Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Без проблем намираш дрога в училище

Featured Replies

Без проблем намираш дрога в училище

6_d817d.jpg

13 април 2010 / News.dir.bg

Лесно е да се намерят наркотици в училище, смятат 62% от участниците в онлайн допитване на повече от 1500 души.

Допитването е организирано от асоциация "Солидарност", съвместно с младежкия сайт Teenproblem, съобщи БТА. Малко над половината от запитаните признават, че повечето им съученици са опитвали някакъв наркотик. 85% са убедени, че училищната среда не е достатъчно защитена от разпространение на наркотици, а 47 на сто са виждали марихуана в училище.

Според данните от допитването освен наркотиците сериозен проблем е и употребата на алкохол. "По-голяма част от съучениците ми употребяват алкохол", споделят 90 на сто от участниците в допитването. Според 68 на сто от участниците това е повод учениците да не влизат в час.

Проучването показва, че родителите не са сред предпочитаните събеседници по темата "наркотици". Само 20 на сто от анкетираните биха се обърнали към родителите си за повече информация, свързана с наркотиците.

По-рано бе огласено изследване, според което кражбите са най-честите престъпления, извършвани от деца. След тях най-честите прояви сред децата са бягството от дома, скитането (17.19%), просенето (11.2%), бягството от училище (9.98%). Следват ги употребата на наркотици (6.22%), алкохол (5.56%), проституцията и хомосексуализма - 3.85 процента.

Интересува ме мнението, на пишещите тук: верни л иса според вас изнесените данни?

Още от едно време не беше проблем. Сега, след като борбита за пазар вече са затихнали и всичко е поело по релсите, сигурно е още по-лесно. До това води криминализирането на леките наркотици. Не стига, че младите пушат, ами пушат некачествена стока, смесена с много вредни вещества, отгоре на всичкото имат и лесен достъп до хероин.

Според мен са верни,колкото и стряскащо да е.

То май по-лесно дрога да намериш отколкото цигари без бандерол.

Интересува ме мнението, на пишещите тук: верни л иса според вас изнесените данни?

По времето когато бях в училище "намирането" на трева се свеждаше до това да попиташ някого, ако преди това не си разбрал че някой от твоя клас взема "тънко".

П.П. Да, за цигарите без бандерол трябва да се разходиш да си ги вземеш....

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Едно от малкото добри неща на селските училища е, че поне дрога още не сме виждали! Засега...но дали ще е за дълго?

За по-големите градове е твърде вероятно!

Ооо даа, даже преди няколко дни наблюдавах как се прави цигара с марихуана... добре, де, под "наблюдавах" разбирайте "Влязох в една стая за 2 минути и видях, че навиват цигара, попитах какво правят и казаха "Марихуана"...". После на една позната й беше лошо само от аромата(явно после са пушели), а момчетата май ще ги изключат... както и да е, въпросът е, че явно се намира дрогата. Лесно, трудно - не знам, но се намира...

Има ли търсене има и предлагане. Много е просто. :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.