Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GeSWall-въпроси, мнения и настройки

Featured Replies

GSW се провали http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Тъкмо да качавам клипа и компа откачи. Хубаво, че имам CTM. Не опитвайте това в къщи. :D:whist:

@URIEL пробвай DW на тези файлове които са в техтовия документ Dangerous Files. Бях дал линк. :biggrin:

• Отговори 141
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

GSW се провали http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Тъкмо да качавам клипа и компа откачи. Хубаво, че имам CTM. Не опитвайте това в къщи. :D:whist:

@URIEL пробвай DW на тези файлове които са в техтовия документ Dangerous Files. Бях дал линк. :biggrin:

Когато ти говоря ти не слушаш ще я пробвам естествено :)

Когато ти говоря ти не слушаш ще я пробвам естествено :whist:

Давай,ти си човека чакаме клипа тази вечер в Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на антивирусни програми-част2 как DW опазва непокътната OS ! И ако ме убедиш я слагам на момента на реална машина,освен Kaspersky WKS и by Comodo на други довериe нямам и от части на Avast! IS! :D

Давай,ти си човека чакаме клипа тази вечер в Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на антивирусни програми-част2 как DW опазва непокътната OS ! И ако ме убедиш я слагам на момента на реална машина,освен Kaspersky WKS и by Comodo на други довериe нямам и от части на Avast! IS! :whist:

Готов си но няма да стане веднага -сега се заемам но искам ако DW се справи повече да не съм чул че има друг защитен софтуер! :D

Готов си но няма да стане веднага -сега се заемам но искам ако DW се справи повече да не съм чул че има друг защитен софтуер! :P

Ама да не хитруваш :)

И ще те помоля като направиш клипа да го качиш в Youtube или doxbg.

Мерси. :rolleyes:

Готов си но няма да стане веднага -сега се заемам но искам ако DW се справи повече да не съм чул че има друг защитен софтуер! :)

Ти си коректен и знам че ще дадеш реални резултати и ако DW се издъни,обещавам ти че ще помогна да завреш лиценза който купи от Иля там дето слънце не го огрява! :rolleyes:

И все пак имай едно на ум, двете програми имат аналогичен принцип на работа,така че имиджа да ти е под ръка!

Ти си коректен и знам че ще дадеш реални резултати и ако DW се издъни,обещавам ти че ще помогна да завреш лиценза който купи от Иля там дето слънце не го огрява! :rolleyes:

И все пак имай едно на ум, двете програми имат аналогичен принцип на работа,така че имиджа да ти е под ръка!

Когато GesWall се издъни принсталирах наново и загубих 500gb и ако сега стане така аз ще сложа по -голямата час на лиценза в но Иля...

GSW се провали http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Тъкмо да качавам клипа и компа откачи. Хубаво, че имам CTM. Не опитвайте това в къщи. :whist::wors:

Сега аз ще тествам GeSWall ,малко по-късно ще дам резултат в съответната тема!

Сега аз ще тествам GeSWall ,малко по-късно ще дам резултат в съответната тема!

Теста е готов,безплатната GeSWall издържа теста :eek:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145992&pid=1787322&st=1200&#entry1787322

• 3 месеца по-късно...

Released soon!

Извинявам се ето по точно инфо

12/07/10

Posted by Andrey

The update fixes number of issues with Internet Explorer, Firefox and Chrome browsers and integrates extended license for GeSWall Freeware.

64-bit version GeSWall is on the way and will be released for beta-testing soon. If you would like to participate in the beta-testing please send a message to our technical support.

Е, супер, че са фикснали това за Explorer, Firefox and Chrome.

Още сега ще я тествам. :)

Това дали важи за безплатната?

Я виж с Mozilla как са нещата,понеже при мен имаше проблем с plugin - container-a не можеше да го стартира в безопасна среда и бразузъра забиваше!

Я виж с Mozilla как са нещата,понеже при мен имаше проблем с plugin - container-a не можеше да го стартира в безопасна среда и бразузъра забиваше!

За 10 минути нито 1 път не заби Мозилата. (поне при мене)

И на 7 няма проблем ... И Мозила работи нормално Имаш избор дали да стартираш контейнера като доверено или не :doh: Фикснали са проблема !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Извинявам се ето по точно инфо

12/07/10

Posted by Andrey

The update fixes number of issues with Internet Explorer, Firefox and Chrome browsers and integrates extended license for GeSWall Freeware.

64-bit version GeSWall is on the way and will be released for beta-testing soon. If you would like to participate in the beta-testing please send a message to our technical support.

Е, soon, soon, колко да е soon?Пратил съм молба за бета тестване преди няколко месеца.Тогава ми отговориха същото:SOON.Казаха, че ме слагат в списък и ще ми пратят мейл, когато излезе бетата.Още чакам...

Хм,добре се държи в комбинация с Avast!,само че защо ми изтри паролите( когато го пусна да сканира за недоверени) и ги изтрих в последствие,темата и една добавка я върна в начална настройка,абе изобщо целия браузър го върна в състояние все едно сега съм го инсталирал? Предната версия,когато я пусна да сканира за недоверени,не се ровеше толкова дълбоко в браузъра,триех каквото открие наред без да имам подобни проблеми!

• 4 седмици по-късно...

Хм,добре се държи в комбинация с Avast!,само че защо ми изтри паролите( когато го пусна да сканира а несигурни),темата и една добавка я върна в начална настройка,абе изобщо целия браузър го върна в състояние все едно сега съм го инсталирал?

Предната версия,когато я пусна да сканира за недоверени,не се ровеше толкова дълбоко в браузъра,триех каквото открие наред без да имам подобни проблеми!

На мен при теста също ми изтри всичко от Опера и също се получи че все едно сега съм я инсталирал-потвърждавам :)

На мен при теста също ми изтри всичко от Опера и също се получи че все едно сега съм я инсталирал-потвърждавам :)

Да им пишем,понеже за мен това си е доста кофти и абсолютно излишно,какво мислиш?

Защото без тази опция нищо не струва програмата ,а се ползва почти постоянно особено за тестове!

A иначе програмчето си е трепач и много си го тача!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.