Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Депилатор, бръснач или Кола маска?

Featured Replies

Ами то нали лентичките откъсват косъмчетата. А ще ме ориентирате ли в някаква цена??? А пък една моя приятелка си ги маха с епилатор с приставка за лице!!! :wors:

• Отговори 79
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• но не е зле все пак да се посъветва с майка си - щом е толкова малка. Въпреки, че аз водя дъщеря си /13г/ на кола - за мишниците и краката и почистване на лице. Смятам, че е важно да се научи от малка

Ами то нали лентичките откъсват косъмчетата. А ще ме ориентирате ли в някаква цена??? А пък една моя приятелка си ги маха с епилатор с приставка за лице!!! :wors:

Също става,да ето виж това са лентичките които аз ползвам ето тези цените са ако не се лъжа между 10-15 лева за целия пакет,ако не и по-малко

Лентите Veet съм ги пробвала за крака,обаче после това лепкавото,беше синьо някакво, не можах да го махна от крака си...никога няма да си купя такива вече..

Лентите Veet съм ги пробвала за крака,обаче после това лепкавото,беше синьо някакво, не можах да го махна от крака си...никога няма да си купя такива вече..

Сега са по-добре направени,а ти най-вероятно си си купила ленти с изтекъл срок на годност и на мен ми се е случвало :clap: иначе сега с лентичките идват и специални кърпички,които са за почистване след обезкосмяването

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

Щото попринцип аз съм си бъзла(базик беше тва). Просто майка ми не разрешава лазер. Това е. А от къде мога да си купя тези лентички, защото аз знам че вийт не са за мустачки и за крака и др. Аз ли съм се збъркала или какво... biggrin.gif

Какви са тия глупости "майка ми не дава" ами какво я слушаш ходи си на лазер и не и казвай . Аз например 6 пъти ходих за да си оформя брадата да не е със собствено мнение , нищо страшно няма , а с тия лентички трябва да ги изчакаш да станат като на Филип Тотьо за да залепнат добре и да ги отскубниш а до тогава предполагам няма да е приятна гледката. Събирай пари и тайничко на лазерни процедурки . Те не струват милиони и е решение за цял живот а не временна работа.

Такам... Аз имам малък проблем. Имам малки мустачки(ама съвсем малки), които много ме дразнят. Чувала съм за лентички за маханe, но не знам какво представляват. Дайте съвет какво да използвам(но не и лазер).

Аз имам една съученичка, която се боядисва ръцете и всичко с косми в русо, става голям резил и затова, ако ти е минала тази идея- НЕ ГО ПРАВИ, или поне не сега- ЛЯТОТО!!!

Отговора не е по темата, но е опит(не от мен- слава богу, не съм жена biggrin.gif ) надявам се да е полезно!

Според мен най-добрият вариант е посочен от izabel1

Успех!

А дали в плевен има лазер? Все пак на 13 съм! И колко пари може да струва тоя лазер???

А дали в плевен има лазер? Все пак на 13 съм! И колко пари може да струва тоя лазер???

А дали в Плевен има лазер нямам идея ама няма да е повече от 20 лв на процедура от 4 до 6 за всеки е различно през два месеца и няма да се показваш на слънце после няколко дни , лятото не е благоприятно за това но пък и площта където ще мине лазера не е голяма така че сме.ло. Абе иди консултирай се какво , колко , и действай .

Сега са по-добре направени,а ти най-вероятно си си купила ленти с изтекъл срок на годност и на мен ми се е случвало ;) иначе сега с лентичките идват и специални кърпички,които са за почистване след обезкосмяването

И да не забравяме малко крем след лентичките за да се успокои кожата. Примерно някой лек крем за след бръснене върши работа :-)

П.П. Дами, надявам се че не ми се сърдите за включването :-)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Сега са по-добре направени,а ти най-вероятно си си купила ленти с изтекъл срок на годност и на мен ми се е случвало ;) иначе сега с лентичките идват и специални кърпички,които са за почистване след обезкосмяването

Може и да са били с изтекъл срок,знам ли?Беше преди години,но ми беше достатъчно за да се откажа от каквито и да е ленти,сега се срещам отблизо само с епилатора.

Какви са тия глупости "майка ми не дава" ами какво я слушаш ходи си на лазер и не и казвай . Аз например 6 пъти ходих за да си оформя брадата да не е със собствено мнение , нищо страшно няма , а с тия лентички трябва да ги изчакаш да станат като на Филип Тотьо за да залепнат добре и да ги отскубниш а до тогава предполагам няма да е приятна гледката. Събирай пари и тайничко на лазерни процедурки . Те не струват милиони и е решение за цял живот а не временна работа.

Лентичките вършат идеална работа, щом не са някакви юнашки мустаци. А въпросните кърпички, които вървят с тях, служат освен да се изчисти лепкавото, и да се успокои кожата и да не се зачервява. Много хубав съвет й даваш, няма що - да не се съобразява с майка си. Спор няма, че лазерът е най-доброто възможно решение, но все пак момичето е на 13 години. След някоя и друга година може да прави, каквото реши, но сега ми се струва раничко... Не искам да звуча като моралистка, но е хубаво понякога да се съобразяваме с родителите, нали, а и това не е нещо фатално, което да трябва на момента да се елиминира веднъж завинаги.

И изобщо няма нужда да стават като на Филип Тотю, за да се махат добре.

и аз малко оф-топик, ама...

тъй де, имам 2 въпроса:

1. с кола маска не боли си?

2. чувал съм че тва с лазера не било за постоянно, та ако може малко да ме светнете...?

Не ти препоръчвам лазер. Ако някой те уверява, че това ще ти елиминира завинаги проблема, не му вярвай - освен, че са скъпички, процедурите далеч не унищожават всичко...и в крайна сметка някои дами, които бяха горещи привърженички на този метод, се върнаха много разочаровани към добрата стара кола... Да не говорим, че ако на човек кожата му е по-чувствителна /както е в твоя случай, предполагам, защото сега растеш и тялото ти се променя/ гледката е просто потресаваща - виждала съм такива фрапиращи рани след подобни процедури с лазер, че съм абсолютно убедена, че преди това въпросните момичета си изглеждаха далеч по-добре...

Така че, съветът ми е - кола...Става бързо, не е скъпо, а и можеш спокойно да ходиш на 2 седмици на козметик, за да си спокойна, че винаги си във форма... cool.gif

А когато ги махна с кола след това по-дебели и тъмни ли ще растът или ще си бъдат както преди??? :rolleyes:

Не, с кола дори стават по-редки, тоест някои се изтръгват из корен,

същото се отнася и за космите по краката (предполагам и за ръцете, за

който си ги маха)

при бръснене космите стават по дебели.

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Една приятелка има косъмчета по пръстити и ме пита дали да ги маха с лентички. Аре искам съвети!!! :speak: :speak: :huh:

Може естествено..защо да неможе..да ги отреже на две и няма да има проблем и да кажа срещу косъма се дърпа бързо..

Мерси! И искам да питам (за да не отварям или търся тема) с епилатор боли ли? Оприли4ете болката на нещо(нз какво)? ;)

Мерси! И искам да питам (за да не отварям или търся тема) с епилатор боли ли? Оприли4ете болката на нещо(нз какво)? :P

Не боли,т.е само първия път,но малко..мен дори ми е приятно да се епилирам(п.п но не говоря за епилация на лице,там нямам идея боли ли)За всеки прага на поносимост на болката е различен,но ако трябва да сравнявам..мен ме боли повече с кола маска отколкото с епилатор.

Ами щом не са юнашки мустачки, а мъх с по - тъмен нюанс, защо примерно не ги изсветли. Да речем с кислородна вода, вместо да ги маха.

А с епилатор в началото боли, каквото и да си говорим. Не е толкова страшно, свиква се.

Редактирано от sosorry (преглед на промените)

Ами щом не са юнашки мустачки, а мъх с по - тъмен нюанс, защо примерно не ги изсветли. Да речем с кислородна вода, вместо да ги маха.

А с епилатор в началото боли, каквото и да си говорим. Не е толкова страшно, свиква се.

това не е добра идея..поради причината,че като светне слънцето срещу тебе знаеш ли как блесват?На никого не препоръчвам да прави това..а и ще си изгори кожата,понеже на лицето е много чувствителна,а и още повече е малка това значи чувствителна кожа по10..ще и се обрине лицето..

това не е добра идея..поради причината,че като светне слънцето срещу тебе знаеш ли как блесват?На никого не препоръчвам да прави това..а и ще си изгори кожата,понеже на лицето е много чувствителна,а и още повече е малка това значи чувствителна кожа по10..ще и се обрине лицето..

Подкрепям! Аз си епилирам ръцете и цялата се изривам ако взема на лицето да ползвам епилатор, представям си какво ще се случи. Ако епилатора се ползваше за подобно нещо щеше да го пише на опаковката му.

Не нямах в предвид да си епилира мустака... За това трябва да си много глупав biggrin.gif

//off

А за самобръсначка мислила ли си? Една контра добре ще дойде. :-)

//off

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.