Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Вчера един човек се измъкна и дори чао не каза :rolleyes::P

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

• Автор

Четвъртъкът тотално надмина себе си... Такова нещо не ми се беше случвало - докато карах със 100 км/ч по Цариградско, скоростният лост ми остана в ръката... Съответно колата си остана с включена пета скорост и не можех да я карам дълго с такава скорост. Звъннах на шефа, той дойде и ме изтегли до един познат механик, оставихме колицата и сега чакаме. Най-вероятно се е счупил някакъв си ябълковиден болт, а тази част вече не се произвеждала за съответния модел Корса, абе каръщина отвсякъде. Четвъртъци ли...Хич не ми ги хвалете :rolleyes:

:P олеее - как позна с какво си го бъркам ?! :rolleyes:

баси...

мъже................ толкова сте прозрачни............ :P

Четвъртъкът тотално надмина себе си... Такова нещо не ми се беше случвало - докато карах със 100 км/ч по Цариградско, скоростният лост ми остана в ръката... Съответно колата си остана с включена пета скорост и не можех да я карам дълго с такава скорост. Звъннах на шефа, той дойде и ме изтегли до един познат механик, оставихме колицата и сега чакаме. Най-вероятно се е счупил някакъв си ябълковиден болт, а тази част вече не се произвеждала за съответния модел Корса, абе каръщина отвсякъде. Четвъртъци ли...Хич не ми ги хвалете :P

:P ти с каква сила го хващаш тоя лост бре - представям си какво правиш в тоалетната :rolleyes:

мъже................ толкова сте прозрачни............ :P

жена.....все знае всичко - дори и това, дето по принцип не би трябвало да знае....

Четвъртъкът тотално надмина себе си... Такова нещо не ми се беше случвало - докато карах със 100 км/ч по Цариградско, скоростният лост ми остана в ръката... Съответно колата си остана с включена пета скорост и не можех да я карам дълго с такава скорост. Звъннах на шефа, той дойде и ме изтегли до един познат механик, оставихме колицата и сега чакаме. Най-вероятно се е счупил някакъв си ябълковиден болт, а тази част вече не се произвеждала за съответния модел Корса, абе каръщина отвсякъде. Четвъртъци ли...Хич не ми ги хвалете :P

както вече казах: мъже...................

:P ти с каква сила го хващаш тоя лост бре - представям си какво правиш в тоалетната :P

жена.....все знае всичко - дори и това, дето по принцип не би трябвало да знае....

ъъъъъъъъъъъъъъъ искаш да кажеш "не и е работа да знае"? :rolleyes:

както вече казах: мъже...................

ъъъъъъъъъъъъъъъ искаш да кажеш "не и е работа да знае"? :rolleyes:

- време е вече

а ако не ти хареса предното -ето ти и още едно ee1f28577de31b1b7ae7d552bb327dc4.gif

• Автор

:P ти с каква сила го хващаш тоя лост бре - представям си какво правиш в тоалетната :P

Така е, не трябва да има лабаво :rolleyes:

Програми, справки, заявки, прием, проекти, дечурлиги, уроци, презентации и тем подобни неща!

за плаж си мисля

...на теб ти е разрешено...плюс още двама, трима...:blink:

...на теб ти е разрешено...плюс още двама, трима...:blink:

да,ама още не става за плаж,студена е водата

Редактирано от минкова (преглед на промените)

студена е водата

...че вода за кво ти е? Опъни кълките на пясъка...

...че вода за кво ти е? Опъни кълките на пясъка...

само да лежа като гущер не мога ,трябва да се правя на мишка удавник :blink:

• Автор

Мисля си, че на тоя дето е измислил тая криза ще му таковам таковата :cool:

Ставаме двама :cool:

доспива ми се все по-рано..............

- време е вече

а ако не ти хареса предното -ето ти и още едно ee1f28577de31b1b7ae7d552bb327dc4.gif

този път ти позна :cool:

днес в цялата лудница забравих, че съм на род.слеща на дребния динозавър............

Защо компютърджиите винаги имат нещо за дооправяне по компютъра?

Защо телевизорите на телевизионните техници работят с "чалъм"?

Защо механиците имат по някой болт за затягане по колите си?

Защото ни мързи!

Искам да не ме мързи да си стегна машинката, ама как в 10 вечерта да запаля поялника? Това е грехота. И без това и така си работи :cool:

Искам и ремъка да не свири първите 2 минути като запаля, искам и да знам на оня голф кой веселяк е сменил скоростния лост с такъв на който задната е нарисувана надясно и надолу, а всъщност е до първа.....

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.