Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталирането на Office 2010

Featured Replies

Здравейте!

Имам Windows 7 Ultimade и си бях инсталирал Microsoft Office 2010 Beta. Днес обаче видях, че в Замундата има няколко торента, които не са Beta. Изтеглих един /най-сваляния/. Преда да започна инсталацията, премахнах ВСИЧКИ минали офиси досега с програмата Your Uninstaller Pro 2010. Когато пуснах инсталационния файл, обаче, ми излезе следното съобщение /http://img191.imageshack.us/img191/539/64095934.png/. Не вярвам това да е голям проблен, но ви моля да ми помогнете, защото имам спешна работа MS Power Point.

Благодаря предварително!

Редактирано от cecy1997 (преглед на промените)

Провери пак дали изтрил всички версии на Office.Ако си го направил,изтрии всички папки влючително в appdata и прочие.След това си почисти регистъра с ccleanar.

• Автор

Пробвах с CCleaner, но не стана. Относно Appdata, не намирам такава папка.

Здравейте!

Имам Windows 7 Ultimade и си бях инсталирал Microsoft Office 2010 Beta. Днес обаче видях, че в Замундата има няколко торента, които не са Beta. Изтеглих един /най-сваляния/. Преда да започна инсталацията, премахнах ВСИЧКИ минали офиси досега с програмата Your Uninstaller Pro 2010. Когато пуснах инсталационния файл, обаче, ми излезе следното съобщение /http://img191.imageshack.us/img191/539/64095934.png/. Не вярвам това да е голям проблен, но ви моля да ми помогнете, защото имам спешна работа MS Power Point.

Благодаря предварително!

1. Не си деинсталирал чисто офиса. Защо не ползваш неговия деинсталатор, а някакви шитни?

2. Баси колко съм назад, той Офис 2010 бил излязъл а аз не съм чул. ...

Да излязъл е на 15 Април. И аз сега разбирам. :) . Но ще си сотана с Beta версията поне докато не преинсталирам Windows - а.

Да излязъл е на 15 Април. И аз сега разбирам. :) . Но ще си сотана с Beta версията поне докато не преинсталирам Windows - а.

Къде е излязал, я се огледай малко: http://office.microsoft.com/en-us/FX102855261033.aspx

В замунда е излязъл, той човека си го е написал, че от там го е дръпнал.

В замунда е излязъл, той човека си го е написал, че от там го е дръпнал.

Ей, да, за това не се сетих. Бе аз така си намерих Windows 9, много е добър, отвява 7 отвсякъде

Не знам само какво общо има с това, че офис 2010 вече е факт в мрежата. :)

Не знам само какво общо има с това, че офис 2010 вече е факт в мрежата. :)

Не знам какво има в мрежата, освен някоя бета-версия, зщото Microsoft Office 2010, известен и като Office 14 ще се появи официално на пазара през юни 2010г.

Тоест - каквото и да го съветваме човека с проблема в тази тема - това си е бета-версия и тестване на продукта.

всъщност е rtm и се надяваме юни месец да няма промени във финала, особено в пощата (уникална Btw), нооооо.....да не задълбаваме

всъщност е rtm и се надяваме юни месец да няма промени във финала, особено в пощата (уникална Btw), нооооо.....да не задълбаваме

Ахам - и аз го чакам да излезе, за да не ми се получават подобни проблеми като на автора на темата.

Според мен решението му е да си почисти регистрите и да си качи читава и стабилна версия на Офиса, щом му трябва спешно.

cecy1997, вероятно ще трябва да почистиш регистрите ръчно. Останал е някъде ключ, според който има инсталирана бета-версия на Офис 2010. Всъщност това, което ти казва грешката е - " Офис 2010 не поддържа ъпгрейд от предишни версии, моля премахнете всички стари версии на Офис 2010 преди да инсталирате тази".

Към останалите - Версията на Офис 2010 из тракерите е RTM, което значи, че продуктът е завършен и в момента се доставя до асемблатори за предварителна инсталация, за записвнае на дискове и т.н.

RTM

The term "release to manufacturing" or "release to marketing" (both abbreviated RTM)—also known as "going gold"—is used to indicate that the software has met a defined quality level and is ready for mass distribution either by electronic means or by physical media. RTM usually means the software is actually released; it would in most cases mean that the software is being released to manufacturers, for pre-installation on ready machines, or for the manufacturer to adjust the software for their manufactured hardware and settings. The term does not define the delivery mechanism, it only states that the quality is sufficient for mass distribution. The deliverable from the engineering organization is frequently in the form of a gold master CD used for duplication or to produce the image for the web.

RTM happens prior to general availability (GA) when the product is released to the public.

...

Към останалите - Версията на Офис 2010 из тракерите е RTM, което значи, че продуктът е завършен и в момента се доставя до асемблатори за предварителна инсталация, за записвнае на дискове и т.н.

...

Докато не сравня контролните суми на оригинален диск и тая щуротия, може да е сто пъти RTM, но не е официална версия. И между другото кой може да ми удостовери че това е официална версия, макар и RTM?

П.П. Да не говорим че както е обичайно докато не излезе SP1 за продукта не можем да разчитаме че имаме стабилен и сигурен продукт на Microsoft. И не ми говори за новите версии на операцинната система, защото големите компании като HP, IBM и други от този калибър още си поддържат 2000 и ХП. И даже не замислят миграция (за сега) към по-горни версии

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ахам - и аз го чакам да излезе, за да не ми се получават подобни проблеми като на автора на темата.

Според мен решението му е да си почисти регистрите и да си качи читава и стабилна версия на Офиса, щом му трябва спешно.

мхм

http://office.microsoft.com/en-us/FX102855261033.aspx - хах цели 2 месеца, чак е на далавера

офф: тоя на снимката ми прилича на Дани от Джам Сарай (Стъклен дом)

офф 2: на sun vb не и пука особено за подобни проблеми хихихих

На 27.04.2010 английската версия на Office 2010 RTM ще е достъпна за изтегляне на Volume Licensing Service Center. Дотогава няма как да се проверяват официално контролни суми. Справка: Takeshi Numoto, Technet, Microsoft Corporation.

Microsoft Office 2010 14.0.4763.1000 е обявена за RTM на 17.04.2010. Например оригиналният MS имидж за Office 2010 x86 би трябвало да изглежда така:

ISO файл: 14.0.4763.1000_Select_volume_ship_x86_en-us_dvd.iso

Размер: 3 490 926 592 байта

SHA1: 92F9B3BD1029A1FF524B8A2BD8EF4F7E5C304F5B

MD5: 78E007959180C6B8CFE840F1D9312A42

CRC: 1EA98A3F

Но нека да изчакаме все пак 27 април. Тогава ще видим. :yanim:

... защото големите компании като HP, IBM и други от този калибър още си поддържат 2000 и ХП. И даже не замислят миграция (за сега) към по-горни версии

... защото големите компании като HP, IBM и други от този калибър още си поддържат 2000 и ХП. И даже не замислят миграция (за сега) към по-горни версии

Точно IBM е закупила 100 000 лиценза за Windows 7 няма да цитирам източника щото виждам че си отлично осведомен...

Аз не мога да си обясня защо авторът на темата не е разбрал досега, че умните деинсталатори (Your Uninstaller и подобни недоразумения) могат да направят огромни поразии. Нестабилните рилийзи на Office 2010 би трябвало да се деинсталират без проблеми през Add/Remove Programs.

В този случай най-вероятно е станал мишмаш при деинсталирането на Office 2010 Beta с Your Uninstaller. Затова ще е препоръчително да се погледнат всички стъпки от това: Как да деинсталирате ръчно системата 2007 Office, ако не можете да я деинсталирате чрез функцията "Добавяне или премахване на програми". Не виждам никакъв проблем да се използва за Office 2010 и Windows 7. :whist:

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря ви за отговорите. Съжелявам, че пиша чак сега, но бях в чужбина. Премахнал съм всчки офиси до сега. С Registry Editor търсих останали ключове и ги изтрих. Но отново не мога да я инсталирам. Дори изтеглих друго торент и отново стана същото. Относно линка, предоставен ми от nologo, ще кажа че не мога да направя някои от тези стъпки, колкото и да следя последователността /със 7 ца съм/. Наиста ви моля да ми помогнете, защото вече и Бета не мога да инсталирам.

Благодаря предварително!

Редактирано от cecy1997 (преглед на промените)

Може ли някой да ми помогне?

Мисля,че е добра безплатна алтернатива Open Office,няма грижи под Win7

• Автор

Напълно съм съгласен, но съм свикнал с Майкрософт и не мисля да го сменям. Все пак ако има коя да ми помогне ще бъда много благодарен.

Напълно съм съгласен, но съм свикнал с Майкрософт и не мисля да го сменям. Все пак ако има коя да ми помогне ще бъда много благодарен.

Microsoft Service Pack Uninstall Tool - с това се процедира и се учудвам че никой не споменава това.

Директния линк: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=b97e6ecf-8da5-455d-b3bb-8ff2223f97c4&displaylang=en

Именно с него съм деинсталирал 2007 и качих RTM 2010.

И малко данни, който иска да чака официалното излизане и да сравнява:

MICROSOFT.OFFICE.2010.PROFESSIONAL.RTM.RETAIL.X86.ENGLISH-MSDN

BUILD: 14.0.4763.1000

FILE: en_office_professional_plus_2010_x86_515486.exe

SIZE: 757,159,075 byte

SHA1: 0E1840BF1AA81077692AF651BEFB75648CD9FAA7

MD5: 3C25F66D31E3B18FFF8EF340BA21EC31

CRC: 986EB4A1

SOURSE: MSDN, TECHNET

MICROSOFT.OFFICE.2010.PROFESSIONAL.RTM.RETAIL.X64.ENGLISH-MSDN

BUILD: 14.0.4763.1000

FILE: en_office_professional_plus_2010_x64_515489.exe

SIZE: 753,387,136 byte

SHA1: 7C2F2D5F8C273724EEC70A9EFA2DDD800FE3265F

MD5: AED12A13590267B2653BE2AAA07A8FD1

CRC: BFE0338C

SOURSE: MSDN, TECHNET

Всеизвестни са и хеш сумите на VOLUME лицензите, ако някой го интересува ще ги постна

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

• Автор

Изтеглих програмата, след инсталацията не мога да я отворя. Някакви идеи?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.