Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да възстановя звука

Featured Replies

Моля Ви за мнение и съвет! След преинсталация на Windows XP и зареждането на диска с драйверите за дъното установих, че нямам звук. Погледнах в контрол панела и там пише, че нямам звуково устройство. Не мога да разбера - звуковата ми карта, която е вградена ли се прецака, или липсва някакъв драйвер? Още повече се обърках, когато погледнах в Device Manager-а и той ми казва, че имам някакво неработещо PCI device. Възможно ли това да ми е неработещата звукова карта и ако е така защо я показва в раздела - Other devices? Не зная какво да правя, моля Ви да ми помогнете и благодаря предварително!

Звуковата ти карта не е PCI device... Щом е вградена - не е...

Дай модела на дъното за да жидим точния модел звукова карта и да ти предложим подходящи драйвери...

Дъното е Intel G31

Погледни тези драйвъри дали ще са полезни:

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&keyword=%22Intel%C2%AE+HD+Audio%22

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

Не става! Мисля, че открих проблема, но не мога да го отстраня. Просто драйвера Microsoft uaa bus driver for high definition audio, който е записан в диска за дъното не работи при WIN XP SP 3, а аз не успявам да изтегля такъв, който да може да работи. Ако можете да ми дадете link към някой читав торент на Win XP Service Pack 2 с вградени SATA драйвери ще съм Ви благодарен.

Редактирано от gigeneca (преглед на промените)

Не става! Мисля, че открих проблема, но не мога да го отстраня. Просто драйвера Microsoft uaa bus driver for high definition audio, който е записан в диска за дъното не работи при WIN XP SP 3, а аз не успявам да изтегля такъв, който да може да работи. Ако можете да ми дадете link към някой читав торент на Win XP Service Pack 2 с вградени SATA драйвери ще съм Ви благодарен.

В грешка си пич! Не ти тряа Вин ХП СП2,а Реал тек-свали и инсталирай да имаш звук!

• Автор

Всичко приключи, просто инсталирах Уиндоус 7, там драйверите си ги има и всичко тръгна нормално. Благодаря все пак за това че бяхте отзивчиви! Иначе преди това не знам колко версии на звукови драйвери бях инсталирал и не стана. Възможно е и някой друг, който си купи десктоп с motherboard GA-G31M-ESL2, да има същия проблем след инсталация на Win XP SP3. Явно от Майкрософт са оплескали малко нещата с поддръжката на собствените си драйвери в този техен ъпдейт. Enjoy the Kaldata!

Всичко приключи, просто инсталирах Уиндоус 7, там драйверите си ги има и всичко тръгна нормално. Благодаря все пак за това че бяхте отзивчиви! Иначе преди това не знам колко версии на звукови драйвери бях инсталирал и не стана. Възможно е и някой друг, който си купи десктоп с motherboard GA-G31M-ESL2, да има същия проблем след инсталация на Win XP SP3. Явно от Майкрософт са оплескали малко нещата с поддръжката на собствените си драйвери в този техен ъпдейт. Enjoy the Kaldata!

Не би трябвало да имаш проблем с драйверите за WinXP с интегриран SP3.

Понякога този нежелан "ефект" се получава,когато от SP2 се инсталира или ъпдейтне или премине на SP3.

Редактирано от Remington (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.