Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GeSWall-въпроси, мнения и настройки

Featured Replies

Да им пишем,понеже за мен това си е доста кофти и абсолютно излишно,какво мислиш?

Защото без тази опция нищо не струва програмата ,а се ползва почти постоянно особено за тестове!

A иначе програмчето си е трепач и много си го тача!

Ще взема да направя видео и ще им пиша директно на съпорта защото форума им е празен ...

Тъкмо ще им пиша за другия им проблем :)

• Отговори 141
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

За какъв друг проблем?

Ми относно Вирут и двата пъти ме издъни -та ще им подхвърля и този въпрос ...

Защото за този проблем четох преди да го изпитам и други са имали проблеми :cheers:

Тука отдолу има подобен коментар на моя http://remove-malware.com/antimalware/anti-malware-reviews/geswall-28-prevention-review/

Е, вие ме стреснахте направо. Добре че не стартирах да сканира за недоверени файлове, че и аз и жена ми имаме много важни за нас (и за работата ни отметки в браузърите - Chrome и Opera) и отдавна не съм им правил експорт. Направо щеше да ми се стъжни. Това, което на мен не ми допада е, че има проблем с UAC и да кажем, че ще преглътнем промпт-а при стартиране на конзолата, но лошото е и че когато искаш с десен бутон да смениш статуса на даден файл от недоверен на доверен иска да изключиш UAC, защото процеса иска elevated privileges. Това е потвърдено и от хора от форума на Wilders. Има вариант да се промени статуса през конзолата, обаче на мен не ми излизат там свалените файлове, които са недоверени, а след това, което споменахте за сканирането нямам желание да го стартирам. Другото е, че в комбинация с Аваст взе дами бави нета (не беше така при Аваст + Sandboxie).

Тука отдолу има подобен коментар на моя http://remove-malware.com/antimalware/anti-malware-reviews/geswall-28-prevention-review/

Ако направиш нещо по въпроса и оправят скоро тия проблеми,идвам в Плевен 100% guarantee :cheers:

Лека!

Е, вие ме стреснахте направо. Добре че не стартирах да сканира за недоверени файлове, че и аз и жена ми имаме много важни за нас (и за работата ни отметки в браузърите - Chrome и Opera) и отдавна не съм им правил експорт. Направо щеше да ми се стъжни. Това, което на мен не ми допада е, че има проблем с UAC и да кажем, че ще преглътнем промпт-а при стартиране на конзолата, но лошото е и че когато искаш с десен бутон да смениш статуса на даден файл от недоверен на доверен иска да изключиш UAC, защото процеса иска elevated privileges. Това е потвърдено и от хора от форума на Wilders. Има вариант да се промени статуса през конзолата, обаче на мен не ми излизат там свалените файлове, които са недоверени, а след това, което споменахте за сканирането нямам желание да го стартирам. Другото е, че в комбинация с Аваст взе дами бави нета (не беше така при Аваст + Sandboxie).

Не е лошо да имаш тази програмка тогава http://download.cnet.com/FavBackup/3000-2242_4-10946542.html

.... че в комбинация с Аваст взе дами бави нета (не беше така при Аваст + Sandboxie).

Аз нямам оплаквания !

Ако направиш нещо по въпроса и оправят скоро тия проблеми,идвам в Плевен 100% guarantee :cheers:

Лека!

Ще им пиша със сигурност и като ми отговорят ще пиша тук ...

Добре си дошъл ...

Лека !

Направих клипчето и след като се конвертира им пиша ама моментално !

Ще го пусна и тук след малко :lol6:

Ето клипа http://dox.bg/files/dw?a=fc4a96df33

Ето че им и писах вече

Публикувано изображение

Остава само да чакам отговор :lol6:

Лесно мога да направя да третира тези файлове като trusted ама ако има някоя гад измежду тях, а и нали идеята е да е изолиран браузъра от системата ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Няма ли още отговор? :speak:

Няма още явно хората не си дават много зор :)

Като има нещо ще пиша ,а ако не получа отговор пак ще им пиша докато ми отговорят !

Понеже мина вече седмица и нямам отговор им писах пак и който иска да оправят този проблем да им пише и той ... http://www.gentlesecurity.com/support.html Аз не я ползвам така или иначе ...

Още ли няма отговор?

Не , няма още ,а съм им писал вече два пъти !

Не , няма още ,а съм им писал вече два пъти !

Добре де,т'ва е доста кофти което се получава при нея с браузъра,що така не взимат мерки?!

Аз пробвах един вариант но пак същата работа!

Още когато я инсталирам пуснам да сканира за недоверени и каквото откри го сложих да го игнорира.

До тук добре,обаче при повторно сканиране пак ги засича същите неща и пак трябва да игнорираш!

Ще ти трябва два часа да отсееш нещата от браузъра от останалите,а това си е просто убийствено!

За мен в това си състояние не е за предпочитане ползването и!

Добре де,т'ва е доста кофти което се получава при нея с браузъра,що така не взимат мерки?!

Аз пробвах един вариант но пак същата работа!

Още когато я инсталирам пуснам да сканира за недоверени и каквото откри го сложих да го игнорира.

До тук добре,обаче при повторно сканиране пак ги засича същите неща и пак трябва да игнорираш!

Ще ти трябва два часа да отсееш нещата от браузъра от останалите,а това си е просто убийствено!

За мен в това си състояние не е за предпочитане ползването и!

И аз го правих този номер и какво ли още не, но все си трие всичко от Опера за жалост и като гледам нямат и намерение да направят нещо по въпроса ...

Пратих им от 10 различни имейла!

Hello! When scanning untrusted browser is reset!
Deletes my passwords, settings and everything! The previous version of the program no problem!
Please help!

Моля,който уважава малко от малко тази безплатна програмка,да удари едно рамо за да оправят този проблем!

Благодаря на всички озовали се! :wors:

Пратих им от 10 различни имейла!

Hello! When scanning untrusted browser is reset!
Deletes my passwords, settings and everything! The previous version of the program no problem!
Please help!

Моля,който уважава малко от малко тази безплатна програмка,да удари едно рамо за да оправят този проблем!

Благодаря на всички озовали се! :)

Определено трябва да ги засипем с и-мейли че да ни обърнат внимание !

Определено трябва да ги засипем с и-мейли че да ни обърнат внимание !

Ще подаря промо лицензи за Kaspersky IS 2011 за ESET за Zemana за Outpust Pro ,който получи ПЪРВИ положителен отговор от съпорта ,ще има избор да избира кой лиценз иска да му подаря!

Само ще вметна,че периода им на действие не е никак малък!

С това си предизвикателство (ако мога така да го нарека) хем ще помогнем на програмата и нейните потребители хем ще ви се отблагодари за доброто дело,което ще направите за GeSWaLL! :whist:

Ще подаря промо лицензи за Kaspersky IS 2011 за ESET за Zemana за Outpust Pro ,който получи ПЪРВИ положителен отговор от съпорта ,ще има избор да избира кой лиценз иска да му подаря!

Само ще вметна,че периода им на действие не е никак малък!

С това си предизвикателство (ако мога така да го нарека) хем ще помогнем на програмата и нейните потребители хем ще ви се отблагодари за доброто дело,което ще направите за GeSWaLL! :down:

Утре пак ще им пиша ...На мен също ми харесва програмата и ще се опитам да ги накарам да я променят ,а и аванта щом има :whist:

Нито на мен нито на URIEL ни трябват лицензите! Пращай,може пък късметче да имаш,но така като гледам за сега си много далеч от тях!

Като гледам как се развива темата, мога най-много от два пъти да позная, кой ще получи лицензите :whist:

Можеш и ти да им драснеш :down:

Пращай,може пък късметче да имаш,но така като гледам за сега си много далеч от тях!

Повярвай ми, много внимавам да не се доближавам до тях.

Повярвай ми, много внимавам да не се доближавам до тях.

Ken защо си все на контра?Нищо лично-персонално заяждане ли има с момчетата тук?Публикувано изображение

ПП. Lost in... мерси

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.