Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GeSWall-въпроси, мнения и настройки

Featured Replies

Другия Virut пробва ли го ? Изчисти ли регистрите с GesWall

Не съм чистил нищо,на вирута му бяха одрязани правата както се вижда от лога,другия ще го пробвам и него след малко :wors:

• Отговори 141
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не съм чистил нищо,на вирута му бяха одрязани правата както се вижда от лога,другия ще го пробвам и него след малко :)

Орязани права ли досега с втория Virut 2 заразени ексета :wors:

Не правете експерименти на реална машина :cool:

Орязани права ли досега с втория Virut 2 заразени ексета :top secret2:

Не правете експерименти на реална машина ;)

Дай шотове и лог,а остави риска за моя сметка на реална машина,където е истината!

На реална машина без проблем и с 2рия вирут.

И как терминира cmd.exe че не ми е ясно зщото уина не дава -аз видях с очите си как се дъни програмата :speak:

Имам и логове от Kaspersky с заразени ексета :biggrin:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И как терминира cmd.exe че не ми е ясно зщото уина не дава -аз видях с очите си как се дъни програмата :down:

Имам и логове от Kaspersky с заразени ексета :lol6:

Точно с едно кликане!Затова ти намекнах,че винаги има разлика между реална машина и виртуалка.

Редактирано от mr_smith (преглед на промените)

Точно с едно кликане!Затова ти намекнах,че винаги има разлика между реална машина и виртуалка.

И аз ти говоря че всичко се случи на моята реална машина и имам заразени файлове и в диск D -GesWall не може да се справи с Virut -това е

И аз ти говоря че всичко се случи на моята реална машина и имам заразени файлове и в диск D -GesWall не може да се справи с Virut -това е

Дай лога на GeSWall да видим къде е проблема,покажи scree shot с настройките на програмата.

Дай лога на GeSWall да видим къде е проблема,покажи scree shot с настройките на програмата.

Eто ти шот от Kaspersky -как е засякъл заразено ексе http://img704.imageshack.us/img704/4127/screenshot1rx.jpg

И забележи реална е машината

Стартирах го като изолиран и проби защитата :down:

Затри ми сумати програми -кво ми правят ревюта на виртуалки :lol6:

Какви са резултатите за този Virut при Вирустотал? Някой от Вас защо не ги покаже?

Какви са резултатите за този Virut при Вирустотал? Някой от Вас защо не ги покаже?

Ето ти hxxp://www.2shared.com/file/12355618/60285bef/windows_xp_professional_sp3.html

А ти защо не го свалиш и провериш?:lol6:

Ето ги резултатите:

http://www.virustotal.com/analisis/4f359b728b4d77757efdf9d71df41f72a1be3546f185876fce9e9b21724394e7-1269952924

Eто ти шот от Kaspersky -как е засякъл заразено ексе http://img704.imageshack.us/img704/4127/screenshot1rx.jpg

И забележи реална е машината

Стартирах го като изолиран и проби защитата :lol6:

Добре,но защо не копна лога на geswall,интересно ми е да видя какво е станало,също така,по това което виждам заразен е инсталациония на jet playera,погледни моя и ще видиш какво се опитва да изпълни virut,не ми пречи след малко да инсталирам и windows7 и да видим дали проблема е в някаква липса на съвместимост,макар,че от верия 2.8 нагоре не би трябвало да има такава.

Добре,но защо не копна лога на geswall,интересно ми е да видя какво е станало,също така,по това което виждам заразен е инсталациония на jet playera,погледни моя и ще видиш какво се опитва да изпълни virut,не ми пречи след малко да инсталирам и windows7 и да видим дали проблема е в някаква липса на съвместимост,макар,че от верия 2.8 нагоре не би трябвало да има такава.

И не само lightscreen.exe и още други но тях ги махнах с Hitman

Сега ще пробвам и DefenseWall

И не само lightscreen.exe и още други но тях ги махнах с Hitman

Сега ще пробвам и DefenseWall

Xexe,май мислим еднакво днеска,преди малко се заех с това,сега тече скам на мбам :lol6:

А ти защо не го свалиш и провериш?:lol6:

Ето ги резултатите:

http://www.virustotal.com/analisis/4f359b728b4d77757efdf9d71df41f72a1be3546f185876fce9e9b21724394e7-1269952924

За да не го търся и аз, а и очаквах нещо подобно. Това Virut ли е - само AVG го считат за такъв.Добрите програми не би трябвало да имат затруднения. Дали не сменят кода ?

За да не го търся и аз, а и очаквах нещо подобно. Това Virut ли е - само AVG го считат за такъв.Добрите програми не би трябвало да имат затруднения. Дали не сменят кода ?

Съдейки по това, което казва lordergf., явно е Virut.:lol6:

Сами преценате какво е,това нещо разказа играта на DefenseWall 2.56,ще постна снимки в подходящата тема. :)

post-238841-1269954172,86_thumb.jpg

Явно трябва да пусна тема как Acronis се справя с всичко :)

Сами преценате какво е,това нещо разказа играта на DefenseWall 2.56,ще постна снимки в подходящата тема. :clap:

Дай ги де :yanim:

Сами преценате какво е,това нещо разказа играта на DefenseWall 2.56,ще постна снимки в подходящата тема. :)

Е как им разказва играта на тия програми, чак не ми се вярва, нещо.CIS 4 си поигра с него и накрая го затри.Антивирусният модул, както и SB са изключени.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

На първите три запитвания отговорих с ''allow'' и на четвъртото, логично започнах да блокирам по-нататъшни заявки.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Е как им разказва играта на тия програми, чак не ми се вярва, нещо.CIS 4 си поигра с него и накрая го затри.Антивирусният модул, както и SB са изключени.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

На първите три запитвания отговорих с ''allow'' и на четвъртото, логично започнах да блокирам по-нататъшни заявки.

На DW не разказва нищо :)

Тоест?Не те разбрах, сериозно.

DefenseWall е непробиваема за разлика от GesWall :ph34r:

Блокирва го

Няма эараза

DefenseWall е непробиваема за разлика от GesWall :ph34r:

Блокирва го

Няма эараза

GesWall има безплатна версия това е плюса,а при мен не допусна да се изпълни зловредния код,което я прави мой фаворит.

То я изяде с парцалите как да дам логове :cool: И стартирах файла като недоверен къде ли ми е грешката :cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.