Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай лъжа ли е :Р

Featured Replies

Не хаджийството е ценно!!! Поклонението, докосването, е много силно изживяване. Грабва те и не усещаш кога и защо се стичат сълзи в очите! Ако си силно вярваща християнка иди и ще останеш удивена! :29:

Малко ми е тъжно и не знам за какво.

• Отговори 75
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

преди 4 часа, johnmotson написа:

Не хаджийството е ценно!!! Поклонението, докосването, е много силно изживяване. Грабва те и не усещаш кога и защо се стичат сълзи в очите! Ако си силно вярваща християнка иди и ще останеш удивена! :29:

Малко ми е тъжно и не знам за какво.

Да вярвам в Господ никога не ме е изоставял

Но пустите пари...

Sad Baby GIF

В депресия си така е нещо ти е много шибано

И на мене ми е шибано нали

• 2 месеца по-късно...

Депресията отминава на мига само след стотина грама яка мъжка ракия и мезе.Странно, но всякакви черни мисли изчезват и разсъждаваш далече по-правилно. Но ако има още 100-200 грама, пиянлъка те хвърля за смях на краставите кучета дори! :lol6:  

преди 21 часа, johnmotson написа:

Депресията отминава на мига само след стотина грама яка мъжка ракия и мезе.Странно, но всякакви черни мисли изчезват и разсъждаваш далече по-правилно. Но ако има още 100-200 грама, пиянлъка те хвърля за смях на краставите кучета дори! :lol6:  

Мддааа

Питай

• 1 месец по-късно...
на 4.08.2023 г. в 13:44, haidukpikaso написа:

Ти обичаш котки обожаваш котки

Ами не, не обичам. Понасям ги, заради приятели, приятелки и близки, които ги отглеждат. Но предпочитам кучетата.

на 29.10.2023 г. в 12:25, johnmotson написа:

Топло време - весел човек? :halloween10:  

това в контекста на темата, да го разбирам, че като е топло времето си весел и не толкова депресиран? Ако е така. Отговарям, че е истина.

Имам повече от 10 чифта обувки? (лъжа или истина)

Ами точно 10 са, но приемам, че ме хвана в Лъжа и се брои за лъжа ... ох колкото повече го повтарям, се чувствам гузно

Този "стил" потърсих, признавам си, и в моите представи е с малко по-различно наименование като викторианско ретро, но лично на мен ми харесва.

Да, мисля, че не е лъжа.

Мога да играя тенис на корт?

преди 13 минути, johnmotson написа:

Трябва да можеш поне един сервис да правиш.

Меча лапа или заешко?

Не мога. Нищо, че много съм гледала, но никога не съм упражнявала или опитвала от този спорт.

Следва чуденката ми, че май обърка игрите и не зададе нещо като предположение за себе си, което да позная дали е лъжа или истина ...

Иначе да не е съвсем нахалос, заешко грам не обичам! Понякога от консервите на кучето ми се изненадвам колко яко мирише, но готвено, колкото пъти съм опитвала не ми е харесвало.

Телефонът ми е Apple?

Е :) доста е различно и ми трябваше време да свикна, но е страхонен!

Чак да обичаш ... не мисля.

Не мога да меся тесто?

Напротив, следя всички състезания от европейски и световни първенства. Преди години карах ски-боб, ако знаеш какво е, на Боровец и Пампорово.

Опитваш да лъжеш ама не можеш. Месиш.

Обичам Русия.

Браво на теб! За ските ... ама не мога да схвана кога се шегуваш :( след като видях какво е скибоб 

Не ми се иска да лъжа, но нали е игра се пробвам, и май успявам. Има значение, ако и малко си "общувал" с някого във форума. Защото аз лично доста пъти съм споделяла и мрънкала, че НЕ мога да меся тесто, и всичките ми опити, дори след гледане на клипчета и ненужна упоритост, пак не ми се получава ...

Последните години оставам с впечатление, че все по-малко хора ... уважават руските култура и постижения. Но понеже става въпрос за Русия, а не конкретно за политика и определени периоди, ще предположа смело, че си Ценител, не чак да обичаш, на Русия.

Ценя и обичам имперска Русия, в никакъв случай СССР и сегашната политика на Русия!:27:

И понеже не си добавила нов въпрос, ето и моя.

Туиста е основата на рокендрол?:halloween10:

Аз си мисля, че конкретно за тази "игра" трябва да познаваме неща около и за нас самите.

Иначе съм забравила наистина да си плесна хипотетичната лъжа.

Според мен Туист- а е танц, а не стил музика. Може би Суинг е стил музиката :) така че мога да приема че има като един от корените си рокендрола, суинга.

Никога не съм спазвала диети?

:) не точно налагало, но веднъж се пробвах с 40-дневната на проф. Донка Байкова и беше доста тегаво, но се заинатих и я избутах.

Лъжа е, че мразиш животни. Не мога да си представя, че разумно еволюирало човешко същество ще "мрази" животни. Освен, ако не си психопат или с тежка форма на някаква анималфобия ...

Не обичам да тичам (в онзи смисъл на крос/джогинг) ?

Така е. Обичам животните с някои изключения.

Вярно е, не си по тичането.

Дълго време практикувах джогинг в пресечени местности и да, бавно тичане а при преумора, преминаване в ходом но не и спиране. За късо време смъкнах много килограми но стигнах до дистанции от по няколко километра.

Ходя редовно на кино.

Иха, как започна да познаваш :sunglasses:

... опитвах известно време в парка, защото ми е близо, но нямам обяснение защо не ми се получаваше, задъхвах се, и бързо се отказах. В същото време във фитнеса на пътеките съм виждала мацки в двете крайности като телосложение - едната много мършава като за маратонец, а другата закръглена и нисичка - и двете са бягали в продължение на час и половина без да спират. Пълничката беше позачервена, но не знам как им издържат сърцата ... 

Но може да пробвам някой ден пак, като се постопли ...

Истина е. Не знам колко е мярката за "редовно", но мисля, че ти харесва да гледаш филми на голям екран.

Имам автомобил, Мазда ?

Нямам, за съжаление :huh: нито от последни, нито от средните, нито от първите модели ;)

Не мисля, че можеш.

Мога да танцувам салса?

на 20.12.2023 г. в 12:52, johnmotson написа:

Ходя редовно на кино.

А за това познах ли? Редовно или не толкова редовно ... ходиш на кино? Лъжеш или не?

Мога да плета най-обикновената и проста плетка.

За салсата... Харесва ти танца но едва ли можеш.:emoji_smiley-06:

Обичам риболиова.

Няма как да съм сигурна дали можеш, но щом казваш ... така да е. За мен лично и според тъпата ми женска логика, това на мъжете не им е нужно, освен ако не са хирурзи или нещо друго, където да им послужи ...

Не мога, но много ми харесва да гледам танцуващите, а има един филм с Ванеса Уилямс като млада където е страшно вдъхновяващо ....

Обичаш риболова, си мисля.

Имам миялна машина ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.