Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъртва баба върна германче от отвъдното

Featured Replies

Публикувано изображение

Починалата баба на тригодишно момченце от Германия го върна от оня свят, пише вестник "Билд".

Паул изпаднал в клинична смърт. Момченцето от град Лихен, провинция Бранденбург, си играело в градината. Залисано в игрите си, хлапето паднало в езеро, а наблизо нямало никой от неговите роднини.

След известно време дядото на Паул го открил, но той вече не дишал и нямал сърдечна дейност.

Детето било пренесено с хеликоптер до Берлин, където го приели незабавно в интензимното отделение на местна клиника. Лекарите започнали да се борят за живота му. След 3 часа и 18 минути, когато вече са били готови да се откажат, сърцето на Пол неочаквано започнало да бие.

Когато детето дошло на себе си, разказало, че се е срещнало с мъртвата си баба в Рая.

"Бях с баба Еми на небето. Тя ми каза да се връщам бързо обратно", споделил Паул пред родителите си и лекарите.

"Не съм виждал такова нещо през живота си. Обикновено, когато децата са прекарали под водата дори само няколко минути, не успяват да оцелеят", казва един от шефовете на клиниката професор Лотар Швайгерер.

sanovnik.bg

Е, мъртва баба е поносимо. Обикновено срещат я Елвис Пресли, я Мерилин Монро...Очаквам следващите екскурзианти до рая да са говорили с Майкъл Джексън !... ;)

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Е, мъртва баба е поносимо. Обикновено срещат я Елвис Пресли, я Мерилин Монро...Очаквам следващите екскурзианти до рая да са говорили с Майкъл Джексън !... :inlove1:

Може и точно така да е било. Ако е видяло детето, че в края на белия тунел от светлина зад баба му се приближава с лунна походка усмихнат негър с паднал нос и отворено бурканче вазелин в ръка, обяснимо е защо е побързало да се върне в тялото си :)

Редактирано от TheLoneWolf (преглед на промените)

Много смешно - няма що.

Моята баба също ме е спасявала,и е по-жива от вас.

В крайна сметка мозъкът му е функционирал щом е имало "изживяване".

А за това какво е било изживяването просто, явно е обичало баба си и .... подсъзнанието си знае работата.

Да бе :lol6:

не интензивната реанимация го е спасила, ами умрялата му баба :lol6 :

Точно казано :)

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Така, както са обяснили журналистите изглежда, че хеликоптерът е хабил напразно гориво, а лекарите безпричинно са реанимирали детето! Не бабата е спасила детето, а заглавието / Мъртва баба върна германче от отвъдното / "спасява" една почти безинтересна статия!

• 5 месеца по-късно...

Има много описани случаи,когато мъртъв роднина е "връщал" някого към живота.Това,че няма друго доказателство освен разказа на "възкръсналия",според мен не е достатъчен повод да се отрича живота след смъртта. На мен не ми се е случвало подобно нещо,но на моя позната - да.

• 9 години по-късно...
на 11.10.2010 г. в 18:08, Moira написа:

На мен не ми се е случвало подобно нещо,но на моя позната - да.

Може ли да помолиш твоята позната да опише преживяването си тук във форума?

И аз не бях убеден във вечния живот след смъртта докато не се случи и на мен,да попадна по време на кратка кома пред Господ и да почувствам вечността. 

Всичките тези случаи с връщане от отвъдното са само и само хората да да заживеят без да вършат зло ,но уви има доста хора ,които не вярват ,че земния живот е само началото на един вечен живот,едно вечно съществуване и от земният ни живот зависи как ще прекараме вечността ,която ни очаква след смъртта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.