Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Депилатор, бръснач или Кола маска?

Featured Replies

Здравейте,значи днес реших да си купя Депилатор - и купувам си някав Elea(Body Care) пише Крем Депилатор и крем-балсам след депилация...така обаче на мен ми трябва да интимните части а то пише само за крака пише"Нанесете плътен слой на окосмената част на краката и т.н." обаче тука идва проблема...моля да ми кажете ако някой друг ползва така да пише само за краката но да става и за другите части.Мерси!!!

• Отговори 79
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• но не е зле все пак да се посъветва с майка си - щом е толкова малка. Въпреки, че аз водя дъщеря си /13г/ на кола - за мишниците и краката и почистване на лице. Смятам, че е важно да се научи от малка

То на повечето пише за краката, но стават и за интимните части, важно е после да ги намежеш с успокояващо кремче :speak:

• Автор
То на повечето пише за краката, но стават и за интимните части, важно е после да ги намежеш с успокояващо кремче :speak:

Ахам,мерси това питах..а какво е това успокояващо кремче

Ами може с тоалетно мляко.

Здравейте,значи днес реших да си купя Депилатор - и купувам си някав Elea(Body Care) пише Крем Депилатор и крем-балсам след депилация...така обаче на мен ми трябва да интимните части а то пише само за крака пише"Нанесете плътен слой на окосмената част на краката и т.н." обаче тука идва проблема...моля да ми кажете ако някой друг ползва така да пише само за краката но да става и за другите части.Мерси!!!

Аз работя в магазин за козметика, и Elea има два вида депилатоари. Розовият който може би ти си купил е за крака, а другият вид е прасковено оранж - и той е който ти трябва на теб. Той е за деликатни зони като триъгълник и подмишници. Като си купуваш нещо, се консултирай с продавач-консултанта ;) Все пак за това сме там biggrin.gif

• Автор
Аз работя в магазин за козметика, и Elea има два вида депилатоари. Розовият който може би ти си купил е за крака, а другият вид е прасковено оранж - и той е който ти трябва на теб. Той е за деликатни зони като триъгълник и подмишници. Като си купуваш нещо, се консултирай с продавач-консултанта ;) Все пак за това сме там biggrin.gif

Ем да ... трябва - и ся да го хвърлям ли или да си го ползвам макар и не по-предназначение

Ем да ... трябва - и ся да го хвърлям ли или да си го ползвам макар и не по-предназначение

Пробвай на малко място. Ако нямаш някакви раздразнения, щипане и червени петна го използвай.

Редактирано от cveteelina (преглед на промените)

• Автор
Пробвай на малко място. Ако нямаш някакви раздразнения, щипане и червени петна го използвай.

Ок ще пробвам,благодаря

Ок ще пробвам,благодаря

Но после трябва да се намежеш с нещо. То няма как да ти се каже какво точно, защото си зависи от кожата ти. Аз се мажа с лосиончета за тяло, ама да си кажа на Елеа не ми харесват. На Dove има някои нелоши, но ,както казах, много си зависи от кожата, на теб какво ще ти понесе и какво-не

Принципно на Dove кремовете (и цялата им козметика) е много добра и нежна към кожата. Аз принципно имам проблеми с по-деликатните места - много ми е раздразнителна кожата, но продуктите на Dove помагат. И на Nivea имат не лоши кремчета за чувствителна кожа...

Е та с кремчетата си въври такъв балсам ... незнам и аз , ама пък за интимните части по - добре с бръсначка или с машинка ..

Е та с кремчетата си въври такъв балсам ... незнам и аз , ама пък за интимните части по - добре с бръсначка или с машинка ..

А, с бръсначка е ужасно.

То зависи и дали кожата му е чувствителна, но все си мисля, че няма човек, чиято кожа да не е чувствителна...там :)

Не знам какво успокояващо кремче след депилатоар. След коломаска или епилатор - да, ама за депилатоар... Има си специални продукти за след епилация, за след "депилация" не знам да има..

И щом искаш на интимната зона, да ти кажа, че е същото като бръснач. Ако искаш да избегнеш ефекта на бръснача, заложи на друг вид обезкосмяване... Такава нежна зона, как ще ползваш такава химия.... Даже бръснач е по-добре.

Не знам какво успокояващо кремче след депилатоар. След коломаска или епилатор - да, ама за депилатоар... Има си специални продукти за след епилация, за след "депилация" не знам да има..

И щом искаш на интимната зона, да ти кажа, че е същото като бръснач. Ако искаш да избегнеш ефекта на бръснача, заложи на друг вид обезкосмяване... Такава нежна зона, как ще ползваш такава химия.... Даже бръснач е по-добре.

То вярно е като бръснач, ама и след бръснене и след депилация, и епилация все си е хубаво после да се намаже ;)

Защо не пробваш с кола-маска - не се умира от болка, повярвай?! cool.gif

Смятам, това е най-добрият метод, дори за най-деликатните зони...

Иначе, не препоръчвам нито депилатоар - както каза Чейни, химия си е, не е полезно, нито бръснене - брррр, гадно е, според мен, а и ефектът ще ти е съвсем, ама съвсем краткотраен...

Има по добър вариант от химиите за тези интимни зони - кола маска (ще се прежалваш по веднъж месечно, не боли толкова много), според моя скромен опит - Никакви Обезкосмяващи на химическа основа!!! Моята кожа е толкова чувствителна там, че дори дамски превръзки не мога да ползвам, затова много внимавай, понякога бръснача макар и анагажиращ и груб си остава, най-удачния метод за да се обезкосмиш. А и може да има доста неприятни странични ефекти, да ти докара алергии, да те разрани, ако състава му е по-силен от този, който понася кожата ти, да ти докара непоносими сърбежи, щипене и парене. Внимавай какво правиш с тялото си! ;) И нали знаеш, че е желателно поне първите пъти да се доверяваш на старите и изпитани методи и пози :ph34r:

• 9 месеца по-късно...

Такам... Аз имам малък проблем. Имам малки мустачки(ама съвсем малки), които много ме дразнят. Чувала съм за лентички за маханe, но не знам какво представляват. Дайте съвет какво да използвам(но не и лазер).

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Кола маска е най-добрия вариант..на лентички специално за мустаци.. аз ти препоръчвам veet а защо така категорично отказваш лазера?

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

Щото попринцип аз съм си бъзла(базик беше тва). Просто майка ми не разрешава лазер. Това е. А от къде мога да си купя тези лентички, защото аз знам че вийт не са за мустачки и за крака и др. Аз ли съм се збъркала или какво... biggrin.gif

А от къде мога да си купя тези лентички, защото аз знам че вийт не са за мустачки и за крака и др. Аз ли съм се збъркала или какво... biggrin.gif

за обезкосмяване са :) иначе ги има в магазините МЕТРО или в по големите магазини

Или в която и да е аптека ;)

Е, не само на Veet вършат работа, и Lycia са добра марка за такива неща. Можеш и на бройка да си купиш, като за проба, не е задължително цяла кутия. Те са различни размери, за този случай най-подходящи са най-малките(т.е. за лице).

А къде ...ми ако питаш мен, във всяка парфюмерия ги има. ;)

Имах една съученичка с едни доста набиващи се на очи мустаци, в следствие на подигравките на всички, мацката си ги избръсна. Гледката беше потресаваща. Буквално изглеждаше като мъж над устните..ужасТ. Тъй че мойто мнение е да не използваш разните там кремчета дето са на същия принцип кат бръснача, а ако пък наистина се касае за няколко косъмчета действай с пинсета - цък - цък и готово...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.