Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Инсталация на Wi-Fi Router

Featured Replies

Capnemo...

Пробвах и по начина взех си интернет кабела който ми влизаше в Ланкартата на моя си компютър ( тази която споделяше интернета ) обаче този кабел като го сложа в друг компютър или каквото и да е, трябва да се обадя на доставчика ми на интернет да му обява че съм си сложил рутер и той да му дръпне мак-адреса... в 22:44ч. едва ли ще има някой в офиса им който да го направи :) За това се опитвам по този странен начин да го направя.

ся да ти обесня и аз как се прави.

1. вадиш кабела на нета и никъде не го вкарваш (вадиш и тоя към другия комп и махаш настройките от мрежовата карта - идеята е да не се окаже че ти раздава рутера в тая мрежа в която си със втората ланка и да се бърка тъпия уин)),

2. вземаш 1 пач кабел (оникновено върви с рутера) и единия край в някой LAN порт а другия в компютъра на мястото където е влизал кабела от нета. сядаш на компа към който е вързан рутера и го правиш да взема по dhcp. виждаш какъв gateway взема и влизаш в неговото ip http://192.168.2.1 пароли и други ги вземаш от книжката, настройваш ип-та и другите от договора с доставчика и клонираш мак адреса (за това се рутера се настройва от компа в който влиза нета). повечето рутери са тъпи и не могат да рутират в същата мрежа (ако е така сменяш втората мрежа в която рутера раздава адреси - ще се наложи да се реконектнеш към новото ип което ти е раздал рутера)... после включваш кабела за нета във WAN порта и останалите компютри към LAN портовете към рутера

едит: теми във форумите не се трият - идеята е да се се ползват после от други със същия проблем...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Пооправил се... поналучкал.

Идеята на форума е да ти се помогне, СЛЕД като RTFM

Иначе какво става? Купуваш си нещо от магазина и бързаш към форума, защото нито знаеш защо ти е, нито знаеш какво да го правиш... тези техники кога ще минат на разрешителен режим ? :)

• 5 месеца по-късно...

Добър вечер. Днес цял вечерта се опитвам да си инсталирам рутер ASUS RT-G32 и всичко върви идеално до момента в който опитам да се свържа с адреса на рутера. Самото свързване е успешно като ми приема и парола и юзър, но след това се показва следното екранче на което не пише абсолютно нищо!

Публикувано изображение

Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има представа как мога да се измъкна от тази ситуация да ми помогне. Предварително Ви, благодаря!

Добър вечер. Днес цял вечерта се опитвам да си инсталирам рутер ASUS RT-G32 и всичко върви идеално до момента в който опитам да се свържа с адреса на рутера. Самото свързване е успешно като ми приема и парола и юзър, но след това се показва следното екранче на което не пише абсолютно нищо!

Публикувано изображение

Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има представа как мога да се измъкна от тази ситуация да ми помогне. Предварително Ви, благодаря!

Кога го прави това? Когато си на безжична връзка? Ами напиши малко повече и по разбрано. Погледни как си започнал изречението. Ако е на безжичната връзка - смени рутера с друг и питай, но с обяснения от твоя страна.А защо да го смениш, ще разбереш по късно ако те интересува.

За всички!

Научете се да си задавате въпросите точно и правилно. Щото горният е под всякаква критика.

Опита за настройки на модема през интернет го правя в момента в който кабела на интернет доставчика ми е поставен в WAN входа на рутера, а връзката на лаптопа е в посредством мрежови кабел от ЛАН изхода на рутера към входа за ЛАН кабела на лаптопа. Използвал съм инструкции за инсталиране на рутер от http://forum.spectrumnet.bg/showthread.php?t=380 и като стигна до стъпка 5 и свързване с адреса на рутера се появява това.

DANY_HEATLEY Пробвай с друг браузър. Случвало ми се е като настройвам радио модеми и един-два рутера, единият беше белкин а другия д-линк.

Редактирано от julian_ (преглед на промените)

DANY_HEATLEY Пробвай с друг браузър. Случвало ми се е като настройвам радио модеми и един-два рутера, единият беше белкин а другия д-линк.

Чудесно! Много ти благодаря за помоща. С Експлорър нямах никакъв проблем и въведох настройките.

Редактирано от DANY_HEATLEY (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.