Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си сложа фонетична клавиатурна подредба

Featured Replies

Публикувано изображение здравейте, пиша с надеждата някой да ми обясни как да си сложа Bulgarian Phonetic или да ми каже каква програма да сложа за да мога да пиша с BP

Публикувано изображение здравейте, пиша с надеждата някой да ми обясни как да си сложа Bulgarian Phonetic  или да ми каже каква програма да сложа за да мога да пиша с BP

<{POST_SNAPBACK}>

Това ще ти свърши работа.Елементарен конвертер, пишеш на латински, натискаш ентер и излиза на кирилица.

http://www.2cyr.com/

:bye:

Castro

• Автор

да, но аз искам да го сложа на компа а не да пиша в интернет ......

Че то си го има - инсталирай го. Десен бутон в/у бутончето за езика долу в дясно - setings - add - bulgarian phonetic - ok - ok

• Администратор

Че то си го има - инсталирай го.

Десен бутон в/у бутончето за езика долу в дясно - setings - add - bulgarian phonetic - ok - ok

<{POST_SNAPBACK}>

Има го, ама чак във Vista

За XP теглиш това и го инсталираш. И вече имаш фонетика

Има го, ама чак във Vista

За XP теглиш това и го инсталираш. И вече имаш фонетика

<{POST_SNAPBACK}>

Нещо не мога да изтегля това? Публикувано изображение

А къде е Vista ;):)

• Автор

оф , не става , нещо друго предложете Публикувано изображение не ми се появява

• Администратор

оф , не става , нещо друго предложете Публикувано изображение  не ми се появява

<{POST_SNAPBACK}>

Ако ти се отваря hit.bg, предложеното по-горе от мен го има тук:

Ако не - кажи си мейла да ти го пратя

http://vladimirg.hit.bg/BGPhon09.zip

• Администратор

Toва добре самоче как се премахва от PC-то или и тя остава докато не махнеш Windowsa както Flex Type 2k . Да поясня ,че питам за  BGPhon09

http://vladimirg.netfirms.com/BGPhon09.zip ???

<{POST_SNAPBACK}>

Триеш HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00020402 а след това и c:\windows\system32\kbdBF.dll :yanim:

В никакъв случай не си слагайте каквато и да е версия на FlexType !

Просто си изтеглете BGPhon09 - ето няколко линка от data.bg ->

Линк 1

Линк 2

Линк 3

Линк 4

Линк 5

После се разархивирва,инсталирва и от "Контролния панел" се добавя фонетика.

В никакъв случай не си слагайте каквато и да е версия на FlexType !

Просто си изтеглете BGPhon09 - ето няколко линка от data.bg ->

Линк 1

Линк 2

Линк 3

Линк 4

Линк 5

После се разархивирва,инсталирва и от "Контролния панел" се добавя фонетика.

<{POST_SNAPBACK}>

И защо ако смея да попитам.Аз лични го позлвам от 4 години и ъм изключително доволен.Мотивирай се.

Добре,щом искаш :yanim: 1.Бъгава е - по ред причини,ако почна да пиша ще стане много дълго и ще стане спор. 2.Нелегална е - защо трябва да се слага нелегална програма,която не функционира добре при положение,че може да се използва напълно легален метод. 3.Това е.

Аз досега само Флекстайп ползвам и никога не съм имал проблем с нея.Ядовете идват от опитите да се деинсталира и пстоянното ровене и мазане по компютъра.Ако не правиш това шанса да се омажат нещата е 0%.Просто си седи в трея и никога не ми е пречила.Бих сложил друго ама немога да отвикна да превключвам със Ctrl.

Здравейте, Аз използвам една програмка която слага само Фонетиката към уиндоуса. Защото Флекстайпа с половината ми програми не работи като хората ( не ми ги кирилизира). И ми създава проблеми и с уиндоуса. Колко ли пати пробвах да го преинсталирам и севъзможни такива проби не правих Не и не. От когато качих БГфонетик от тогава всичко си ми работи перфекно. С уважение:SCORPIO

Лично аз колкото и пъти да съм слагал Flex-a не съм имал проблеми нито с него, нито с неговото деинсталиране! П.П. Вече отдавна не го правя, защото е доста тромава, а и има много по-лесни и безопасни начини да си направиш phonetic-a на компа;).

• Автор

така аз успях да си сложа кирилицата ;):wors: сега трябва да се науча да пиша Публикувано изображение:eek: благодаря на всички :bye:

Редактирано от mulatasabrosa (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Всеки път, като преинсталирвам Windows, ми дава, че има само БДС, но у един приятел гледах, че има и фонетична! Как да направя, че и аз да имам?

Всеки път, като преинсталирвам Windows, ми дава, че има само БДС, но у един приятел гледах, че има и фонетична! Как да направя, че и аз да имам?

Ако имаш предвид, че при първоначална инсталация има фонетична клавиатура - то тогава тя е слагана допълнително с програма от сорта на nLite.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.