нещо истински пусни го на свобода,ако се върне при теб то ще бъде твое ,ако ли не никога не е било! Така, че хайде усмивки и да се радваме на хубавото време навън :huh:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Ей отчаехте момичето а на него му се ...

Дърпаш го във вас уж там за някакви училищни глупости

и понякои време го питаш

" аве ти до кога ще ми се правиш на ценен или недостъпен " и ако ти запретне полата значи те харесва ако не или му е рано и в главата му други работи или не си негов тип

успех

слушаи ги още каките как ти пълнят главата с глупости и по тая логика няма да се усетиш как си станала на 25 с две висши и увиснала от всякъде и с надеждата някои да хлопне на вратата !

Е те това е отговора послушай го :) Повечето момчета наистина от това се вълнуват. А това за 25-години и 2 висши нашото или поне моето поколение "както се казва неможем и средно общообразвотелно у-ще да завършим", а за 1 висше, пък за 2 .......... ( за да се изфукам ще кажа, че аз не спадам много към тия :) и си имам цели в живота) Ами нормално е 2 висши да си на 25 и горница. И все пак мисля, че до 25 години незнам каква сериозна връзка може да има лично мнение.

Към автора казвай какво става, че има хора "У" тоя форум дето няма да могат да си легнат цяла нощ. :) А за спане ...... не ми се мисли.

Е те това е отговора послушай го :nono: Повечето момчета наистина от това се вълнуват. А това за 25-години и 2 висши нашото или поне моето поколение "както се казва неможем и средно общообразвотелно у-ще да завършим", а за 1 висше, пък за 2 .......... ( за да се изфукам ще кажа, че аз не спадам много към тия ;) и си имам цели в живота) Ами нормално е 2 висши да си на 25 и горница. И все пак мисля, че до 25 години незнам каква сериозна връзка може да има лично мнение.

Към автора казвай какво става, че има хора "У" тоя форум дето няма да могат да си легнат цяла нощ. :clap: А за спане ...... не ми се мисли.

Еха, ако си на 15 години както пише в профила ти, мнението ти най-малкото което звучи несериозно!

слушаи ги още каките как ти пълнят главата с глупости и по тая логика няма да се усетиш как си станала на 25 с две висши и увиснала от всякъде и с надеждата някои да хлопне на вратата !

Охо, не знаех че си жена на 25г. и имаш увиснали задни части!? ...С надежди са тези, които няма нещо друго...

А това с хлопането и при чичовци на 40г. го има, така че това не е причина да бърза!

А да, да не забравя слушай чичовци на по 40г. без жени и деца които незнаят как се живее тоя живот, но знаят как да дават съвети на такива които деца могат да са им- на години.... и възрастта в случая не е критерии че имаш някой в главата и можеш да даваш, добри съвети!

Еха, ако си на 15 години както пише в профила ти, мнението ти най-малкото което звучи несериозно!

Ами извинявам се тогава на хората, които съм засегнал с думите си най-вече вас. Просто се опитах да внеса малко по-весело настроение и да не го вземате толкова насериозно. Но явно има хора........:rolleyes:

Ами извинявам се тогава на хората, които съм засегнал с думите си най-вече вас. Просто се опитах да внеса малко по-весело настроение и да не го вземате толкова насериозно. Но явно има хора........:rolleyes:

Интересно весело настроение имате. Нямахме представа за което, извинявайте. Да, определен има хора и хора, някой от които само приличат външно на такива, но разни хора разни идеали. Нека е шарено, нали така? Иначе би било скучно!

Охо, не знаех че си жена на 25г. и имаш увиснали задни части!? ...С надежди са тези, които няма нещо друго...

А това с хлопането и при чичовци на 40г. го има, така че това не е причина да бърза!

А да, да не забравя слушай чичовци на по 40г. без жени и деца които незнаят как се живее тоя живот, но знаят как да дават съвети на такива които деца могат да са им- на години.... и възрастта в случая не е критерии че имаш някой в главата и можеш да даваш, добри съвети!

Ха ха ха ще падна от смях. Чичовци по на 40г. е липсват ми няколко ако трябва да сме точни но това не ми пречи да излизам с 18-20 годишни щото Вие жените като станета на 25 и мязате на лелки . А стара жена и стара кола ...

Имам дъщеря на 9 месеца ама не си следила форума и е заприходена на майка и че да може баща и да си живее живота които всъщност незнае как да го живее и си губи времето с такива дето трябва да ги чувствам като дъщери вместо да се задръстя с някоя лелка и да си седна на д-то. Каквито всъщност са твоите представи за мъж. Е съжалявам не влизам в тая графа мъже. А тия дето влизат в тая графа влизат от страх да не изтърват сигурното . Аз не съм рекъл не съм се оженил но все още има много да последния влак.

Между другото какво стана с форумната ти любов , или и там е греда работата и поредното разочарование но това не ти пречи да ръсиш съвети за монахини.

Ха ха ха ще падна от смях. Чичовци по на 40г. е липсват ми няколко ако трябва да сме точни но това не ми пречи да излизам с 18-20 годишни щото Вие жените като станета на 25 и мязате на лелки . А стара жена и стара кола ...

Имам дъщеря на 9 месеца ама не си следила форума и е заприходена на майка и че да може баща и да си живее живота които всъщност незнае как да го живее и си губи времето с такива дето трябва да ги чувствам като дъщери вместо да се задръстя с някоя лелка и да си седна на д-то. Каквито всъщност са твоите представи за мъж. Е съжалявам не влизам в тая графа мъже. А тия дето влизат в тая графа влизат от страх да не изтърват сигурното . Аз не съм рекъл не съм се оженил но все още има много да последния влак.

Между другото какво стана с форумната ти любов , или и там е греда работата и поредното разочарование но това не ти пречи да ръсиш съвети за монахини.

Както винаги си готин, само че не отчиташ факта че има и такива на по 15 г. с вид на лелки! И обратното...съжелявам, че не влизам нито чета за личния ти живот който не ме вълнува особенно...но това е друга тема! А личния ми живот, затова се нарича личен защото си остава само за мен и касае само мен. Да, за едно си прав какво ли ми трябваше да влизам и давам мнения на 7-мо класници, на приблизителна възраст -на така наречени жени с които излизаш! Не ме вулнува, в коя графа мъже влизаш ти или някой друг! Е, да пак пропускаш че съдбата те е дарила,но и наказала с дъщеря която недай си боже има съдба на сама и подхвърляна от тоя или оня буклук, или може би искаш такава дъщеря като теб?! Надали ще е...А да жива и здрава да е дъщеря ти и дано да е късметлийка в тоя живот, че трудни времена настанаха, хора почти не останаха...както и да е, че стана прекалено лична темата вече...Чудя се какви съвети ръсиш ти, ако аз ръся за монахини?! А и момичето е само на 13г. май?! Има още време докато стане на 18г. Така, че съвети за монахини не давам, а ти явно пишеш без да си прочел и един ред от написаното от мен! Но и това не ме касае, проблема си е твой и ограниченото мислене също!

^^ANGELSING^^

Много тактично заобиколи въпроса ми а всъщност в неговия отговор щеше да е моята правота а именно че съветите ти не са най подходящи защото ако съдим по теб още търсиш и не се знае до кога ще е този процес и в един момент си изтървала и последния влак. Тука не става дума че не може да намери мъж с които да усъмнеш а говорим да задържиш стоиностен мъж до себе си . А именно млад , здрав , краси и богат. А аз това упражнение мога да го направя когато си искам стига да не е заможна бъдещата ми половинка защото ще е малко по сложно или доста по сложно. А и на мен богата жена не ми трябва не съм материалист. Та не знам личния ти живот колко е личен ама чак теми си пускахте специално да го обсъждате и да държите форума в течение , всичко цветно и със снимки. На това ли казваш личния ми живот добре че няма нов кандидат мазохист че няма да е по различно от предния път. Не може в разочерованията си от всички приключили връзки да търсиш вината само в мъжете . Явно нещо пътя по които вървиш и даваш съвети не е идеалния и ако се чувстваш успяла тогава даваи съвети но ме съмнява.

^^ANGELSING^^

Много тактично заобиколи въпроса ми а всъщност ....

....а говорим да задържиш стоиностен мъж до себе си . А именно млад , здрав , краси и богат.

Явно нещо пътя по които вървиш и даваш съвети не е идеалния и ако се чувстваш успяла тогава даваи съвети но ме съмнява.

Да. В частност моя критерии винаги е бил един: умен!

А съмненията запази за себе си...

ПП. Идеални неща няма, както няма идеални хора! Нали така?! А и всички сме смъртни, не сме вечни...

И сме на тая земя, за да се учим и пак ненаучени умираме!

И да, твоите критерии не е задължително да са критерии за другите, а и всичко е относително!Въпрос на гледна точка е целия живот...Всеки пише каквото иска или не иска да му се случва или пък му се случва в живота...Пак казвам живота е шарен, нека е цветно иначе е скука!

Не знаех за темите и цветните снимки. Хм. И откъде да знам, като за две години съм влизал в тоя форум няколко пъти, за да коментирам автомобили и компоти.Izabel1, мислех че става въпрос за друг човек, но ти ме светна, че наближаваш 40. Чудя се само, след като имаш наследник, какво правиш в тоя форум. Естествено, не се чудя само на теб. Само едно ще кажа по темата. Мъжете остават деца цял живот.

Мъжете не разбират от намеци, ... :idea:

Имам чувството, че слушам себе си. Не мога да повярвам. Животът наистина е сложен. Къде остана проклетата моногамност...

Имам чувството, че слушам себе си. Не мога да повярвам. Животът наистина е сложен. Къде остана проклетата моногамност...

http://74.125.77.132/search?q=cache:Vs-0DJ9X75wJ:www.az-jenata.com/index.php%3Fpage%3Darticle%26aid%3D9553+%D0%9C%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5+%D0%BD%D0%B5+%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82+%D0%BE%D1%82+%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%86%D0%B8&cd=2&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&client=opera

Ами извинявам се тогава на хората, които съм засегнал с думите си най-вече вас. Просто се опитах да внеса малко по-весело настроение и да не го вземате толкова насериозно. Но явно има хора........:down:

Ей, колко съм проспал за една нощ. Съгласен съм с колежката ^^ANGELSING^^ - няма как, наистина от намеци никой мъж не разбира, но тя го е попитала директно и той е казал "НЕ", подиграва се с чувствата. Йорданов, защо мислиш че като имаш гадже или жена до теб си направил нещо страхотно, че ще си щастлив. В живота е по-сложно. Ако искаш украшение, което да утива с колата, ще се намери добре сложена блондинка, която ще е с теб за товйте пачки от зелените стотачки, но нищо повече. :wub: Защо да се мята на първия срещнат, не казвам да чака докато удари 40, ама прибързаното нещо никога не е добро. Има избор, има време, по-добре засега да поработи върху усъвършенстването си и когато е готова към връзки, тогава да скача в тях. :biggrin:

Хора... момичето е 8ми клас! Какви поли, кви пет лева?! За проблемът ти... аз пък съм оптимистка. Има голяма възможност да те харесва. Момчетата лъжат. Всъщност всички лъжем. И все пак има три варианта: 1, харесва те(като момиче, като човек...), но не е сигурен, че ти го харесваш за това е леко резервиран. 2, иска да сте приятели... пак те харесва, но не по начина, по който ти искаш (това е много кофти ситуация - кара те да си мислиш че те харесва, флиртува и всякви подобни, но се оказва, че просто си му симпатична като приятелка). 3, не те харесва, вижда че ти го харесваш и или се чувства поласкан и за това си мисли, че те харесва (леко сложно е тва, ама такава е човешката психика... xd ) или е идиот като много от момчетата и за това се бъзика с теб, използва те и после с приятелчетата се подиграват. Силно се надявам да е първото... Но ако не е, най-вероятно е второто. Може би го казвам, защото ми е много познат този "сценарий", но принципно предполагам че зависи от характера на момчето. Въпреки че в повечето отношения момчетата са еднакви. Ако не се получи, просто знай, че ще откриеш някой още по-страхотен, който ще мисли теб за още по-страхотно и ще си бъдете щастливи заедно. ;]] Е, не знам колко са ти силни чувствата и ми е ясно, че никой не може да ти каже "Недей да бъдеш тъжна" и ти щрак и да не си вече тъжна. Или пък "Не го харесвай" и ти изведнъж да спреш... =] Питаш как го показват? Ами... няма точни правила. Може някое момче да се прави, че те харесва, а да не те харесва, може да се прави, че не те харесва, а да те харесва. Колкото и изтъркано да звучи, може да разбереш по погледа. И нямам впредвид просто да гледа в твоята посока с празен поглед... Твърде е сложно и понякога ми е трудно да разбера хората, които търсят решения на проблемите си във форумите. Не е нещо лошо, изобщо, но няма как да помогнем за конкретна ситуация без да познаваме хората. И дори ситуацията да не е конкретна, хората са различни и не могат да се слагат под общ знаменател. ;] Както и да е, пожелавам ти успех и то не конкретно с това момче, а успех попринцип. Да намериш твоя принц на бял кон и без да го търсиш. :cool::D

Йо, ти се появи. Много дълго писание. Уморих се да го чета. Сега по същество, в случай от цялото описание виждам че е вариант 3. Така че по-добре бегай от него, не ти трябва да се занимаваш с такива келеши, само ще съжаляваш. Така че наслука, за всеки влак си има пътници, колкото и изтъркано да звучи. :cool: Инак само гавра за твоя сметка ще става.

Ей, колко съм проспал за една нощ. Съгласен съм с колежката ^^ANGELSING^^ - няма как, наистина от намеци никой мъж не разбира, но тя го е попитала директно и той е казал "НЕ", подиграва се с чувствата. Йорданов, защо мислиш че като имаш гадже или жена до теб си направил нещо страхотно, че ще си щастлив. В живота е по-сложно. Ако искаш украшение, което да утива с колата, ще се намери добре сложена блондинка, която ще е с теб за товйте пачки от зелените стотачки, но нищо повече. :) Защо да се мята на първия срещнат, не казвам да чака докато удари 40, ама прибързаното нещо никога не е добро. Има избор, има време, по-добре засега да поработи върху усъвършенстването си и когато е готова към връзки, тогава да скача в тях. :whist:

Ех, колко хубав отговор и точен! Много ми хареса, защото е точно така! А пич с кола не значи задължително пари в джоба...Колкото по-лъскава кола, толкова по-кух собственика в нея! А един човек залага ли само на външното, като: кола, дрехи със сигурност няма пари в джоба, а и да има няма да са честно спечелени! Мъжете от много неща не разбират-в частност жени, затова на първата която се залепи за тях....и после си скубят косата, ама полза никаква! Та не всичко е външност или показност, или толкова просто колкото изглежда на пръв поглед! За колата си напълно прав МRDari, а и за целия пост. Но всеки си има свое виждане за нещата и си живее според него.

Хора... момичето е 8ми клас! Какви поли, кви пет лева?!

За проблемът ти... аз пък съм оптимистка. Има голяма възможност да те харесва. Момчетата лъжат. Всъщност всички лъжем.

И все пак има три варианта: 1, харесва те(като момиче, като човек...), но не е сигурен, че ти го харесваш за това е леко резервиран. 2, иска да сте приятели... пак те харесва, но не по начина, по който ти искаш (това е много кофти ситуация - кара те да си мислиш че те харесва, флиртува и всякви подобни, но се оказва, че просто си му симпатична като приятелка). 3, не те харесва, вижда че ти го харесваш и или се чувства поласкан и за това си мисли, че те харесва (леко сложно е тва, ама такава е човешката психика... xd ) или е идиот като много от момчетата и за това се бъзика с теб, използва те и после с приятелчетата се подиграват.

Силно се надявам да е първото...

Но ако не е, най-вероятно е второто. Може би го казвам, защото ми е много познат този "сценарий", но принципно предполагам че зависи от характера на момчето. Въпреки че в повечето отношения момчетата са еднакви.

Ако не се получи, просто знай, че ще откриеш някой още по-страхотен, който ще мисли теб за още по-страхотно и ще си бъдете щастливи заедно. ;]] Е, не знам колко са ти силни чувствата и ми е ясно, че никой не може да ти каже "Недей да бъдеш тъжна" и ти щрак и да не си вече тъжна. Или пък "Не го харесвай" и ти изведнъж да спреш... =]

Питаш как го показват? Ами... няма точни правила. Може някое момче да се прави, че те харесва, а да не те харесва, може да се прави, че не те харесва, а да те харесва. Колкото и изтъркано да звучи, може да разбереш по погледа. И нямам впредвид просто да гледа в твоята посока с празен поглед... Твърде е сложно и понякога ми е трудно да разбера хората, които търсят решения на проблемите си във форумите. Не е нещо лошо, изобщо, но няма как да помогнем за конкретна ситуация без да познаваме хората. И дори ситуацията да не е конкретна, хората са различни и не могат да се слагат под общ знаменател. ;]

Както и да е, пожелавам ти успех и то не конкретно с това момче, а успех попринцип. Да намериш твоя принц на бял кон и без да го търсиш. :):D

Защо ли и аз писах същото, но някак си явно не ме бива в писането затова не бе отбелязано мнението ми...не че е важно, важно е че всеки си шета на това, което му е в главата. А очите на човека говорят повече от думите му, както казах и в предишни постове по темата тук!

Аз лично пожелавам успех в живота, реалния...а не този, който си рисуваме в главата.

Има случаи в които точно заради така наречена любов, хората си провалят бъдещето и живота, зарязват учене в средно или висше, стигат до нулата емоционално и иначе и то заради човек, който после осъзнават че не е бил подходящ за тях! Но вече е късно, затова когато има възможност човек наблюдава другия, стреми се да го опознае като има повече време с тоя човек, но не насаме а сред други хора по възможност! Колкото по-добре познаваш някой, толкова по-вероятно е да не сгрешиш в преценката си за него. А това си е важно, не е за подценяване. Е, да то пак зависи, кой какво търси! Ако ще е кратка авантюра гледаш външния вид на обекта, а ако е за нещо продължително и смислено след това(зависи кой какво търси, ако е за цял живот наблюдаваш човека, ако не просто търсиш привличане-външен вид), се гледа какъв е човека, а за да знаеш какъв е ти трябва да го опознаеш, а затова е нужно време!

Само за пола трябва да те поправя, ама карай. :) Ще го приема за комплимент. :P

Да, комплимент е -за мисленето ти! И извинявай, коригирах го. Благодаря за поправката и се радвам, че някой мисли като теб. :whist:

Ех, колко хубав отговор и точен! Много ми хареса, защото е точно така! А пич с кола не значи задължително пари в джоба...Колкото по-лъскава кола, толкова по-кух собственика в нея! А един човек залага ли само на външното, като: кола, дрехи със сигурност няма пари в джоба, а и да има няма да са честно спечелени! Мъжете от много неща не разбират-в частност жени, затова на първата която се залепи за тях....и после си скубят косата, ама полза никаква! Та не всичко е външност или показност, или толкова просто колкото изглежда на пръв поглед! За колата си напълно прав МRDari, а и за целия пост. Но всеки си има свое виждане за нещата и си живее според него.

Права си. Аз затова и мия моята рядко. Един път преди зимата и един път след зимата. Ех... Благодаря за линка. Доста точно описва нещата. Но като се замисли човек, във всяко чуждо мнение, може да намери нещо от себе си. Точно затова има хиляди, а може би дори и милиони книги с размисли на тема - психология и философия, които се възприемат доста добре от стадото. Де да беше толкова просто всичко, колкото в една такава книжка...

Редактирано от ImpossibleMan (преглед на промените)

Де да беше толкова просто всичко, колкото в една такава книжка...

Да, както и по-горе писах: де да беше толкова просто и едностранчиво всичко в тоя живот, ама не е! Но, пък всеки си живее живота както си е решил. И никой не може да е съдник на другия, може само да покаже пътя, посоката или поне това през което е минал...искайки други да не повтарят грешката му...

Ако човек не е дал нещо на тая земя, все едно не живял! Едни дават съвети, други не дават съвети на децата си защото нямат време за тях или просто не им се занимава, а други пък нямат деца...затова някой хора наричат живота, съдба мислейки че така всичко изглежда простичко и решимо, ако приемем или се примирим че става каквото трябва да стане, а това е неизбежната ни съдба-която е начертана и няма как да я променим! Не знам дали е така, прекалено млада съм да давам такива мнения, но знам че понякога наистина нямаме избор и трябва да реагираме не като победени, а като победители дори и да сме паднали за сетен път-длъжни сме да се изправим и да вървим отново, колкото и да боли от предишните падания! Понякога оставаме без мечти заради хората, които волно или неволно ни събарят, точно тогава умираме а с умирането ни, свършват и мечтите ни...а надеждата вече я няма! Лошо е когато имаш шанс, а го пропуснеш, но още по-лошо е да нараняваш хората които са те обичали поради неспособността си да даваш без да чакаш нещо в замяна...

И да нищо не е като по книгите, чела съм достатъчно повечето тийнове нито могат да пишат, нито четат! Но може би са по-наясно как да се борят с реалния живот, е да като в една тема: решават проблемите с бой...и т.н. случаи колкото искаш по новините и не само! Понякога обаче има полза и от книгите, поне според мен...но влизам в друга тема така, че стига толкова за сега.

• 2 месеца по-късно...

И аз идвамм с проблемм даноо той да има разрешение... от няколко месеца вече харесвамм едно момче.Даже мисля че съм влюбена..Незнам как стана не сме виждали много пътии,но времето което прекарахмее .. явно е било от значение..след като се видяхме първият път всичко мина добре прекавах ме си супер..мислех,че найстина може да излезе нещо.Очаквах че ще ми пише по skype да се разберем пак да излеземм..ноо НЕ.. той сякаш забравии всичкоо .. мислех,че поне малко ме е харесал..мина време пак се видяхме усетих че ме гледа ... че иска да ми каже нещо,но това явно е било плод на въображението мии .. всички мой приятели а й неговии си мислеха че комуникирамее.. аз понеже съм малко инат не искам да му пиша първа да не си помисли,че нещо му се натискамм..Е кажете ми след всичко това има ли някаква малка надежда поне малко да ме харесва..

И аз идвамм с проблемм даноо той да има разрешение... от няколко месеца вече харесвамм едно момче.Даже мисля че съм влюбена..Незнам как стана не сме виждали много пътии,но времето което прекарахмее .. явно е било от значение..след като се видяхме първият път всичко мина добре прекавах ме си супер..мислех,че найстина може да излезе нещо.Очаквах че ще ми пише по skype да се разберем пак да излеземм..ноо НЕ.. той сякаш забравии всичкоо .. мислех,че поне малко ме е харесал..мина време пак се видяхме усетих че ме гледа ... че иска да ми каже нещо,но това явно е било плод на въображението мии .. всички мой приятели а й неговии си мислеха че комуникирамее.. аз понеже съм малко инат не искам да му пиша първа да не си помисли,че нещо му се натискамм..Е кажете ми след всичко това има ли някаква малка надежда поне малко да ме харесва..

Не знам на колко години е това момче, но понякога и те са нерешителни, неуверени в себе си и се страхуват от отхвърляне. Няма нищо лошо в това да направиш първата крачка. Но да я направиш така, че да не пресичаш границата като се превърнеш в обсебваща и досадна. Много по-добре е с време да разбереш има ли шанс нещо да се случи между вас или да загубиш седмици и месеци в очакване. Поинтересувай се какво харесва, намери някоя тема за разговор която ще го впечатли, разкажи нещо смешно, бъди забавна. Важното е да му привлечеш вниманието и да му покажеш, че го харесваш.

По-смело и късмет.

Аз в такива моменти действам по много прост начин. Отивам при момичето, говорим си малко време (5-10 минути) и задължително трябва да кажа нещо смешно (това е много важен момент) и след това я каня на кафе (аз лично предпочитам разходка в парк, а не кафе). Понеже вече толкова пъти са ме рязали, че вече не ми прави впечатление, когато ми откажат :) . Да, първите пъти е гадно и после ти идват разни мисли, че нещо не ти е наред, но те изобщо не са в правилната посока. Всичко си ти е наред, просто човека срещу теб е преценил, че не иска да задълбочава нещата между вас. Това е част от живота, ти просто сега правиш първите стъпки в него :whist:. Ще му влезеш в ритъма рано или късно. А и между другото с всички тези преписвания и домашни, внимавай да не се окаже, че те използва, защото накрая наистина ще ти бъде много гадно.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Ами на 16 години е момчето.Незнам не ми се стори срамежлив ..Незнам аз малко се срамувам да направя първата крачка..страх ме е какво ще си помисли за мен ... Незнам какво да му кажа не се познаваме много добре...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.