Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ми стане ли процесора?

Featured Replies

В такъв случай задължително смени първо захранването с нещо марково като това, пък после мисли за ъпгрейт на останалите компоненти. Щом играеш игри видеокартата също е препоръчително да смениш (с 5750 например или за по-малко пари 9800GT) и чак накрая процесора. А тия Q8xxx пък не си заслужават парите по никакъв начин. От тук може да се ориентираш какви процесори поддържа дъното.

А за малко повече пари може да вземеш GIGABYTE MA770-UD3, Athlon II X3 425, FSP400-60APN и после събираш за видеокарта. psycho, да ти изпреваря въпроса - няма да му стигнат парите на момчето да смени и паметта с DDR3, пък и няма особен смисъл, защо - сам си отговори. :rolleyes:

Понеже ме споменавате - може и да му стигнат - ако продаде сегашните компоненти - дъно, процесор и рам ще може да се оборудва с 2GB поне рам ДДР3. Моя съвет би бил ако продаде наличните чаркове да помисли за нещо от типа на Аthlon II X4 630 или 620.

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

AMD Sempron LE 1250 е аз АМ2 дънo :mark:

аз бих ти препоръчал малко по скъп но къде е по яко

PHENOM II X4 965 /BOX

Много по скъп от бокса на 955,не си заслужава,защото 955 с един лек клок ще постигне същото с 965.

Много по скъп от бокса на 955,не си заслужава,защото 955 с един лек клок ще постигне същото с 965.

До голяма степен съм съгласен... 955 е Black Edition процесор, така че влизаш в биос, вдигаш множителя и получаваш 965... Става за 5 секунди без абсолютно никакви настройки...

Искам да ви питам дали този ще стане на компа от подписа ми?

Ако не става ще може ли да ми препоръчате най-мощния който става за дънната ми платка защото този процесор много радва и е 4х2,6 демек общо 10,2 :shake_puter:

Здравей, нали разбра че честотата не се умножава по броя на ядрата?

Ще ти дам едно предложение, така поне бих постъпил аз.

Продаваш старите части.

Biostar GF7025-M2 - 30лв

AMD Sempron LE-1100 - 30лв

ram-adata 2gb ddr2 667 - 40лв

video card-xfx 9500 gt ddr3 - 40лв

захранването пробваш да го набуташ на някои за 10-15лв.

До тук при късмет можеш да вземеш 150-160лв + 320лв(толкова струва процесора в първия ти пост)= 480лв.

Събираш и още стотина лева и взимаш.

Кутия - имаш

CD-DVD - имаш

HDD - hdd-hitachi 160gb за момента ползваш стария.

Дъно - ASROCK M3A770DE 117.44 лв.

процесор - AMD Athlon II X2 Dual Core 250, 3.00GHz, 2M, AM3, BOX 124.10 лв.

рам - KINGSTON 2GB DDR III 1600 HyperX 112.76 лв.

видео -SAPPHIRE 512M HD5670 DDR 5 HDMI PCI-E 162.62 лв.

захранване - FORTRON FSP400-60APN, 400W 73.16 лв.

Аха, от Техномаркет е :wors: Иначе го ползвам за филми,игри,photoshop,dreamweaver, конвертирам и филми и т.н.; за доста неща общо взето...

Защо не си пусна собствена тема?

Тук стана голяма каша едни отговорят на теб, други на автора на темата и стана манджа с грозде.

Купил си компютър от Техномаркет какъв ъпгреид очакваш да му направиш? По-добре опитай да се отървеш от него, не си струва да влагаш пари в такъв "компютър" Търсил си евтин компютър и си получил точно това, в готовите конфигурации по принцип се слагат стари, залежали части, евтини кутий и захранване и се набляга на много като обем но бавна Рам памет.Слагат големи като обем хардискове но много нисък клас.Видео картите и те са с голям обем памет но обикновенно ДДР2.Общо взето това са компютри за офис и потребители с ниски изисквания.

И следващия път се обърни към компютърна фирма или поискаи съвет от някои които разбира поне малко.

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

Благодаря на всички за отговорите. Като за начало ще сменя захранването, нататък ще видим.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.