Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми процесор и дъно

Featured Replies

Да но рама ще я пусне на 1333 дефолт и после клона не знаех просто дали ще се отрази отрицателно на заводските и параметри защото дъното не я пуска направо на 1600, но щом няма проблеми остава да звъня в плесио докато не ми я намерят.

С дъното няма проблеми, но трябва и ще се промени множителя на процесора, освен ако не искаш, той също да е клокнат със съответният процент повишена честота.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 81
  • Прегледи 9,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не ми ги обяснявай тия. Нито на мен, нито на други. Минали сме по твоя път. Нито ЛЕВ РЕАЛНО НЕ Е ТВОЯТ, ТАКА, ЧЕ СИ СПЕСТИ КОМЕНТАРИТЕ ПО ТОЯ ВЪПРОС! Щом искаш, нябутвай се, въпреки препоръките, но в

• ImpossibleMan
    ImpossibleMan

Майка ти е права. След години ще разбереш защо. И каква разлика ще има при игрите? Защо се изказваш НАПЪЛНО неподготвен? Ще има разлика, ако играе на минимум детайли! Това не го ли разбрахте

• Пич, правилни заключения си правиш засега. Прадължавай така и за в бъдеще, ще успееш Няма да е за дълго радостта. Все пак успех в начинанията ти. Пардон... ГЛУПАВИТЕ ТИ НАЧИНАНИЯ xD

• Автор

С дъното няма проблеми, но трябва и ще се промени множителя на процесора, освен ако не искаш, той също да е клокнат със съответният процент повишена честота.

Няма ли начин само за рама да се клокне. Ако не ще карам на 1333 докато не почне да ми е бавно.

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

• Автор

Тоя рам се е вдигнал с 100 лв. Предлагат ми не от плесио 4GB G.SKILL PC3-10666 (1333MHz / 7-7-7-21 @ 1,35V) ECO Dual Channel Kit

[F3-10666CL7D-4GBECO] - 270 лв. Или да търся на 1600 мхз като например този http://plesio.bg/ram-c-69977727/blackline-es-4gb-ddr3-1600-ram-kit-pc3-12800-8-8-8-24-996681es-p-282401.html

Аз лично бих избрал нещо на 1600Мхц ( BlackLine ES мисля че е доста добър избор), пък ако искаш можеш да си ги даунклокнеш на 1333Мхц и да ги пускаш на 7-ци ( би трябвало да тръгнат ).

• Автор

Аз лично бих избрал нещо на 1600Мхц ( BlackLine ES мисля че е доста добър избор), пък ако искаш можеш да си ги даунклокнеш на 1333Мхц и да ги пускаш на 7-ци ( би трябвало да тръгнат ).

Вариант е ако го имат ако не g.skilla на 1333 вдигнат на 1600 ще стане на 7-8-7 в добрия случай.

По-сигурно е да си вземеш памет на 1600Мхц като искаш РАМ-та ти да е 1600Мхц. Защото примерно не всяка ДДР2 @800Мхц може да се клокне до 1066Мхц. При ДДР3 е същото.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Компютъра е сглобен. Паметта която взех е 4GB G.SKILL PC3-12800 (1600MHz / 7-8-7-24 @ 1,35V) ECO Dual Channel Kit [F3-12800CL7D-4GBECO] Не мога да я пусна на заводските настройки, но това не проблем за сега ми върши работа. Благодаря на всички за съветите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.