Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за дадена видео карта

Featured Replies

Аз ще сам с 500 хард ама искам и някакво обикновенно DVD, защото според мен всеки един комп трябва да има CD или DVD. Колко ще се използва е друг въпрос :rolleyes:

Това си е проблем на твоя портфейл, иначе ето предложение за модел на записвачка, цък.

CD одавна не използвам при първата инсталация на нов компютър взимам назаем едно СД инсталирам си уиндолса и после го махам защото ми е ненужно.

Предпочитам вместо да давам 30-40лв за DVD-RW да си купя по-голям хардиск.За 120-140лв се взимат 750GB.Много по добра оферта е голям хард без CD.

Имам си и две флашки понякога използвам и тях.

ImpossibleMan помисли преди да пишеш глупости.

Забрави, какво писах най-напред. Без DVD нямаш почти никакъв шанс да играеш игри онлайн!

• Автор

Аз не играя чак толкова онлайн игри, но все пак си е хубаво да се има и знаеш ли някой ден пък може и да проиграя повече онлайн игри :baby: Иначе и аз на това LG се спрях.

Обаче имам един проблем: В Мултирама нямат такова.

Ако го поръчам от друг магазин(или направо си го закупя от тях). Лесно ли се слага?

И примерно аз като взема компа и на мястото на DVD-то ще има дупка ли?

Монтажа на записвачка е много лесен, няма какво да се обърка.Тук във форума има тема онагледена със снимки.

Няма дупка на кутията, на мястото предвидено за записвачка има пласмасови капачета.

Е как да няма какво да се обърка? Ако не си внимателен може да огънеш краката на устройството,да не говорим и за конфигурирането на джъмпера(при неправилно положение изобщо не работи устройството).

ПС: За видеото: ако вече не си си взел,подкрепям напълно другите за 5670.Струва си мноого повече от 4670.

Говорим за Sata записвачка, поне последния линк беше към такава.При тях няма джъмпери.

Ако е IDE просто се закача на друг кабел за да не бави харда и пак няма нужда от джъмпер.Пък и кои ползва веч IDE на някои от новите дъна дори липсва.

Това за огъването на краката не го разбрах, малко сръчност се изисква и умение да боравиш с отверка. :)

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

Монтажа на записвачка е много лесен, няма какво да се обърка.Тук във форума има тема онагледена със снимки.

Няма дупка на кутията, на мястото предвидено за записвачка има пласмасови капачета.

Е как да няма какво да се обърка? Ако не си внимателен може да огънеш краката на устройството,да не говорим и за конфигурирането на джъмпера(при неправилно положение изобщо не работи устройството).

ПС: За видеото: ако вече не си си взел,подкрепям напълно другите за 5670.Струва си мноого повече от 4670.

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Лесно ли се слага?

Да. Само гледай да не ти сложат лепенка на кутията във фирмата, където ще сглобяват компютъра.

• Автор

Ами понеже ще е от Мултирама, дали а нямат това устройство в каталога, ако им го напиша в листа за конфигурацията дали ще го поръчат и сложат направо те, а не да се занимавам аз отделно и да стане някой фал :yanim:

Ами понеже ще е от Мултирама, дали а нямат това устройство в каталога, ако им го напиша в листа за конфигурацията дали ще го поръчат и сложат направо те, а не да се занимавам аз отделно и да стане някой фал :cool:

В каталога може да го няма, но в магазина може да го предлагат, затова най-добре се обади по телефона да питаш. Другия вариант е изобщо да не го предлагат като модел.

• Автор

Прав си, mirk. Като отида да давам поръчката ще попитам :cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.