Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 3.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

Лошото е че се говори вероятно , лошото е че досега няма реални доказателства за провал на DW ...

И аз казах че спирам да хваля DW, но съм си такъв като видя несправедливост от рода я сложете това в началната страница нали не мислите че ще мълча ?

За същия става въпрос...

Дай го да покажа на всички какво става , моля те !

Нали аз ще пострадам и поемам всичката отговорност ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 502
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дай го да покажа на всички какво става , моля те !

Дай и двамата с тебе по 1 клип :yanim: (така де 2 доказателства, по- добре :ph34r: )

Нали аз ще пострадам и поемам всичката отговорност ...

Me too. :baby:

+1 (че ми свършиха ...)

Специално за този експлойт, няма и да разбереш, ако е успял да пробие DW.Той просто променя правата, които има твоя акаунт в Windows.Няма никаква забележима промяна и колкото и да сканираш с разни програмки, няма да има резултат.Та, не винаги се касае за директно заразяване на системата.В случая-за сваляне на защитата й. Пратих PM на един, който казва, че има експлойта.Ако реши да ми го даде за тест, ще го дам тук.Въпросът е, че, както пише и в темата, за която дадох линк, DW вече е пачната и не й влияе това. edit:Тук се вижда как става тестването и дали е успешно или не: http://ssj100.fullsubject.com/security-f7/0-day-exploit-speaks-chinese-bypasses-uac-t298.htm има и шотове.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

http://localhostr.com/files/SgaSz6b/poc.zip

Миналия път видя какво стана с поста(:

Видях и съжалявам ...

Обаче като не се засича от нищо как ще се разбере въобще има ли пробив ?

Видях и съжалявам ...

Обаче като не се засича от нищо как ще се разбере въобще има ли пробив ?

Дадох линк и там е показано как се тества и какъв трябва да е резултатът.Вече се уморявам да пиша едно и също, честно.

@Васил , за същия PoC ли говорим?

Май да(:

Edit:Качих и 2-та шота от изпълнението му в предния пост(:

Сега ще пробвам DefenseWall 3.09 Beta: After executing the POC as "Untrusted", the entire system freezes for a period of time Ще пробвам и други неща :yanim:

Пробвай, но ако си я ъпдейтвал, няма да стане нищо, защото:

DW вече е пачната и не й влияе това.

Пробвай, но ако си я ъпдейтвал, няма да стане нищо, защото:

Пробвах и син екран и рестарт и ролбак и няма POC ... А дали е пробило е спорна работа ...

С нещо да сканирам ?

DW 3.08 е тествана ...

При рестарт DW убива всички процеси ...

Мммм не знам дали наистина този експлойт не подържа XP SP3, но това което видя Комодо www45.zippyshare.com/v/93365344/file.html и това което пише за библиотеката fltlib.dll към която се обърна експлойта не е на добре http://www.errordecoder.com/dll-files/F/fltlib.dll.html Malware Defender не реагира при стартирането му.

However, the exploit does successfully work in a Guest account А аз нямам такъв а и сега ще се разровя да видя все нещо го хваща ...

А защо ще рестартираш, ако нямаш повод?Нали говорехме за обективни тестове?Хората по цял ден си рестартират компютрите ли?При мен и без защита, след преинсталация на Windows, всичко си е ОК.:yanim:))Майтап, но е точно така.:wors:

However, the exploit does successfully work in a Guest account

А аз нямам такъв а и сега ще се разровя да видя все нещо го хваща ...

Тук се има предвид, че работи дори и с guest account, а не по принцип, че само там работи.:)

OTL, AVZ.

Искаш сканиране с тях ли?

А защо ще рестартираш, ако нямаш повод?Нали говорехме за обективни тестове?Хората по цял ден си рестартират компютрите ли?При мен и без защита, след преинсталация на Windows, всичко си е ОК.:wors:))Майтап, но е точно така.:)

Самия комп издивя и след син екран го рестартирах -много пращеше ...

Да, когато имаш време.

Веднага почвам :yanim:

Мммм не знам дали наистина този експлойт не подържа XP SP3......

при мен:

Публикувано изображение

Самия комп издивя и след син екран го рестартирах -много пращеше ...

Ама хич не ме разбираш, значи.Говоря за 3.8 версия.Нали казваше, че след рестарт всичко е ОК, та и аз така, след преинсталация, всичко ми е ОК и на мен.:yanim:

при мен:

Публикувано изображение

Под XP ли се пробваш да го стартираш файла ?

Ама хич не ме разбираш, значи.Говоря за 3.8 версия.Нали казваше, че след рестарт всичко е ОК, та и аз така, след преинсталация, всичко ми е ОК и на мен.:yanim:

Така. С версия 3.08 стартирах файла като Недоверен. След стартирането последва веднага рестарт и се наложи да връщам с CTM до предишна снимка ... май при всеки е различно а ?

Написах че съм тествал 3.08

аха XP SP3 съм(: в папката с експлойта има видео точно какво става

Написах че съм тествал 3.08

Знам какво си написал.

Както и да е, заболя ме главата и това ми идва в повече.:yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.