Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Иран: Сексът е виновен за земетресенията

Featured Replies

Кой добър християнин, ще изневери?

този, който няма с кого :)

приеми шегата ми, моля

в подкрепа на постовете на USAF sad.gif

и ако все пак сексът е напълно естествено явление, то играта с климата и с природата е нещо наистина

разрушаващо

имало някога древна цивилизация, която притежавала оръжия, с които владеела природните стихии, точно тези оръжия унищожили древните...

• 1 месец по-късно...

А, не е ли това, което правите винаги?

Ти надали въобще чаткаш защо секса е забранен,но елементарното,чисто физическо ниво за повечето хора е достатъчно.Тъй че давай в същия дух. ;) Изборът си е лично твой в крайна сметка,както и на всеки друг. :P

Това се отнася за тези които сключват свещен брак в църква! Ами тези които не сключват свещен брак, a просто пред съда, и правят само светска сватба и подпис ? Грешници ли са ? Абе хора защо се заблуждавате че като се ожените за девствен мъж или жена, нямало опасност от изневяра ? Това е най голямата заблуда! Винаги най опасни са тези които никога не са лягали с никой, и са девствени, независимо от пола - момче или момиче! Така е, защото винаги ще му е любитно как ще е секса със друг, и винаги това ще го глозга и човърка от вътре - чуждото винаги е по сладко! И в един момент такъв човек може да бъде тиха бомба със закъснител - в един момент могат да му паднат задръжките, и като започнат да кръшкат - тогава няма спиране, и даже някои от тях стават супер-развратени и нямат стигане! Защото постоянно са били като птичка в клетка, и са им били налагани забрани, дори нямат и право да си помислят да лягат преди брака с човек от другия пол. Аз лично познавам не едно, а няколко момичета които след като се ожениха девствени, развратиха се, започнаха да правят масови изневери на мъжете си, и сега са разведени и си лягат с който им падне и даже сами се натискат на момчетата. Попитах едно от тези момичета защо така прави, нали уж се е пазила девствена за мъжа си за след брака, и защо е започнала да изневерява и защо после се е развела. Отговора беше следния: "Как можах да бъда такава глупачка, да си пропилея младините девствена, до като моите връстнички си лягаха с годениците си преди брака, а аз се пазех защото така трябвало според разбиранията на родителите ми. Започнах да му изневерявам, защото винаги исках да опитам какво е секса и с други момчета, какво е усещането, понеже не бях ходила и сега си наваксвам. Ако бях правила секс преди брака, щях да знам какво е, и нямаше да изневерявам". Същото е и при момчетата които и те се женят девствени. И обратно - точно жени и мъже, които преди брак са имали активни сексуални връзки, след като се оженят не изневеряват, защото те са се находили, тяхното любопитство отдавна е задоволено, начесали са си крастата, и жените знаят че всеки мъж има едно и също нещо в гащите, и както и мъжете знаят че всяка жена има едно и също нещо под дрехите. Такива хора след брака, си сядат мирно и кротко на задниците и създават даже и най стабилните, дълготрайни и здрави семейства. Е, то разбира се, зависи и от човека - има такива които и след брак си кръшкат, както и такива девствени които след брак не кръшкат, но са рядкост в 21 век. Познавам момичета които преди да се оженят, от нощните барове не излизаха и в чантите си носеха купища презервативи и лягаха с който им падне, и сега са семейни и много държат на семействата си, и изобщо не си и помислят за кръшкане. Ами те са се наживяли и вече не им трябва - начесали са си крастата и любопитството и са свили семейни гнезда. Познавам и мъже такива - имаха безразборни сексуални връзки, и сега също са семейни и държат много на жените си. Един го бях базикнал не му ли липсват предишните сексуални оргии, а той ми каза: "Наживях се, находих се, видях какво е секс с една, с втора, с трета, и даже и с 2 жени лягах наведнъж.......... ами разбрах че всяка жена има едно и също нещо под дрехите, но за мен е важно какво има в главата си. Стигат ми толкова оргии, сега съм си много добре с жената, обичаме се, уважаваме се, много е по хубаво да имам някоя да ме обича и да живее с мен, а не само секс, и после след секс да си облече дрехите, и да ми казва Чао и като искаш секс ми се обади, и аз после да бъда пак сам. Разбрах че няма по хубаво нещо от постоянна жена в къщи с която да споделям любовта. Не ми и трябват любовници за кръшкане - моята жена ми стига и държа на нея". По принцип винаги в повечето случаи е така. Не иска да обиждам вярващи и религиозни хора, но когато фактите говорят - и Боговете мълчат. Има друго нещо - човек или има склонност към изневяра, или няма, просто зависи от човека. Само че в днешно време 21 век, девствени се женят само в арабския свят и от далечния изток от монголоидната раса! Тук е Европа, съвременни хора сме, нямаме чалми, фереджета и фесове и забрадки на главите, и никой няма право да налага забрана на децата си да водят нормален полов живот, защото точно тези които са били държани като кучета вързани - те правят най големите грешки: опасност от венерически болести поради неопитност, както и опасност от нежелано забременяване! Но никога няма гаранция от девствени дали ще изневеряват или няма да изневеряват! Това са заблуди! Има си специална наука която се занимава със изучаване на заметресенията, относно земните пластове и тектонските плочи. Причините могат да бъдат или от бомбардировките на USA които в последните години зачестиха по света, и това предизвиква разместване на пластовете, или самите USA си правят тестове на тектонските оръжия - доказано е че имат такива оръжия! Сексът бил виновен - глупости! Абе от мюсюлмани радикални фанатици какво очаквате да чуете! :speak: Болни и ограничени мозъци!

А ти не си ограничен/а,така ли?!Защо на базата няколко човека,които познаваш или си познавал/а съдиш за всички?Само с едно съм съгласна-чувства ли се човек птичка в клетка-рано или късно ще превърти в някоя насока.Просто всяко наложено насила нещо-рано или късно се сгромолясва.Защо ли?!Защото е наложено,а изборът го няма.Бог,ако искаше щеше да ни направи така,че да нямаме избор и да сме послушни кученца.Да,но Той знае това,което ние не знаеме.Той ни е дал свободната воля и изборът,дори правото да грешим.Защо ли?!По писането на някои хора в този форум излиза,че те знаят по-добре(или поне така си мислят,че дори го налагат своето собствено мнение/разбиране на(д)другите),но дали наистина е така хич и отказват да се замислят-нещата са така,и така,точка по въпроса,хах,и после защо има толкова лицемерие,фалш,и престувки,или е важно само да се представяш за някои неща,а какъв/каква си всъщност-има ли знаничение?!Намасте. :)

Редактирано от Blue_Star (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.