Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на плейър

Featured Replies

Здравейте,

Въпросът ми по всяко вероятност е с очебиен отговор, но за мен явно все още не е. Искам да си купя мп3 плейър, но нямам представа от тях. По името му съдя, че с него се слушат мп3-ки, но в днешно време вече се срещат мп4 и мп5. Възможно ли е с него да слушам и тях или е невъзможно. Днес ходих в един магазин и ми предложиша Теак i 4GB. Не знам дали да си го купвам.

МP3 Player - МР3 музика

MP4 Player - MP3, MP4

Вече зависи от модела и марката. Тогава може да има повече опциики и формати които чете. Само немога да разбера зак'фо ти е да слушаш видеоклип :)

• Автор

Благодаря Дани, беше повече от изчерпателен. Разбрах същността. Днес в един магазин ми предолжиха един мп4 и затова питах за да знам дали с него могат да се слушат мп3 (затова писах, че е очебиен отговора ама ....). Прав си, по целесъобразно е да си купя само мп3, от финансова и практична гледна точка.

ПП Считам темата за приключена.

MP4 е видеоформат, т.е. можеш да гледаш клипчета. Сещай се, че МР4 плеър е по-скъп от обикновен МР3 плеър...

Няма да ти предложа конкретен модел, но ще ти дам някои важни според мен насоки, върху които да помислиш...

1. Батерията. Избягвай вградените батерии. Прецака ли се батерията трудно се намират точно такива за смяна. Аз съм с обикновени ААА 1,5волта презареждащи батеийки. Зареждам, слагам на МР3-ката, слушам музика...

2. МР3 а не МР4. Обикновените МР4 плеъри (евтините) са с малки калпави екранчета. Прецака ли се екрана - замина плеъра... Оставаш само с МР3... А и огромните им 1" дисплеи със страхотната 150х150 резолюция ще доставят супермизерно удоволсвие от гледане на клипчето...

3. Без софтуери. Избягвай плеърите, които изискват софтуер за качване на музика... Много често точно този софтуере в основата на много грешки и неприятности, свързани с плеъра...

Ако държиш на видеоклиповете - тогава просто гледайекрана да е по-голям и с по-висока резолюция.

Аз да добавя да се оглеждаш за маркова стока - iriver, Creative, Sony, Sandisk, Cowon, Samsung. Всички изброени ги има на нашия пазар и с по-бюджетни модели. Иначе подкрепям това, дето сайко каза преди мен.

• 2 седмици по-късно...

Ipod :) всичко друго е само за да отбиеш номера :P Ipod-а ще ти предложи най-качественият звук ;) по-добро от това на пазара няма :P единствено някой модели на Sony се доближават до качеството.

Ipod ;) всичко друго е само за да отбиеш номера :P Ipod-а ще ти предложи най-качественият звук :lol6: по-добро от това на пазара няма :lol6: единствено някой модели на Sony се доближават до качеството.

Apple се продават заради маркетинг, дизайн, заради самата марка, но не и заради звук. Потърси това-онова за Cowon и ще разбереш, че не си съвсем прав.

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Реших да купя плейър за абитуриентството на сестра ми. Моля да ми препоръчате някакъв модел до 150лв., защото от техника изобщо не разбирам. Тя е фен на Sony i Samsung.

Благодаря :angry:

Редактирано от ani_87 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.